Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?

Мнениеот The deacon » 12 апр 2009 00:20

nikola28 написа:не ме е срам,защото мача не беше уреден ,знам го от сигурен източник.другото което знам е ,че 3-те изпадащи отбора аз вече ги знам,но няма да го споделя с вас,защото много злобеете.първо си сложете очила и си налейте малко мозък и тогава коментирайте :)

Какво да коментираме?!! Факта, че има 4-5 отбора, от които няма никакъв смисъл А група?! Или това, че някой от въпросните отбори, взима победа като гост (абсолютно невъзможно при реална игра от страна на домакините?!!!), а след това се прави, че играе срещу цдна?!!! Айде, стига - ние не сме вчерашни!!! А, как само си бъркате по дупките със Славия всяка година - просто не е истина!!!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 12 апр 2009 00:31

Моментално трябва да се разкара тоя кокал. Той въобще няма място на Герена ,а да не говорим за предшественика му горилата вуцов. Лекарството за Левски е нов треньор ,по старите фенове помнят какво е направил Рудолф Витлачил в труден за отбора момент. Тоя гаден кокал какви трансфери направи докара куция Йовов и продажника Да коща , а всеки знае ,че Камбуров сам се предлагаше на Левски. Виновни са още и Бай Ганьо ,който може да разбира от всичко ,но не и от футбол.
А пък Боримиров ,малеее тоя е щур по цялата глава . Трябва да се изрине цялата пасмина.
Наско Сираков е човека на когото трябва да се даде цялата власт в Левски , спасявал е отбора ни в такива ситуаций и пак ще го направи .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Въпроси без отговори !

Мнениеот Gateca » 12 апр 2009 00:51

Оправия едва ли ще има докато кокала и Боримиров са водещи фигури в клуб.
Освен това не трябва да се отчаиваме ако до края се играе честно във всеки мач нищо не се знае ,защото се вижда ,че и отбора на ЦСКА не е в най добрата си форма , а ако Локо Сф ако продължават с тая игра въобще не трябва да се изключват и техните шансове за титлата.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Biyota
Контакти:

Левски на мазало след среща с Локомотива!

Мнениеот Biyota » 12 апр 2009 01:25

Каквото и да казват след резила безхарактерните мекотели в сини екипи истината лъсна:нямаме отбор.Защо се върна Йовов?В началото си мислех,че е се върна да ни помогне да станем шампиони,но явно не.Ако чорбата станат шампиони трябва да премират и Ицата щото без неговите брилятни пропуски сега нямаше да са напред с 4 точки.Днес също така се видя,че хората от защитния вал не бяха излезли на битка,а на бал.Така добре правеха шпалири на Камбуров сякаш е крал,а не човека когото трябваше да опазят на всяка цена.Каво да кажа за"Спецялния".Момчето си повярва твърде много и взе да се прави на Мауриньо,само дето Мауриньо не се прави на него.С лошата физическа подготовка успя да контузи всичко по-качествено в отбора.За тактика да не говорим.Крайно време е да се вземат крути мерки и отборат да бъде обезпаразитен от кърлежите които са се впили и го измукват.И накрая г-н Батков защо след поредния резил отново се скрихте?

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Левски на мазало след среща с Локомотива!

Мнениеот smash_the_reds » 12 апр 2009 01:43

A ти от тях ли чакаш отговор тук???????????
Изображение Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 апр 2009 02:29

Никой не предложи за треньор Окука. А Локото с тая игра могат да бият и ЦСКА, могат и шампиони да станат. И защо плачете, че Батков не давал пари за селекция, като искате юноши на Левски в отбора? Аз не забелязах Йовов да търчи повече от Бензукан например, който даже не е българин, или даже от да Коща, който го взехте от ЦСКА. Исках да кажа, че не сте прави да обвинявате Велев и Боримиров за селекцията - за тия пари толкова, а ако знаете някой по-добър юноша, защо не го кажете. И - сериозно ли вярвате, че ако има някой добър треньор, който да е по джоба на Батков, той ще има и толкова акъл да вземе точно него?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 апр 2009 05:51

Тhe deacon, вземи изписвай правилно името на най-успелия клуб в България правилно или замълчи!!!Ама и в двата случая ще си смешен некадърник... :evil:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2009 07:44

И вие, и ЦСКА, трябва да имате по 30 треньора за шампионат, та да можете да ги менкате след всеки кръг, ако евентуално не спечелите мача.
Що за хора сте, та не разбирате, че не може вечно да се побеждава.Защо си мислите, че като името на отбора е "Левски", то всички останали трябва предварително да излизат със събути гащи пред вас и, ако това не се случи, да ревете за смяна на треньора, за световни конспирации и всякакви други щуротии.С тези играчи, и Фергюсън + Моуриньо да са ви треньори-толкова ще е..Е може и малко повече, но отбор не се гради за един ден, та понякога не и за година, а точно спокойствието липсва у нас.Както и постоянната смяна на играчите.Когато се разделиш на сезона с 4-5 играчи от основен състав, а на тяхно място дойдат нови...след още 4-5 месеца си заминат още няколко и пак дойдат нови-така не се гради отбор.
Има и още нещо, което може и да не ви харесва, но ЦСКА са по-име все още от вас и трансферите им в чужбина са доста по-успешни от вашите, та и аз да съм, като ми зависи от това бъдещето, ще избера ЦСКА, а не "Левски"(ако съм в позиция да избирам, естествено :mrgreen: :mrgreen: )
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

XARHTNA
Контакти:

Re: Левски на мазало след среща с Локомотива!

Мнениеот XARHTNA » 12 апр 2009 08:00

Ами за съжаление и аз съм съгласен. В крайна сметка Кокалът не става! Имаше 6 даже 7 месеца да преобрази отбора, а сега като го гледам и ми се иска да питам какво е тренирал този отбор за цялото това време?!?!?! Аз не видях нито едно заучено положение нито една ситуация за която да си кажеш "ей това са го работили на тренировка" Играем горе долу като в квартала. Без особена тактика, с някаква груба постройка и оттам ритане напосоки! Много сме зле! Велев може да му е много евтин на Батков ама не става!

Inchtall
Контакти:

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот Inchtall » 12 апр 2009 08:25

Правилни разсъждения. Само една забележка: не голът на Симонович в 90-ата минута, а отмененият редовен гол на Котев ви изкачи на първо място есента.

Върни се в “Архив”