ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот GOLEADOR » 19 юли 2016 09:08

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:Хубаво де, позачетох се малко, тук-там, но това си е нов клуб, не са преместили Черноломец Попово в Русе и да го кръстят Дунав ??! Нищо общо с историята "Литекс става ЦСКА".

А и Дунав ли трябва да е пример за марка като ЦСКА ??! То е ясно, че има бая гнусотии у нас, Коматево, например.

Това с Литекс не е ЦСКА може лесно да се поправи.За мен важното бе да отбележа двойния стандарт.Влез в темата на Кашчей и виж как хора които плюят по ЦСКА за същите поздравяват русенци.Това исках да отбележа и да се знае.

Щеше да има двоен стандарт ако двете ситуации имаха поне едно нещо общо.

А нима нямат?Нима през миналия сезон когато не се знаеше кой ще поеме ЦСКА Кашчей не твърдеше,че фалира ли ЦСКА губим историята си?Историята,използването на емблемата,припознаването,всичко за което Кашчей плю по ЦСКА за него е приемливо за Дунав!Ами купуването на история,цитирам Кашчей от същата тема за Дунав " Не го пишат вече "Дунав 2010", та може и да са купили някои обособени активи на ДФС "Дунав", с което да са придобили историята му"!Значи когато става въпрос за ЦСКА история не се купува,но за Дунав може (аз по-голяма глупост от купуване на история не съм чел,ама човечеца си вярва,че това е възможно и нормално за неговия Дунав)!За това не ми казвай,че ситуациите нямат нищо общо и не гледай само сегашните постове на Кашчей,а от самото начало когато стана ясно,че ВБ иска ЦСКА чист в А окръжна и е готов да дава до 30 000 000 за 5-10 години (точните години вече не ги помня).
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юли 2016 09:11

Дунав регистрират ново дружество, което почва от най-ниското ниво. Кое е общото с ЦСКА-София? Само не ме питай каква е разликата между ново дружество и съществуващо такова, при това от друг град и друга област.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 юли 2016 09:12

19XLVIII написа:
ivo55 написа:Що ми говориш на мен така? Я , я ми покажи къде аз съм взел страна? Поне прочети какво съм писал.
не си Кашчо трола, не го карай наизуст.

И закво го изтъкваш това .То тва е също толкова пагубно като да си припознал тая селяния. Или и ти чакаш да бъде откупена марката. И кво като я откупите вие сте си Литекс бе бате, и нямс как да не сте щот тук ЦСКА няма. колкото и да се плюнчите по форуми вие сте едни тв зрители и едни сеираджии. Те били фактор. Вие не сте фактор. И никога няма да бъдете. Щото не може селянина от фен клуб дуванлии да ми иска а група, нов отбор и всичко да е наред, с 2 ( ДВА ) мача в годината, и един евентуално в близкия град. Какъв фактор трябва да е мнението на един футболист, независимо че е играл за отбора? На мен не са ми дали и стотинка да бъда от ЦСКА, не са ми плащали гостуванията, не ми платиха и когато ми сцепиха главата с тръба. Кой трябва да е фактор? Любовта на футбалист, бизнесмен или "фен", ама само срещу говедата, тва ли трябва да а определящите фактори? Тия "самовлюбените" дето в момента наричате със срамната дума моралисти, бяха на всеки мач, по села, по поляни, където е ЦСКА. Тия същите изградиха Сектор Г, който вие давате за такъв пример. Хореографиите на "пикльовците" защитници на своя клуб си ги държите по кориците във Фб. ДА, те са ФАКТОР.
Жалки сте вие, продажниците! Вие и всички продажни легенди и футболисти. За мен вие не сте фенове на футбола, а фенове на победите. Аз на стадиона съм ходил години, не заради футбалистите, а заради ЦСКА и всички приятели които имам там. Ама вие няма как да разберете това ... никога не са ви гонели по улиците, никога не са ви задържали, никога не сте заставали лице в лице с друга агитка за да браниш своето. А сега заради продажни курви като вас, моят ЦСКА, този на баща ми, този на дядо ми го НЯМА! Един ден ще ги осъзнаете тези думи.

Щом толкова сте загрижени за автентичност и приемственост, днес правите ново дружество ЦСКА, ще пообикаляте известно време из селата и след време се обединяваме. Стига силни думи като "продажници", стига разделение за кеф на говедата, ние оставаме на Армията да подкрепяме червения ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 юли 2016 09:14

vaskonti написа:Дунав регистрират ново дружество, което почва от най-ниското ниво. Кое е общото с ЦСКА-София? Само не ме питай каква е разликата между ново дружество и съществуващо такова, при това от друг град и друга област.

Какъв е проблема сега да се направи ново дружество (както са постъпили с Дунав ) и то да бъде изкупено или слято с ЦСКА на ГГ?Само в това ли е проблема?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юли 2016 09:24

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:Дунав регистрират ново дружество, което почва от най-ниското ниво. Кое е общото с ЦСКА-София? Само не ме питай каква е разликата между ново дружество и съществуващо такова, при това от друг град и друга област.

Какъв е проблема сега да се направи ново дружество (както са постъпили с Дунав ) и то да бъде изкупено или слято с ЦСКА на ГГ?Само в това ли е проблема?

Кажи първо дали феновете на Дунав припознават този нов Дунав, кажи феновете на Левски дали припознават новия баскетболен отбор, след това ще ти кажа какъв е проблемът.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 юли 2016 09:28

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:

Кажи първо дали феновете на Дунав припознават този нов Дунав, кажи феновете на Левски дали припознават новия баскетболен отбор, след това ще ти кажа какъв е проблемът.

Да,феновете на Дунав припознават новия Дунав,а левскарската общност припознава БК Левски на Тити!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 юли 2016 09:29

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:

Напиши БК Левски, прочети им историята и успехите и ще си отговориш на въпроса.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 юли 2016 09:31

Клубът възприема временното наименование ФК Дунав 2010 поради юридически конфликт със старото дружество. Новото дружество ФК Дунав 2010 е създадено през лятото на 2010 година, започвайки от А-ОФГ Русе и съществувайки успоредно със СНЦ Дунав-Русе (Русе). ФК Дунав 2010 е подкрепен и припознат от привържениците на футбола в Русе, както и от 16 местни фирми, привлечени от новото ръководство на клуба в лицето на д-р Симеон Симеонов и изпълнителния директор Явор Кирилов.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 юли 2016 09:39

Що се бави новото Юнайтед ъф ЦСКА.Пак отложили учредителната сбирка.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 юли 2016 09:43

GOLEADOR написа:[offtopic]През 2003 г. дружеството фалира,Създаден е нов футболен клуб, а не е възстановен старият, тъй като фалиралият клуб не си плаща задълженията към кредиторите.
За да докаже на всички, че няма нищо общо със старото, новото ръководство настоява отбора да започне участието си от най-ниското ниво на българския футбол — Областните футболни групи, в случая ОФГ Русе. Под ръководството на играещия треньор Енгибар Енгибаров само за две години той се изкачва до новосъздадената Източна „Б“ група, а междувременно спечелва и Купата на Аматьорската футболна лига през 2004 г.[/offtopic]
Това е от историята на ФК Дунав (Русе)!
Във форума на Гонг Кашчей пусна тема как след 20 и няколко години Дунав (Русе) се завръща в А група.И тук половината от пишещите го поздравиха за завръщането в елита.Няма никакви драми от рода "Ама вие сте нов клуб,защо ползвате емблемата на оригиналния Дунав" или "Вие сте нов клуб и за пръв път сега ще играете в елита",Оригиналния Дунав фалира и с него вие изгубихте историята си,нямате победа над Рома и никога не сте играли в А група",Припознавачи,върнете парите на народа" и все от тоя сорт.Защо за Дунав няма проблеми,а за ЦСКА има всеки сам може да си отговори.Или да попита припознавача Кашчей. ;)
Изображение

Един път пишеш фалирал клуб един път фалирало дружество..Неква каша.Нали клуб не можел да фалира.Значи са Дунав.Но нямат кръстоска с Две могили примерно.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Архив”