Кашчей написа:Малко офф, обаче `сички припознавачи имат горещи поздрави от Беладона..
Че той тука бе !
Ти кьорав ли си ?
Или като някое конферасие обявяваш появяването му !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Малко офф, обаче `сички припознавачи имат горещи поздрави от Беладона..
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Кашчей написа:Малко офф, обаче `сички припознавачи имат горещи поздрави от Беладона..
Че той тука бе !
Ти кьорав ли си ?
Или като някое конферасие обявяваш появяването му !
soilwork написа:[center]Внимание!! Беладона-та се появи.....очаква се новина![/center]
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
sin4ec написа:baraba написа:А на мен ми е много любопитно , ти вЕрваш ли си , че на нас ни пука , в какво си мислиш ти
На мен ми е през хОя какво ви пука на няколко припознавача с оранжеви дупета. Смее ви се цяла България, че и не само в България...но това са си ваши, микренски проблеми. Истината е, че вие НЕ СТЕ ЦСКА и никога няма да бъдете!
Вие сте Литекс( Етрополе), Стоикас Стоилас ви е шеф, Ганчу ви е собственик, това е положението!
percival написа:Хайде освежители не остана ! Като дъгата сте ,всякакви цветове !
soilwork написа:[center]Внимание!! Беладона-та се появи.....очаква се новина![/center]
sin4ec написа:percival написа:Хайде освежители не остана ! Като дъгата сте ,всякакви цветове !
Е вие нали сте оранжеви, кво сте се загрижили за цветовата гама? Оранжево дупето, оранжево пишлето, оранжево джуджето, оранжево Микре.
" Нашата вярност е нашата чест! "
Буахахахахахахахах!![]()
![]()
)
Mitata написа:Важното е, че тези, които ще ходят на стадиона ще са приели ЦСКА София за своя ЦСКА.
На оплаквачите и мразещите работата е да пречат и освиркват. Нека, свиркайте, насладата от футбола остава за нас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта