ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ugly bug » 17 юли 2016 16:35

Haralampy написа:
ugly bug написа:Виж ся...!
Ти, като си купуваш череши от пазара, купуваш черешите с " дръжките",нали ?
Китайците и те правят същото!
А при нас са останали само "дръжките", за които предлагам здраво да се хванат Мангарините и др! :mrgreen:

:lol:
Тва беше добро... влиза ми в "репертоара"...
:mrgreen:

Баси!
Трогнат съм!
Благодарско!
Да си жив и здрав!
На това се надявах! :)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 юли 2016 16:36

soilwork написа:
vaskonti написа:Интересно защо китайците като купиха Милан го купиха с дълговете, а не се фръцнаха и не казаха "Берлускони да си ги плаща"?

[center]При Милан е друга история....а и дружеството си беше ликвидно по всички пера .Примерът не е подходящ[/center]

За вас всички примери са "неподходящи" - Милан, Челси, Рейнджърс, Звезда ..... каквото и да ви се извади, все не било "подходящо", такива извратении, като вашето, няма никъде по света, дори и в Екваториална Гвинея сигурно ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 юли 2016 16:38

Red_Neck написа:Защото има икономическа логика да го направят, за разлика от ЦСКА

Като няма логика просто се отказваш от ЦСКА и не го купуваш. Китайците искат Милан и купуват Милан, а не си създават друг Милан. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 17 юли 2016 16:43

KAT90 написа:Е как да го коментирам това? Сериозно! Историята ни е в Алеко! И стига с този Милан! Като си нямате грам представа от финанси и икономика не дрънкайте глупости един след друг.Колко пъти да ви се обяснява как се оценява едно дружество, били то и със спортна дейност.Върни се назад и виж, обяснявал съм.

А ти като имаш точно грам представа от право, защо коментираш юридически въпроси?
Защото въпросът дали Цска-София (София) има общо с ЦСКА (София) в момента е повече юридически от колкото финансов. Та по твоята логика, вземи замълчи, че почна много менторски да го даваш, може и да се върнеш назад, обяснявал съм защо нямат нищо общо в момента.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 юли 2016 16:43

[center][90% от феновете са за ЦСКА на Ганчев!!! Социални мрежи,форуми,разговори с познати и приятели.....първият тест ще бъде на 23-ти !! За мен лично ,ако има над пет хиляди фена-този отбор ще го има. Да не забравяме че е и отпускарски сезон а и хиляди са зад граница[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 юли 2016 16:49

Показателно е и тук във форума: 14-15 Оздравители и над 50 истински армейци ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 юли 2016 16:50

Tommi написа:
Red_Neck написа:Защото има икономическа логика да го направят, за разлика от ЦСКА

Като няма логика просто се отказваш от ЦСКА и не го купуваш. Китайците искат Милан и купуват Милан, а не си създават друг Милан. ;)

Томи, ..... всеки богаташ може да бъде "купувач", ама ..... "създателите" са кът ;)

Сега сериозно. Това съм го писал 14321 пъти - при положение, че никой реално не пожела да се захване с ЦСКА преди година, нямам моралното право да търся кусури, какви свои активи ще използва ГГ за възраждането на клуба.
Когато процесът приключи, можем да го съдим или аплодираме ....... на този етап е по-добре да се изчака.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2016 16:53

soilwork написа:Показателно е и тук във форума: 14-15 Оздравители и над 50 истински армейци ;)

Истински армейци, ама от Оранжевата гвардия на Стамболийски :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 17 юли 2016 16:54

eMs1 написа:
KAT90 написа:Е как да го коментирам това? Сериозно! Историята ни е в Алеко! И стига с този Милан! Като си нямате грам представа от финанси и икономика не дрънкайте глупости един след друг.Колко пъти да ви се обяснява как се оценява едно дружество, били то и със спортна дейност.Върни се назад и виж, обяснявал съм.

А ти като имаш точно грам представа от право, защо коментираш юридически въпроси?
Защото въпросът дали Цска-София (София) има общо с ЦСКА (София) в момента е повече юридически от колкото финансов. Та по твоята логика, вземи замълчи, че почна много менторски да го даваш, може и да се върнеш назад, обяснявал съм защо нямат нищо общо в момента.

Ще го раздавам както си искам.Юридически само съм изразявал мнение, икономически може и да съм налагал.И как разбра,, че нямам представа от право?Ако се върнеш назад може и да видиш коментара ми за МОМЕНТА в юридическия смисъл.Има мнения на потребител.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 17 юли 2016 16:54

soilwork написа:Показателно е и тук във форума: 14-15 Оздравители и над 50 истински армейци ;)

Тц! Тц! Тц! На това ли ви учат там по Западно Немачко? :lol:

Върни се в “Архив”