ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 18 юли 2016 16:05

1982 написа:
crvena.zvezda написа:А твоите аргументи какви са-повтаряш едно и също като папагал,белким някой ти повярва на манипулациите! :idea: Сравненията ти и тезите ти са абсолютни спекулации :!:
Хората ти обясняват едно и също нещо по 100 различни начина,но ти не искаш да ги чуеш!

Единствената манипулация тук е това, че се опитвате да изкарате Литекс, че е ЦСКА. Нищо друго.

И, да, примерите с Милан, Рейнджърс и т.н., ще ви се вадят винаги, защото така се прави по белите държави. Те затова са и бели, а ние сме един вонящ кенеф. Щото сме все тарикати, нещо далаверка, схемичка да врътнем ..... и накрая си го врътваме сами на себе си.

Литекс си е Литекс,ЦСКА си Е ЦСКА!Литекс е фирмен отбор на Гриша Ганчев и ще играе във В група-факт!ЦСКА е българският футболен гигант и ще играе в ППЛ-факт!Белите държави ,нямаше да допуснат умишлено източване на ТД ,представляващо най-добрият им футболен клуб,с най-голяма фенска маса,правещ го социален феномен-факт!
Анархия мать порядки!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юли 2016 16:08

icko65 написа:Ми щото същественото е в другото интервю!То трябва и да се мисли преди да се пита-Що!

Туй за мисленето не е лошо да го спазваш,като си спомня че щяхме да те видим чак на мача във Варна... :)
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юли 2016 16:09

crvena.zvezda написа:
1982 написа:
crvena.zvezda написа:А твоите аргументи какви са-повтаряш едно и също като папагал,белким някой ти повярва на манипулациите! :idea: Сравненията ти и тезите ти са абсолютни спекулации :!:
Хората ти обясняват едно и също нещо по 100 различни начина,но ти не искаш да ги чуеш!

Единствената манипулация тук е това, че се опитвате да изкарате Литекс, че е ЦСКА. Нищо друго.

И, да, примерите с Милан, Рейнджърс и т.н., ще ви се вадят винаги, защото така се прави по белите държави. Те затова са и бели, а ние сме един вонящ кенеф. Щото сме все тарикати, нещо далаверка, схемичка да врътнем ..... и накрая си го врътваме сами на себе си.

Литекс си е Литекс,ЦСКА си Е ЦСКА!Литекс е фирмен отбор на Гриша Ганчев и ще играе във В група-факт!ЦСКА е българският футболен гигант и ще играе в ППЛ-факт!Белите държави ,нямаше да допуснат умишлено източване на ТД ,представляващо най-добрият им футболен клуб,с най-голяма фенска маса,правещ го социален феномен-факт!

Или ако беше станало такова източване, щеше да има хора по панделата :idea:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 16:17

crvena.zvezda написа:Литекс си е Литекс,ЦСКА си Е ЦСКА!Литекс е фирмен отбор на Гриша Ганчев и ще играе във В група-факт!ЦСКА е българският футболен гигант и ще играе в ППЛ-факт!

Наясно ли си със значението на думата "факт", та я използваш така категорично ??! Щото фактите говорят съвсем различни неща и ти го знаеш много добре. ;) ;)

Във В група ще играе клуб, най-вероятно Ботев Луковит, прекръстен на Литекс и преместен в Ловеч.
Литекс пък, на 2-и юни си смени името и седалището, и ще играе в А група, или там каквото й е новото име на тая пародия на първенство.
ЦСКА, пък, най-вероятно скоро ще бъде закрит.

Това са истинските факти, другото са зле скалъпени манипулации.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 юли 2016 16:26

peliforewer написа:
icko65 написа:Ми щото същественото е в другото интервю!То трябва и да се мисли преди да се пита-Що!

Туй за мисленето не е лошо да го спазваш,като си спомня че щяхме да те видим чак на мача във Варна... :)

Правилно!Пак не мислиш..Да не би сега да ме виждаш през камерата? :)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юли 2016 16:28

icko65 написа:
peliforewer написа:

Какъв мач във Варна :? Доколкото знам, мач ще има, ама в КаВарна :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 юли 2016 16:35

boabbb написа:
icko65 написа:
peliforewer написа:

Какъв мач във Варна :? Доколкото знам, мач ще има, ама в КаВарна :lol: :lol: :lol:

Може и да сте умрели до тогава..Тъй че и мач да няма Въобще.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 18 юли 2016 16:35

1982 написа:
crvena.zvezda написа:Литекс си е Литекс,ЦСКА си Е ЦСКА!Литекс е фирмен отбор на Гриша Ганчев и ще играе във В група-факт!ЦСКА е българският футболен гигант и ще играе в ППЛ-факт!

Наясно ли си със значението на думата "факт", та я използваш така категорично ??! Щото фактите говорят съвсем различни неща и ти го знаеш много добре. ;) ;)

Във В група ще играе клуб, най-вероятно Ботев Луковит, прекръстен на Литекс и преместен в Ловеч.
Литекс пък, на 2-и юни си смени името и седалището, и ще играе в А група, или там каквото й е новото име на тая пародия на първенство.
ЦСКА, пък, най-вероятно скоро ще бъде закрит.

Това са истинските факти, другото са зле скалъпени манипулации.

Ще бъде закрито източеното АД,твоята и на други като тебе,пишман армейци ,голяма любоФФ :idea: Другото са зле скалъпени манипулации и ментални спекулации :!: :idea:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 юли 2016 16:41

Ко стаа момчета? Двете мутри "оздравиха" ли ни? :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 юли 2016 16:46

Red Warrior написа:Ко стаа момчета? Двете мутри "оздравиха" ли ни? :roll:

Един доктор вика:
- Бабе, у вашето село имате ли си доктор?
- А не, баби, мрем си сами.
:lol:

Върни се в “Архив”