ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот HekakaB » 18 юли 2016 05:48

Как сте люляци, готвим ли се за новата виШа лига? :lol:Първа орташка лига.
Последна промяна от HekakaB на 18 юли 2016 06:04, променено общо 1 път.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 18 юли 2016 05:50

Добре ги усеща нещата Бобката....

Изображение
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 юли 2016 08:42

Ха, Добро утро и на вас "освежители". Как вървят поправките в планчето? Бързайте,че времето изтича!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 18 юли 2016 09:11

GOLEADOR написа:1.Още има шанс за обединение на двата клуба ЦСКА,така проблема с идентичността ще изчезне.
2.Ясно е,че ЦСКА в А група ще накара много отбори да се приберат в кочината си и за това техни фенове са в този форум,да хулят и обиждат отбора който ще им стъжни живота в първенството.

За какви два клуба говориш :?
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 18 юли 2016 09:20

crvena.zvezda написа:
GOLEADOR написа:1.Още има шанс за обединение на двата клуба ЦСКА,така проблема с идентичността ще изчезне.
2.Ясно е,че ЦСКА в А група ще накара много отбори да се приберат в кочината си и за това техни фенове са в този форум,да хулят и обиждат отбора който ще им стъжни живота в първенството.

За ЦСКА и вашия Литекс.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 18 юли 2016 09:22

1982 написа:
baraba написа:Въпрос на бъдещето , ще поживеем ще видим , а колкото до гафовете , нещо бяха печеливши до тук тааа .... не знам :roll:

Под гаф, имам предвид за самоличността ви. Щото, ако играете с клубния коефициент на Литекс, това окончателно ще означава, че сте си Литекс. С този на ЦСКА е абсурд да сте, защото той си е на ЦСКА.

В трансферната система на ФИФА също си се водите на трансферната партида на Литекс. Което се доказва и от трансферите, които правите. Защото на тази на ЦСКА има забрана за такива. ;)

Каквото и да си бълнуваш ти и тия като тебе,любимото ви АД ,даде фира-лека му пръст :cry: !От тука нататък,футболният отбор ЦСКА,ще се състезава в ППЛ и ще бъде представляван административно от ново АД,чисто и без дългове :idea: !Такива като тебе в безумието си стигнаха до там да се прегърнат с най-големите врагове на ЦСКА и под маската на някакъв изкривен псевдоморал ,се отрекоха от отбора!
Това е Голата Истина!
Успех с новото ви дружество в А окръжна и дано никога повече не омерзявате нашите редици и стадиона ни с присъствието си!
Анархия мать порядки!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 18 юли 2016 09:24

HekakaB написа:
crvena.zvezda написа:

За ЦСКА и вашия Литекс.

Редник Захарно петле,не те питам тебе,ти си ми ясен 8-)
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 юли 2016 09:24

baraba написа:
1982 написа:
soilwork написа:[center]„Аз не мисля, че има разделение. Това е фантазия“, каза Стойчо Стоилов. ;)[/center]

Този не е ли шеф в Литекс, защо го цитираш, нали не сте Литекс, а ЦСКА ??

Не , не е шеф в Литекс , "този" е бивш юноша на ЦСКА и е точно толкова легенда , колкото и Зафето ;) Освен това , той ще е човека отговарящ за трансферите в отбора , което лично мен ме радва изключително много ;) Отдавна се е доказал , като един от най-добрите в България на трансферните удари :idea:

Този е бил толкова юноша на ЦСКА, колкото ти си му фен.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 юли 2016 09:27

soilwork написа:[center]„Аз не мисля, че има разделение. Това е фантазия“, каза Стойчо Стоилов. ;)[/center]

:lol: :lol: :lol: специално си го пуснах и както беше ухилен и мазен, му причерня от въпроса, ядоса се видимо и приключи интервюто :mrgreen: Дано още хора размислят и се отдръпнат от това изчадие гнусно :evil:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юли 2016 09:31

crvena.zvezda написа:
1982 написа:
baraba написа:Въпрос на бъдещето , ще поживеем ще видим , а колкото до гафовете , нещо бяха печеливши до тук тааа .... не знам :roll:

Под гаф, имам предвид за самоличността ви. Щото, ако играете с клубния коефициент на Литекс, това окончателно ще означава, че сте си Литекс. С този на ЦСКА е абсурд да сте, защото той си е на ЦСКА.

В трансферната система на ФИФА също си се водите на трансферната партида на Литекс. Което се доказва и от трансферите, които правите. Защото на тази на ЦСКА има забрана за такива. ;)

Каквото и да си бълнуваш ти и тия като тебе,любимото ви АД ,даде фира-лека му пръст :cry: !От тука нататък,футболният отбор ЦСКА,ще се състезава в ППЛ и ще бъде представляван административно от ново АД,чисто и без дългове :idea: !Такива като тебе в безумието си стигнаха до там да се прегърнат с най-големите врагове на ЦСКА и под маската на някакъв изкривен псевдоморал ,се отрекоха от отбора!
Това е Голата Истина!
Успех с новото ви дружество в А окръжна и дано никога повече не омерзявате нашите редици и стадиона ни с присъствието си!

Не е съвсем чисто и без дългове - почвате със 6 милиона ей така, за добър ден.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”