ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Как сте люляци, готвим ли се за новата виШа лига?
Първа орташка лига.

Последна промяна от HekakaB на 18 юли 2016 06:04, променено общо 1 път.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Ха, Добро утро и на вас "освежители". Как вървят поправките в планчето? Бързайте,че времето изтича!
-
GOLEADOR написа:1.Още има шанс за обединение на двата клуба ЦСКА,така проблема с идентичността ще изчезне.
2.Ясно е,че ЦСКА в А група ще накара много отбори да се приберат в кочината си и за това техни фенове са в този форум,да хулят и обиждат отбора който ще им стъжни живота в първенството.
За какви два клуба говориш

Анархия мать порядки!
crvena.zvezda написа:GOLEADOR написа:1.Още има шанс за обединение на двата клуба ЦСКА,така проблема с идентичността ще изчезне.
2.Ясно е,че ЦСКА в А група ще накара много отбори да се приберат в кочината си и за това техни фенове са в този форум,да хулят и обиждат отбора който ще им стъжни живота в първенството.
За ЦСКА и вашия Литекс.
-
1982 написа:baraba написа:Въпрос на бъдещето , ще поживеем ще видим , а колкото до гафовете , нещо бяха печеливши до тук тааа .... не знам
Под гаф, имам предвид за самоличността ви. Щото, ако играете с клубния коефициент на Литекс, това окончателно ще означава, че сте си Литекс. С този на ЦСКА е абсурд да сте, защото той си е на ЦСКА.
В трансферната система на ФИФА също си се водите на трансферната партида на Литекс. Което се доказва и от трансферите, които правите. Защото на тази на ЦСКА има забрана за такива.
Каквото и да си бълнуваш ти и тия като тебе,любимото ви АД ,даде фира-лека му пръст

Това е Голата Истина!
Успех с новото ви дружество в А окръжна и дано никога повече не омерзявате нашите редици и стадиона ни с присъствието си!
Анархия мать порядки!
-
HekakaB написа:crvena.zvezda написа:GOLEADOR написа:1.Още има шанс за обединение на двата клуба ЦСКА,така проблема с идентичността ще изчезне.
За ЦСКА и вашия Литекс.
Редник Захарно петле,не те питам тебе,ти си ми ясен

Анархия мать порядки!
baraba написа:1982 написа:soilwork написа:[center]„Аз не мисля, че има разделение. Това е фантазия“, каза Стойчо Стоилов.[/center]
Този не е ли шеф в Литекс, защо го цитираш, нали не сте Литекс, а ЦСКА ??
Не , не е шеф в Литекс , "този" е бивш юноша на ЦСКА и е точно толкова легенда , колкото и ЗафетоОсвен това , той ще е човека отговарящ за трансферите в отбора , което лично мен ме радва изключително много
Отдавна се е доказал , като един от най-добрите в България на трансферните удари
Този е бил толкова юноша на ЦСКА, колкото ти си му фен.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
soilwork написа:[center]„Аз не мисля, че има разделение. Това е фантазия“, каза Стойчо Стоилов.[/center]

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
crvena.zvezda написа:1982 написа:baraba написа:Въпрос на бъдещето , ще поживеем ще видим , а колкото до гафовете , нещо бяха печеливши до тук тааа .... не знам
Под гаф, имам предвид за самоличността ви. Щото, ако играете с клубния коефициент на Литекс, това окончателно ще означава, че сте си Литекс. С този на ЦСКА е абсурд да сте, защото той си е на ЦСКА.
В трансферната система на ФИФА също си се водите на трансферната партида на Литекс. Което се доказва и от трансферите, които правите. Защото на тази на ЦСКА има забрана за такива.
Каквото и да си бълнуваш ти и тия като тебе,любимото ви АД ,даде фира-лека му пръст!От тука нататък,футболният отбор ЦСКА,ще се състезава в ППЛ и ще бъде представляван административно от ново АД,чисто и без дългове
!Такива като тебе в безумието си стигнаха до там да се прегърнат с най-големите врагове на ЦСКА и под маската на някакъв изкривен псевдоморал ,се отрекоха от отбора!
Това е Голата Истина!
Успех с новото ви дружество в А окръжна и дано никога повече не омерзявате нашите редици и стадиона ни с присъствието си!
Не е съвсем чисто и без дългове - почвате със 6 милиона ей така, за добър ден.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]