Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: За изказванията на Градев и Василев в Зона Спорт

Мнениеот Странджата » 10 мар 2015 00:09

Не искам да вземам страна, не съм и не бих гледал предаване на Крум Савов, но все пак ми прави впечатление това, което се пише тук за Василев. По кое време той и неговата фирма бяха хвалени, че са много способни млади адвокати, че са спечелили много дела за ЦСКА и че ЦСКА има европейски вид с тях. Някой спомня ли си, защото на мене ми се губи.
Това е за Legea
http://topsport.ibox.bg/news/id_166351844

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 мар 2015 00:29

Мерси за линка от Топспорт.Щото от обясненията в livesport нищо не се разбира.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 10 мар 2015 00:37

Гледам повторението в момента и Гради и Руди много лошо ще ви шибкат :lol:
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 мар 2015 01:21

Harka90 написа:Но друго нещо страшно , което се чу в предаването - иск за 14 млн лева , които Томов и взел като заем от Кремиковци и ги е прехвърлил в ЦСКА. Майната им на комисионни и неизпалетни заплати - ако това се окаже вярно как се изплащат в настоящето положение 14 милиона ?

Що не кажеш,че с тези пари собственика на Кремиковци купува ЦСКА.Или това не го чу?

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 10 мар 2015 02:00

Мамма миа.Много листовки извадиха тия двамата.Аз като зададох въпрос ,какъв икономист може да е Томов, много червени фенове реагираха.Мъчно ми е за червените фенове.БФС ви пуска, ама с ФИФА нема лабаво.Скоро се очакват яки скандали.И пак на хоризонта ще се появят ония зеленчуци от Изток,които ще са виновни за всичко.О майн гоод

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 10 мар 2015 02:15

Армейци , какво им се връзвате на тия отрепки всеки път. Точно пък на тая гей дружинка Градев - Василев и трола Крум Савов то всеки път е едно и също загуби ли ЦСКА и се почва , 6 месеца мълчаха и събираха злоба и сега си наизлизаха от мишите си дупчици всеки път едни и същи дебили утре ще се обади и някоя легенда дето не е на хранилка ще поджавкат ще полаят и така до следващата седмица пък кой знай може още другата седмица да дойде с тази игра и с тези играчи всичко е възможно. Посинялите завистници нека си злорадстват но ние и в най-лошия период от историята ни до сега не берем срама да сме 7-8 и да играем с Марек и Хасково , честита ви втора шестица пък си бълнувайте на воля за взимане на точки и другите ви мокри сънища ако не друго поне ще поотложим седмото изнасилване за до другия шампионат !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 мар 2015 04:26

Радо Василев го познавам лично,той е точно толкова цесекар,колкото аз съм тракторист.Даже ми беше разказвал легендарната случка на рожденият ден на Димитър Борисов и за думите му: "Няма никога да продам ЦСКА,аз колко пари направих от тоя клуб...!" Викам дотам с тия документи на двете хрътки на ТИТАН...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 10 мар 2015 05:06

Няма само бяло и черно. Но че Крум Савов,когото уважавах преди години като спортен журналист( и който тогава се хвалеше,че нямали готврска печка в къщи защото с жена си ходели само по заведения) изпадна до ниво жълтопресчик е трагично. Така или иначе плюнките на Градев,Василев и прочие измислени прависти не са нещо ново.А Крум(и което и да било спортно предаване) вдига рейтинг основно с ЦСКА( и най вече проблемите ни) използва до дупка и най-малкото ,до което може да се добере.Хората са рекли-тарикат мъж не писка! (нали така викате и за Стойчо).Ха да видим с тези документи докъде ще го докарат.Защото спор се решава в съда,а не пред изплезения език на Савов.Който си умире от кеф,че имаме проблеми.Но за неплатените от сините пари на Черноморец,Локо и куп други-никой не писка.Само срещу нас! Защо ли? Да не би на Левски(да речем) лицензът е много изряден? Самият шеф на Черноморец отправи запитване как така е получен,при положение,че не се е издължил? Гробна тичина.Хайде Крум да порови около бакиите на Батков.Да,ама не.Пък и колко клуба в А група са изрядни??

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 мар 2015 05:46

biso62 написа:Хората са рекли-тарикат мъж не писка! (нали така викате и за Стойчо).

Подмятанията на подуенци към Младенов да спре да казва истината и да си мълчи защото "тарикат мъж не писка" са меко казано обидни.Младенов не е тарикат и за това не си мълчи.Хубаво е да го знаят това сините ни приятелки!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2015 06:48

Цъцъцъ....Какво е говорил Красин Кръстев преди 3 години:

Да, но защо всяка година излиза, че лицензът на ЦСКА виси, че не пла­щат?
- Това са пълни глупости, оставете кой какво казва. Трябва ли да се плати, се плаща, още повече че ЦСКА са под жесток мониторинг. УЕФА следи постоянно такива рискови клубове. Попаднеш ли в тази схема веднъж, излизаш само като фалираш. Не подлагай­те на съмнение нещата, защото УЕ­ФА подлага най-редовно ЦСКА на проверки и аз съм присъствал на всички. Там се разглежда всеки един случай последователно. Искат се всякакви доказателства и се преценява на мяс­то - трябва, не трябва и т.н. След ка­то УЕФА е допуснала дадения клуб до евротурнирите, имайте предвид, че то не е плод на това, че еди-кой си се е обадил, онзи е платил някакви пари, както се пише във вашите среди, а за­щото действително нещо е свърше­но. Искам да ви кажа, че лично аз съм страшно доволен от ЦСКА. Тези хора - собствениците, правят и невъзможното в България, защото тези задължения са плод не само на тяхната дейност, а и на това, което са наследили. Защото предишният собственик (б.а. Александър Томов), беше завлякъл клуба до такава степен, че той беше не фалирал, а десеторно фалирал. И как една фирма се връща в икономическия живот, без да има не­що насреща?

http://www.novsport.com/news191590_1044.html
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”