Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:05, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
dunavfc написа:Много силни думи,само да не се покриеш след време и гузно да гледаш в ъгълаТова,че вие сте го избрали и само вие може да го съдите е един от най-тъпите аргументи,които някога съм чувал,съжалявам,но е така. По същата логика,ГЕРБ трябваше да ги свалим само НИЕ,защото ние си го избрахме.
Протестиращите бяха подкрепени от посланици,европейски политици,рок-звезди,интелектуалци,артисти и т.н. пък нека да са тоалетна хартия. Разликата между гласоподавателите на това правителство и всички останали е шокираща,ти го знаеш това,но никога няма да го признаеш. От една страна е Мишо Шамара от другата Едвин Сугарев,щастлив съм,че съм част от тази тоалетна хартия
Единият бас го загубих,надявах се,че има хора от БСП,които ще покажат интелект и морал и ще си подадат оставката,докато не е станало късно,но надцених тези добродетели в тях. Не е късно на евроизборите живот и здраве да се реванширам и да направим нов облог
Аз не съм от тези, дето се крият. А ако вникваше малко в думите, няма да ми задаваш тъп отговор. Ние съдихме ГЕРБ, не защото сме ги избрали или не, а защото съсипаха България. Днешното правителство вие не можете да го съдите, по простата причина, че то още нито е доказало какво може, нито пък е причинило каквато и да е вреда. Вие сте срещу него по дифолт, вас не ви интересува нито програмата му, нито действията му. Вие не съдите, а си изказвате въжделенията. Това не е съд, още по-малко пък справедлив. Затова и сте в миманса.
Протестиращите от кого са били подкрепени, на мен, а и не само на мен ми е точно през к..а! Не съм чул българският посланик в Испания да коментира протестите там, или бъркам? Колкото до една бая застаряла рокзвезда и за споменатите артисти и интелектуалци, носете си ги на площадо! А за Едвин Гладното хич и няма да коментирам...
Каква е разликата между гласоподавателите на това или онова правителство, е доста сложен въпрос. Мен например никой не може да ме убеди, че човек, гласувал за ГЕРБ има особен интелект и количество мозък, и досега съм срещнал твърде малко доказателство за противното.
Март месец обвинявахте БСП, че върнали мандата... Няколко месеца след това ги хулите, че нямали морал и достойнство, щото са бнаправили кабинет... Даже сами не можете да се усетите в каква жалка ситуация изпадате непрекъснато. ББ преди два месеца напусна парламента и риеше, че само за Кодекс се връща. И се върна за друго, и в комисиите влезе, и си седи там тихичко. Поредно доказателство за принципността на ГЕРб.
И си мислите, че хората са тъпи и не ги виждат тези работи? Объркали сте се...
Мислите, че никой не помни тефтерчето? Да, ама не.
Великият интелектуален протест се спихна до 100-150 човека в София, 0 в страната, провал в нета. И победоносно изведе БСП като първа политическа сила , давайки им в ръцете изключително силен коз: " Та ние сме водеща партия, кой ако не ние ще управлява?". какви избори, какви пет лева?
Акъл море-глава кофа!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:dunavfc написа:Много силни думи,само да не се покриеш след време и гузно да гледаш в ъгълаТова,че вие сте го избрали и само вие може да го съдите е един от най-тъпите аргументи,които някога съм чувал,съжалявам,но е така. По същата логика,ГЕРБ трябваше да ги свалим само НИЕ,защото ние си го избрахме.
Протестиращите бяха подкрепени от посланици,европейски политици,рок-звезди,интелектуалци,артисти и т.н. пък нека да са тоалетна хартия. Разликата между гласоподавателите на това правителство и всички останали е шокираща,ти го знаеш това,но никога няма да го признаеш. От една страна е Мишо Шамара от другата Едвин Сугарев,щастлив съм,че съм част от тази тоалетна хартия
Единият бас го загубих,надявах се,че има хора от БСП,които ще покажат интелект и морал и ще си подадат оставката,докато не е станало късно,но надцених тези добродетели в тях. Не е късно на евроизборите живот и здраве да се реванширам и да направим нов облог
Аз не съм от тези, дето се крият. А ако вникваше малко в думите, няма да ми задаваш тъп отговор. Ние съдихме ГЕРБ, не защото сме ги избрали или не, а защото съсипаха България. Днешното правителство вие не можете да го съдите, по простата причина, че то още нито е доказало какво може, нито пък е причинило каквато и да е вреда. Вие сте срещу него по дифолт, вас не ви интересува нито програмата му, нито действията му. Вие не съдите, а си изказвате въжделенията. Това не е съд, още по-малко пък справедлив. Затова и сте в миманса.
Протестиращите от кого са били подкрепени, на мен, а и не само на мен ми е точно през к..а! Не съм чул българският посланик в Испания да коментира протестите там, или бъркам? Колкото до една бая застаряла рокзвезда и за споменатите артисти и интелектуалци, носете си ги на площадо! А за Едвин Гладното хич и няма да коментирам...
Каква е разликата между гласоподавателите на това или онова правителство, е доста сложен въпрос. Мен например никой не може да ме убеди, че човек, гласувал за ГЕРБ има особен интелект и количество мозък, и досега съм срещнал твърде малко доказателство за противното.
Март месец обвинявахте БСП, че върнали мандата... Няколко месеца след това ги хулите, че нямали морал и достойнство, щото са бнаправили кабинет... Даже сами не можете да се усетите в каква жалка ситуация изпадате непрекъснато. ББ преди два месеца напусна парламента и риеше, че само за Кодекс се връща. И се върна за друго, и в комисиите влезе, и си седи там тихичко. Поредно доказателство за принципността на ГЕРб.
И си мислите, че хората са тъпи и не ги виждат тези работи? Объркали сте се...
Мислите, че никой не помни тефтерчето? Да, ама не.
Великият интелектуален протест се спихна до 100-150 човека в София, 0 в страната, провал в нета. И победоносно изведе БСП като първа политическа сила , давайки им в ръцете изключително силен коз: " Та ние сме водеща партия, кой ако не ние ще управлява?". какви избори, какви пет лева?
Акъл море-глава кофа!
Последното ти изречение подсказва за пореден път,как сам се оборваш,а дори май и не се усещаш
ГЕРБ не бяха ли първа политическа партия през февруари ? Не можеха ли да излязат и да кажат - " Та ние сме водеща партия, кой ако не ние ще управлява?"
Другите ти обичайни,наизустени глупости ми омръзна да ги чета,затова ще ги подмина...
dunavfc написа:Последното ти изречение подсказва за пореден път,как сам се оборваш,а дори май и не се усещаш![]()
ГЕРБ не бяха ли първа политическа партия през февруари ? Не можеха ли да излязат и да кажат - " Та ние сме водеща партия, кой ако не ние ще управлява?"
Другите ти обичайни,наизустени глупости ми омръзна да ги чета,затова ще ги подмина...
Пак не си разбрал, ГЕРБ се бяха насрали вече тотално! Аз не мога да се оборя по ред причини.
Малко ме интересува какво са можели или не можели да кажат ГЕРБ. Да са го казали.
Аз нямам наизустени глупости, тази позиция я защитавам от години и е на база мои анализи. Дали някой ще ги подминава, мен малко ме брига. Когато обаче събитията доказват тези глупости, обичайни или не, последната иронична усмивка нали се сещаш къде е?
Добре,след като продължаваш настървено да твърдиш,че хората не подкрепят ПРОТЕСТИТЕ,защото социологическите агенции казват друго
Това не ти ли подсказва,че момента в който ще излязат всички масово на улицата наближава ? Тия глупости за това,как вие сте щели да ги свалите ги пробутвай някъде другаде,няма кого да впечатлиш с подобни наперени измишльотини.
dunavfc написа:Добре,след като продължаваш настървено да твърдиш,че хората не подкрепят ПРОТЕСТИТЕ,защото социологическите агенции казват другоТова не ти ли подсказва,че момента в който ще излязат всички масово на улицата наближава ? Тия глупости за това,как вие сте щели да ги свалите ги пробутвай някъде другаде,няма кого да впечатлиш с подобни наперени измишльотини.
Ти кажи какво правеше Борисов днес на терена? Нали е много загрижен за съдбините на народа? Какво е това чудо? Той политик ли е, или ...
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:dunavfc написа:Добре,след като продължаваш настървено да твърдиш,че хората не подкрепят ПРОТЕСТИТЕ,защото социологическите агенции казват другоТова не ти ли подсказва,че момента в който ще излязат всички масово на улицата наближава ? Тия глупости за това,как вие сте щели да ги свалите ги пробутвай някъде другаде,няма кого да впечатлиш с подобни наперени измишльотини.
Ти кажи какво правеше Борисов днес на терена? Нали е много загрижен за съдбините на народа? Какво е това чудо? Той политик ли е, или ...
Първо,много е елементарно,когато нямаш аргументи да се опитваш да изместиш темата и второ,коментирал съм вече в създадената от теб тема или искаш да си дам мнението на 5 различни места ?
ПП : И все пак,нещо по темата ? Ще помогнеш ли на другарчето и ще отговориш ли как се получава този феномен,народът да е против протестите,а социологическите проучвания да показват нещо съвсем различно ?
dunavfc написа:daniel875 написа:dunavfc написа:Добре,след като продължаваш настървено да твърдиш,че хората не подкрепят ПРОТЕСТИТЕ,защото социологическите агенции казват другоТова не ти ли подсказва,че момента в който ще излязат всички масово на улицата наближава ? Тия глупости за това,как вие сте щели да ги свалите ги пробутвай някъде другаде,няма кого да впечатлиш с подобни наперени измишльотини.
Първо,много е елементарно,когато нямаш аргументи да се опитваш да изместиш темата и второ,коментирал съм вече в създадената от теб тема или искаш да си дам мнението на 5 различни места ?
ПП : И все пак,нещо по темата ? Ще помогнеш ли на другарчето и ще отговориш ли как се получава този феномен,народът да е против протестите,а социологическите проучвания да показват нещо съвсем различно ?
Това е гавра, пред която само ти и привържениците на ГЕРБ си затваряте очите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
dunavfc написа:Добре,след като продължаваш настървено да твърдиш,че хората не подкрепят ПРОТЕСТИТЕ,защото социологическите агенции казват другоТова не ти ли подсказва,че момента в който ще излязат всички масово на улицата наближава ? Тия глупости за това,как вие сте щели да ги свалите ги пробутвай някъде другаде,няма кого да впечатлиш с подобни наперени измишльотини.
Аз нищо не твърдя, аз съм инженер и се базирам на факти. 100 човека по софийските сокаци. Нула човека в страната. Айде да ви видим как ще излезете масово на улицата, 93 дни вече чакаме, ще почакаме още! А когато говориш за глупости, виж нещата, мненията и събитията за последните, да речем 6 месеца, или колкото щеш, и да видим кой всъщност говори глупости. Виждате в агенциите, каквото ви изнася, но другото не виждате...Никой не оспори евтините ми анализи на снимките от протеста, дето имахте наглост да говорите за 20, 50, 100 хиляди, защото нямате с какво, освен с герберастки лозунги. Градите кула без основи, и като се срутва-другите говорят глупости...
Аз нищо не пробутвам. Просто казвам, че ще го свалим, и знам какво говоря. Знам и как става, но понеже не съм ентелект, ще си трая и ще ви гледам сеира. И искрено се надявам, че те няма да ни дадат основание да го сваляме.
Мога обаче да пратя мнението как става на някой неутрален, който ще го държи в архив и след време, да дава Господ здраве, да го постне тук и да се види кой говори наперени измишльотини, и кой не.
Не, че не се знае, ама за протокола.