vaskonti написа:GOLEADOR написа:1982 написа:Хубаво де, позачетох се малко, тук-там, но това си е нов клуб, не са преместили Черноломец Попово в Русе и да го кръстят Дунав ??! Нищо общо с историята "Литекс става ЦСКА".
А и Дунав ли трябва да е пример за марка като ЦСКА ??! То е ясно, че има бая гнусотии у нас, Коматево, например.
Това с Литекс не е ЦСКА може лесно да се поправи.За мен важното бе да отбележа двойния стандарт.Влез в темата на Кашчей и виж как хора които плюят по ЦСКА за същите поздравяват русенци.Това исках да отбележа и да се знае.
Щеше да има двоен стандарт ако двете ситуации имаха поне едно нещо общо.
А нима нямат?Нима през миналия сезон когато не се знаеше кой ще поеме ЦСКА Кашчей не твърдеше,че фалира ли ЦСКА губим историята си?Историята,използването на емблемата,припознаването,всичко за което Кашчей плю по ЦСКА за него е приемливо за Дунав!Ами купуването на история,цитирам Кашчей от същата тема за Дунав " Не го пишат вече "Дунав 2010", та може и да са купили някои обособени активи на ДФС "Дунав", с което да са придобили историята му"!Значи когато става въпрос за ЦСКА история не се купува,но за Дунав може (аз по-голяма глупост от купуване на история не съм чел,ама човечеца си вярва,че това е възможно и нормално за неговия Дунав)!За това не ми казвай,че ситуациите нямат нищо общо и не гледай само сегашните постове на Кашчей,а от самото начало когато стана ясно,че ВБ иска ЦСКА чист в А окръжна и е готов да дава до 30 000 000 за 5-10 години (точните години вече не ги помня).