Как не ви омръзна да въртите една и съща плоча .....?
До седмица се очакват ... "бреакинг нюз" ...... оставете малко хъс и за тогава.
.... може и Левака да се появи на хоризонта, ...да го видим колко мангизи е събрал ... за топки и лекарства
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
onegavon написа:Що се бави новото Юнайтед ъф ЦСКА.Пак отложили учредителната сбирка.
шивача написа:onegavon написа:Що се бави новото Юнайтед ъф ЦСКА.Пак отложили учредителната сбирка.
То и това няма да е ЦСКА, но ще е 100-пъти по-достойно.
Red_Neck написа:шивача написа:onegavon написа:Що се бави новото Юнайтед ъф ЦСКА.Пак отложили учредителната сбирка.
Шивач, ЦСКА-то на Титан, достойно ли беше?
Питам те сериозно (макар, че в тази тема обикновено разпускам), защото заемаш крайна позиция.
MASTER_COOL написа:По - достойно ? Не мисля !
Ще е в пъти по - уродливо !!! И ще обслужва всякакви интереси, но не и тези на ЦСКА и неговите привърженици !
Но аз съм спокоен, ТАКОВА недоразумение няма да има
шивача написа:Red_Neck написа:шивача написа:onegavon написа:Що се бави новото Юнайтед ъф ЦСКА.Пак отложили учредителната сбирка.
Шивач, ЦСКА-то на Титан, достойно ли беше?
Питам те сериозно (макар, че в тази тема обикновено разпускам), защото заемаш крайна позиция.
За кое ЦСКА питаш? Фалиралото или онова, дето щяха да го каращистват с радомир и тн.?
шивача написа:MASTER_COOL написа:По - достойно ? Не мисля !
Ще е в пъти по - уродливо !!! И ще обслужва всякакви интереси, но не и тези на ЦСКА и неговите привърженици !
То няма как да ги "обслужва", като реално няма истински отбор. И двата ще са ментаци, като моето мнение е, че единия ще е гнусен ментак, другия не толкова.
шивача написа:MASTER_COOL написа:По - достойно ? Не мисля !
То няма как да ги "обслужва", като реално няма истински отбор. И двата ще са ментаци, като моето мнение е, че единия ще е гнусен ментак, другия не толкова.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта