Много ме боли...защото обичам .....Левски!!!! Зная, че много хора след този мач (Левски -Локо) ще донесат от девет планини вода!!! Зная, че в българската действителност отобора на цдна е новия стар шампион!!! Не, че нещо ще направят в турнирите - с тази игра и и те ще се издънят, но откато се помня не сме губили на Герена с 0:3!!!! Видях отбор, който игра без хъс, без задължителната спортна злоба!!! Ако са решили, че не им се играе, нека да си го кажат!!! Ние пак ще си обичаме отбора!!! По-добре сезона да го завършат юношите на клуба - след една година ще бъдат най-добрите!!! Стига с разни мароканци, бразилчета и псевдо-легенди!!! Време е Ганьо да го отпише този сезон и да гради отбор за следващият!!! Не са ни виновни съдиите!!! Нека да спрем с умрели декларации и да започнем да играем - истински!!!
Кой да бъде треньор? Не зная! Но зная, че и с много слаби треньори сме побеждавали!!! Когато всеки един си даде сметка какво значи снинята фланелка, може би всичко ще изглежда различно!!!! Левски завинаги в моето сърце!!!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- The deacon
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?
Който си хареса шефа баткофф...
Ясен Петров, Илия Груев, Краси Балъков (но той вече е ангажиран дългосрочно) и най-удачния вариант - Станимир Стоилов.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЪЛГАРИН! ТЕЗИ ИЗБРОЕНИТЕ СА МЛАДИ И С МНОГО ГОЛЯМ ПОТЕНЦИАЛ!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЪЛГАРИН! ТЕЗИ ИЗБРОЕНИТЕ СА МЛАДИ И С МНОГО ГОЛЯМ ПОТЕНЦИАЛ!
- comandosa1
- Контакти:
Ако се върне Наско Сираков всичко ще си дойде на мястото.
Re: Въпроси без отговори !
Blue_Lion написа:neoje написа:От трите отбора с мразени шевове само ние(ЦСКА) си го махнахме ....пожелавам го и на Левски и на Ботев!!!
Мерси ! Аз го пожелавам на целия Български футбол,начело със Селския и Батков ! А Томов в затвор...уникален мошеник !
Еми виж брат-аз откакто гледам по-сериозно футбол по-слаб Левски не съм виждал.Просто досега имахте много късмет-победа в последната мин и то вкъщи срещу опашкаря Вихрен,измъчена победа срещу може би най-слабия отбор през пролетта-Ботев,трудни победи с по 1 на 0 ,но се пак успявахте да земете по 3 точки-което ви заблуди.Но доидоха по-трудните мачове и се видя ,че нещо не е наред.Нито се заяждам - а просто си казвам мнението-дано по-скоро го махнете този Батков,че не ви чака нищо хубаво,такива хора нямат място в БГ грандовете.Айде успех в това ви начинание.

Re: Левски - били ... Гонзо и Петков
Когато Гонзо е в игра Левски играе с чове по малко,когта играе и Бижутера ,то става страшно.Дано да вземем поне БРОНЗА ама не вярвам
Сър Алекс,Моуринио или някои друг
aами незнам нямам представа по мое мнение Мъри не трябваше да бъде уволняван просто тогава имаше спад в играта ноо... това е. Мисля че тоя сезон трябва сас Велев да го доизкараме а после незнам . Това е просто един лош мач дано срешто Литекс да видим коренно различен Левски

Re: Горе главите!
ВИДЯХТЕ КАКВИ "ДОБРИ "ИГРАЧИ ИМАТЕ .гОНЗО-ТРАГЕДИЯ ,йОВОВ
,ГОШКО-ХА-ХА ХА ,МАЙ ЧЕ ИМАХТЕ КЪСМЕТ ВЪВ ВАРНА ,ТО СИ ВИДЯ ДНЕС

Re: Левски - били ... Гонзо и Петков
al_ex1 написа:Така можеш да си пишеш до утре и отговор няма да получиш!Аз питам къде са изявените форумджии BlueS и Smash Of Red! Хаа...хаа...хаааааа!!!![]()
![]()
Смаша много дрънкаше преди мача,а сега нещо се покри.
Само Черно море,Интер и Тотнъм