icko65 написа:ivan56 написа:TristaNNN написа:sin4ec написа:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4r_Nf2VK5_4
Разгромът под Иловайск. Картината е страшна...
Наистина е ужасяваща, разстреляли са ги като кучета.
Той ония отгоре си знае работата за тези изроди.Заслужават си напълно съдбата.Тъпа манипулирана нация.На която все Запада и САЩ е виновен.
Много ми е интересно как страна с толкова земни богатства а всичко в държавата е мармалад и как си го обяснява това руснака.
Eй боклук кога най-после с ниското си IQ ще разбереш че на Русия няма кой да и се опре оттук нататък.Синчеца на чист български ти е обяснил/щото си малоумен/защо страна с толкова земни богатства има нисък стандард.ЗА ДА ПЕРДАШИ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СИ ПОИСКА.И така ще бъде.Господ не го намесвай щото не се знае по чии кратуни ще удари първо.
Путьо,искам да дойдеш и да ми го кажеш лично че съм боклук.Да еба и нещастника прост.Така те искам руска курво,като някой каже нещо лошо за Русия и да ти излиза пяна от устата.Да не чукаш някоя рускиня или ти си някой руски мужик
Синчеца ми е обяснил това което знам,ама няма как да знае какво мисли обикновения руснак,който не го интересуват танкове и самолети,а жизнения му стандарт.А ти дори няма и какво да кажеш ,защото си пробит цървул който знае само да обижда.Пи две ракии и стана много силен зад монитора.
Г-н IQ високо яж си доматито и не ме занимавай с психическите ти проблеми.