ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 17 юли 2016 15:25

Кашчей написа:То на Майкъла сякаш му е за първи път :mrgreen:
Като се сетя какви ги редеше срещу Титаните, и какво стана, след като го поканиха, че и му възложиха поръчка за към милион :mrgreen:

Знам, човек, нито на Майкъла му е за пръв път, нито на Жеков, много е грозно това, хора, легенди на ЦСКА, се продават като килограм сирене. :| :| Днес вика "ууууууууууууууууу", дадеш му 5 лева и утре вика "браво, браво, да живей" ..... Г сектор също миналата година 150 декларации пуснаха, че няма начин да приемат никакви сливания, обединения, преименувания и т.н., а сега са първи радетели за това ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Двжавю

Мнениеот Red_Neck » 17 юли 2016 15:29

ugly bug написа:
vaskonti написа:Кинти се искат за това и то не за активи, а за пасиви.

Тангариня, ти ли си бе !? :shock:

Васко, ....... ше юркаме ли жужето да покрива и онези 2 млн от 1999? .... Все пак сме ЦСКА ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 юли 2016 15:32

baraba написа:На Армията не е се довличал никакъв ОТБОР , там си имаме такъв , същия , който игра във В група , същия , който спечели купата , а това че на Армията за пореден път пристигнаха един куп нови играчи ... нищо ново за нас армейците от 6-7 години насам ;) А колкото до лиценза , аз доколкото знам това беше изискването на БФС за спазването на съществуващите закони и наредби , както после и Правната комисия към БФС потвърди , а от тук и липсата на проблеми с ФИФА , ФАФА , ФУФА .... освен в една болна изрусена глава ;)

Страшни глупости. Отбора, който взе Купата игра във В група поради натрупани дългове. Този отбор не си е платил или разсрочил борчовете и към момента не е допуснат в елита. Става дума за същия отбор, на който прекратиха договора за базите.

Колкото до лиценза - спазени са изискванията, защото в хибрида между Чавдар и Литекс има отбор, който отговаря на условията и това е Литекс. Не ЦСКА, всъщност ЦСКА не участва в това сливане въобще, ЦСКА е отбора, който освиркаха на Армията разни "червени" фенове.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 юли 2016 15:33

petko.h.markov написа:1.Шефовете и собствениците на Чавдар-Етрополе решиха,преместиха и смениха името/клуба или ЮЛ/в София на
ЦСКА 1948 АД.Това си ЦСКА отвсякъде нали.Някои фенове веднага го припознаха.Все пак ЦСКА е идея,любов и феновете.
2.Същото това ЦСКА,купува Литекс,който също се мести в София и си сменя името на ЦСКА-СОФИЯ ЕАД.Същите фенове
веднага и него го припознават и обикват от пръв поглед.И как да не е.Червени фланелки,феновете са много.Всички
условия са налице това да си е ЦСКА.Въобще не са важни ЮЛ,клуба е важен и любовта на феновете,идеята е жива.
Както и да го чета въобще не виждам нищо,ама нищо от ЦСКА,дори за мирис само.Как го съзират някои не знам.
УЕФА и ФИФА как ще се оправят в тази каша не знам.Все ми се струва,че такъв шамар ще ви зашият,че доста време
няма да знаете къде се намирате.Може няколко години да си ставате шампиони,но до тук.ЕКТ само пред телевизора.
пп.Думата "оцветители"-била лоша,а "оздравители"-не.Който и да си,въобще не ми пука,че пак може да го изтриеш.

Нищо не съзират. За тях е важно, че има нещо с името ЦСКА и че ТО ще играе в елита, пък и собственика обещава успехи и тям подобни. Немислимо е някой, малко по умен от застрелян хамстер да види в хибрид между Литекс и Чавдар ... истинския ЦСКА.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2016 15:36

ВъпросчИ към припознавачите:
Какво пречеше на Гърция да се кръсти Германия и да претендира, че няма дългове?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 17 юли 2016 15:39

Кашчей написа:ВъпросчИ към припознавачите:
Какво пречеше на Гърция да се кръсти Германия и да претендира, че няма дългове?

Кокалис ? :roll:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2016 15:40

Red_Neck написа:
ugly bug написа:

Васко, ....... ше юркаме ли жужето да покрива и онези 2 млн от 1999? .... Все пак сме ЦСКА ;)

Кой му ги иска тия 2 милиона - НАП, УЕФА, ФИФА? Още колко милиарда пъти трябва да ви повторя за да вденете, че мен ме вълнуват само дълговете към държавата, както и футболните дългове, които са наложени и се следят от двете централи? Защото само тогава ще имате законно основание да твърдите...да твърдим, че сте....че сме ЦСКА. Другото не ме вълнува - Лира, Инвестбанк, Васил Младенов, пернишките строители. Не ме вълнуваше и Жеков, но той май си взе парите и изведнъж обърна плочата. Много достойно поведение на човек, за който ЦСКА е всичко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 17 юли 2016 15:46

vaskonti написа:
Red_Neck написа:
ugly bug написа:

Кой му ги иска тия 2 милиона - НАП, УЕФА, ФИФА? Още колко милиарда пъти трябва да ви повторя за да вденете, че мен ме вълнуват само дълговете към държавата, както и футболните дългове, които са наложени и се следят от двете централи? Защото само тогава ще имате законно основание да твърдите...да твърдим, че сте....че сме ЦСКА. Другото не ме вълнува - Лира, Инвестбанк, Васил Младенов, пернишките строители. Не ме вълнуваше и Жеков, но той май си взе парите и изведнъж обърна плочата. Много достойно поведение на човек, за който ЦСКА е всичко.

Я па искам, утре слънцето да изгрее от запад, че като ми озари стаята и да ми напече напуканите пети ,че много ма болат.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2016 15:53

ugly bug написа:
vaskonti написа:
Red_Neck написа:
ugly bug написа:

Я па искам, утре слънцето да изгрее от запад, че като ми озари стаята и да ми напече напуканите пети ,че много ма болат.

И такива като теб ще ми се оплакват, че други потребители дразнели? Страхотен отговор измисли, напълно типичен за вас.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 17 юли 2016 15:57

Е този модератор кърти за пореден път! :lol: Ако се плати на държавата и на няколко други щял да признае, че това е ЦСКА! :lol: :lol: Да не дължат и на теб някой лев? Да го плащат боклуците и лупан бе! Като толкова си се загрижил за кредиторите и източената държава с МИЛИАРДИ, излез и плати ти, ама не се разпореждай с чужди пари.Когато се научиш да изкарваш пари ще разбереш и тяхната цена.То е ясно, че ти дъвчеш същите глупости не заради лицензи и дружества, а заради пари.Връзката за теб е в парите.
Последна промяна от KAT90 на 17 юли 2016 15:58, променено общо 1 път.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Върни се в “Архив”