[center]Цветущото финансово здраве на ДойчландКашчей написа:ВъпросчИ към припознавачите:
Какво пречеше на Гърция да се кръсти Германия и да претендира, че няма дългове?
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
[center]Айде всеки "припознавач" да отговори на този фундаментален въпрос?Кашчей написа:ВъпросчИ към припознавачите:
Какво пречеше на Гърция да се кръсти Германия и да претендира, че няма дългове?
soilwork написа:[center]Цветущото финансово здраве на ДойчландКашчей написа:ВъпросчИ към припознавачите:
Какво пречеше на Гърция да се кръсти Германия и да претендира, че няма дългове?[/center]
Германия вече не е "оферта"... много тарамбуки има като "актив" /пасив/...
Последна промяна от Haralampy на 17 юли 2016 16:03, променено общо 1 път.
Betchualeng Arnaikem написа:baraba написа:На Армията не е се довличал никакъв ОТБОР , там си имаме такъв , същия , който игра във В група , същия , който спечели купата , а това че на Армията за пореден път пристигнаха един куп нови играчи ... нищо ново за нас армейците от 6-7 години насамА колкото до лиценза , аз доколкото знам това беше изискването на БФС за спазването на съществуващите закони и наредби , както после и Правната комисия към БФС потвърди , а от тук и липсата на проблеми с ФИФА , ФАФА , ФУФА .... освен в една болна изрусена глава
Страшни глупости. Отбора, който взе Купата игра във В група поради натрупани дългове. Този отбор не си е платил или разсрочил борчовете и към момента не е допуснат в елита. Става дума за същия отбор, на който прекратиха договора за базите.
Колкото до лиценза - спазени са изискванията, защото в хибрида между Чавдар и Литекс има отбор, който отговаря на условията и това е Литекс. Не ЦСКА, всъщност ЦСКА не участва в това сливане въобще, ЦСКА е отбора, който освиркаха на Армията разни "червени" фенове.
Иска ти се , ама нъц

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
[center]Майкъла: Всички трябва да приемат, че това е ЦСКА - фенове и журналисти да подкрепят Гриша Ганчев![/center] [center]"Аз подкрепям ЦСКА и се радвам, че ще играе в елита. Оттук нататък дано и този тим има късмета, който имаха и предишните поколения. Всички трябва да приемат, че това е ЦСКА. Активите ще бъдат изкупени, това е най-лесното и са чисто формални неща. На някои хора не им харесва, че в ЦСКА се въвежда железен ред и няма да могат да си правят далаверите. Трябва да застанем зад отбора и да дадем спокойствие на ръководството и треньора. Инджов и Гриша Ганчев са много сериозни бизнесмени. Христо Стоичков е лице на този проект.[/center] [center]
[/center] [center]Аз съм твърдо зад тях. Ганчев каза - като имаш претенции, ще извадиш пари, след което идваш и започваш да ръководиш. Отстрани е много лесно, защото всички викат, че много обичат ЦСКА и Левски, ама като трябва да бръкнат в своя джоб, започват да се дърпат. И фенове, и журналисти е нужно да подкрепят позитивното, а това е Гриша Ганчев. Това е явно, директно се вижда, че ще прави нещо в ЦСКА. Теренът е най-малкото и не струва толкова много. Очаквам все по-добри дни за клуба", каза още Илиев.[/center]
[/center] [center]Аз съм твърдо зад тях. Ганчев каза - като имаш претенции, ще извадиш пари, след което идваш и започваш да ръководиш. Отстрани е много лесно, защото всички викат, че много обичат ЦСКА и Левски, ама като трябва да бръкнат в своя джоб, започват да се дърпат. И фенове, и журналисти е нужно да подкрепят позитивното, а това е Гриша Ганчев. Това е явно, директно се вижда, че ще прави нещо в ЦСКА. Теренът е най-малкото и не струва толкова много. Очаквам все по-добри дни за клуба", каза още Илиев.[/center]Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
baraba написа:Betchualeng Arnaikem написа:baraba написа:На Армията не е се довличал никакъв ОТБОР , там си имаме такъв , същия , който игра във В група , същия , който спечели купата , а това че на Армията за пореден път пристигнаха един куп нови играчи ... нищо ново за нас армейците от 6-7 години насамА колкото до лиценза , аз доколкото знам това беше изискването на БФС за спазването на съществуващите закони и наредби , както после и Правната комисия към БФС потвърди , а от тук и липсата на проблеми с ФИФА , ФАФА , ФУФА .... освен в една болна изрусена глава
Страшни глупости. Отбора, който взе Купата игра във В група поради натрупани дългове. Този отбор не си е платил или разсрочил борчовете и към момента не е допуснат в елита. Става дума за същия отбор, на който прекратиха договора за базите.
Колкото до лиценза - спазени са изискванията, защото в хибрида между Чавдар и Литекс има отбор, който отговаря на условията и това е Литекс. Не ЦСКА, всъщност ЦСКА не участва в това сливане въобще, ЦСКА е отбора, който освиркаха на Армията разни "червени" фенове.
Иска ти се , ама нъцдори и любимата ви синдичка го каза : ...Ако някой се съгласи да плаща 24 млн. дългове, без да има тренировъчна база, без да има отбор, това трябва да е някакъв много голям филантроп." Мантрата ТД = ОТБОР май и бабет я ликвидира
А колкото до другите "глупости" според теб , не видях къде в сайта на БФС да пишат , че в ППЛ играе Литекс , това и за Васко ?Защото аз проверих и навсякъде става въпрос за ЦСКА София , ако ли не , Дай линк или спри да повтаряш едно и също , което е НЕистина
Също можете да проверите и в сайтовете на УЕФА и ФИФА , същата работа , за мен въпроса е приключен , който говори за Литекс (които си имат друг отбор , с друг треньор) нарочно цели да провокира напрежение във форума
Като смените Янев някой хубав ден, друг отбор ли ще станете
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
soilwork написа:[center]Айде всеки "припознавач" да отговори на този фундаментален въпрос?Кашчей написа:ВъпросчИ към припознавачите:
Какво пречеше на Гърция да се кръсти Германия и да претендира, че няма дългове?[/center]
Много им дълги имената бе !
СмЕси ги и с гръцкия и става мазало!
[offtopic]
[/offtopic]maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
KAT90 написа:Е този модератор кърти за пореден път!Ако се плати на държавата и на няколко други щял да признае, че това е ЦСКА!
![]()
Да не дължат и на теб някой лев? Да го плащат боклуците и лупан бе! Като толкова си се загрижил за кредиторите и източената държава с МИЛИАРДИ, излез и плати ти, ама не се разпореждай с чужди пари.Когато се научиш да изкарваш пари ще разбереш и тяхната цена.То е ясно, че ти дъвчеш същите глупости не заради лицензи и дружества, а заради пари.Връзката за теб е в парите.
Ами като не се плаща си оставате Литекс и готово. Никакъв проблем.
Интересно защо китайците като купиха Милан го купиха с дълговете, а не се фръцнаха и не казаха "Берлускони да си ги плаща"?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
baraba написа:Иска ти се , ама нъцдори и любимата ви синдичка го каза : ...Ако някой се съгласи да плаща 24 млн. дългове, без да има тренировъчна база, без да има отбор, това трябва да е някакъв много голям филантроп." Мантрата ТД = ОТБОР май и бабет я ликвидира
А колкото до другите "глупости" според теб , не видях къде в сайта на БФС да пишат , че в ППЛ играе Литекс , това и за Васко ?Защото аз проверих и навсякъде става въпрос за ЦСКА София , ако ли не , Дай линк или спри да повтаряш едно и също , което е НЕистина
Също можете да проверите и в сайтовете на УЕФА и ФИФА , същата работа , за мен въпроса е приключен , който говори за Литекс (които си имат друг отбор , с друг треньор) нарочно цели да провокира напрежение във форума
Според мен спирачката не е липсата на отбор. Отбор се прави. През последните 3 години 2 пъти правихме отбор от 0.
Това, което ще отреже най-вероятно мераците на Божков, е базата. И по-точно позицията на държавата, която прекрати едностранно договора с ПФК-то и предостави стадиона на ЦСКА-София. Това е сигнал, че няма смисъл някой друг да се напъва на предстоящия търг. Божков е на 90% аут (любим процент
petko.h.markov написа:"
"От казуса на ЦСКА можеше да бъде научено адски много за отношението спортна общност - футболен клуб - юридическо лице, но някои хора просто решиха, че няма какво да научават."
Някои хора не спряха да ми обясняват колко съм неграмотен,как не ги разбирам нещата.Не са важни разните ЮЛ,важен
бил клуба,феновете,червените фланелки,футболистите и треньорите.
Добре! ПФК ЦСКА 1948 АД,ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД са ЮЛ.нали.Тях цитирате и припознавате.Те са създадени от други
хора,не от феновете.Защо е тази гордост за нещо свършено от други?Та вие си тепате след събитията.
И къде в тези посочени ЮЛ ,вие видяхте клуба,идеята,любовта си ЦСКА?
Уффф...
Дали да те попитам за 18-ти път за "юридическата връзка" между разформированото ЦСКА "Септемврийско Знаме" и новосъздадения ФК "Средец" ???...
През далечната 1985-та...