ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Двжавю

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2016 13:48

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:„Ботев” да бъде обявен в несъстоятелност. Това призоваха на пресконференция бившият изпълнителен директор на клуба Борислав Димитров и фенове на отбора. Данъчната ревизия в „Ботев” приключвала тези дни. Очаквало се да обявят далавери за стотици хиляди левове. След това щели да последват сезиране на прокуратурата, фалит, махането на Христолов и вкарване на синдик, който да приложи една оздравителна програма.

„Ако докара пак за треньор оня италианец, ще го прогоним на първата тренировка”, заплашват запалянковците. Те са готови да приемат и най-черния вариант – фалита, стига да се отърват от Селския. Вероятно в такъв случай ще се наложи нова регистрация на клуба с променено име. Отборът ще трябва да тръгне от „В” група, но и това не плаши агитката. Обещават да подкрепят „канарчетата” и в селските групи, стига само Христолов да го няма.

Ти прочете ли добре какво пише? За тях фалита е най-черния вариант, за вас беше най-белия и блестящ.

За кои ВАС говориш,или това,че защитавам ЦСКА от разни плювачи ме прави припознавач и от хората които не искат клуба да бъде оздравен?Отделно за Ботев,феновете предизвикаха фалита.Не забравяй това.

При "Ботев 1912" искането за образуване на производство бе от страна на НАП за 2 млн. Както обикновено не си запознат с нещата, но даваш крайни оценки за всички, които не са на твоето мнение и не са от ЦСКА!
Всъщност, сега да напишеш ЦСКА и сам надали знаеш за кой точно отбор пишеш(не визирам теб, а по принцип).

Ботев бяха извадени от А група, точно както и Литекс, но по други причини. Те не тръгнаха обаче да правят ганчеви врътки, въпреки че и при тях не мина съвсем без врътки. Нито пък БФС си промени най-важният правилник-Лицензионният-заради тях!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 17 юли 2016 13:57

Жека, Жека ..... грам достойнство не остана в теб, за по 5 лева те продават и купуват вече ... :oops: :oops: :oops:

30.04.2016

https://topsport.bg/cska/zhekov-tova-ne-mozhe-da-e-tsska.html

„Въпреки всичко аз съм оптимист. Все пак си мисля, че Васил Божков и феновете няма да оставят нещата така.

Истинският клуб е на път да бъде убит, заради това хората ще се намесят. И за финал бих казал следното нещо на нас­тоящите ръководители - нито един привърженик на ЦСКА няма да припознае Литекс.

Това да ви е ясно!", завърши Жеков.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 юли 2016

http://www.sportal.bg/news.php?news=613213

"Как да не подкрепя ЦСКА-София, след като ще се бори за титла, купа, участие в Европа и ще играе на "Българска армия"? Доколкото разбирам старото дружество няма да вземе лиценз за Б група и ще остане във В. Ако ми се гледат аматьори, ще си отида на село. Нито псъм подкрепял Васил Божков, нито пък съм злословил за Гриша Ганчев. Просто искам да има ЦСКА, който да играе на "Армията". Не чакам нито пост, нито пари от ЦСКА-София. Отказал съм се от всичко. ЦСКА е марка и не трябва да играе по села и паланки. Много от ветераните сме зад проекта ЦСКА-София. Аз, Якимов, Паро Никодимов, Димитър Пенев…Все големи фигури", казва Жеков.

:oops: :oops: :oops: :oops:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 юли 2016 14:00

@Кашчей
Много добре знам и помня какво и как стана с Ботев.За това и твърдя,че феновете искаха и предизвикаха фалита.Влез във форума им и ги питай какви щуротии правеха за да накажат финансово Ботев.Както и да е,те постигнаха своето,фалираха,направиха врътката с Металик и сега са в новата А група.Толкова за Ботев,повече няма да пиша за тях.Надявам се (след тези примери които дадох) ,че вече си разбрал грешката си и повече няма да я повтаряш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 юли 2016 14:17

Ето го и Майкъла, който също едни други работи говореше до неотдавна, но явно и той е захлебил малко. :lol: :lol: :lol:

http://www.sportal.bg/news.php?news=614337

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x-WJXHbiCUs[/youtube]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2016 14:18

GOLEADOR написа:@Кашчей
Много добре знам и помня какво и как стана с Ботев.За това и твърдя,че феновете искаха и предизвикаха фалита.Влез във форума им и ги питай какви щуротии правеха за да накажат финансово Ботев.Както и да е,те постигнаха своето,фалираха,направиха врътката с Металик и сега са в новата А група.Толкова за Ботев,повече няма да пиша за тях.Надявам се (след тези примери които дадох) ,че вече си разбрал грешката си и повече няма да я повтаряш.

Феновете искаха финансови наказания, искаха изваждане на Ботев от А група, но не НАП се занимава с глобите, които налага БФС, а производството бе инициирано от НАП за 2 млн., а не за 14. Врътката им с Металик си беше не особено морална, но пък за сметка на това законна, като в нея участва и Ботев. При ПФК ЦСКА-София ЕАД е не само неморално, но и незаконно, от гледна точка на правилниците на БФС. Знам, че няма да ме разбереш, но се изморих да обяснявам защо е така!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2016 14:19

1982 написа:Ето го и Майкъла, който също едни други работи говореше до неотдавна, но явно и той е захлебил малко. :lol: :lol: :lol:

http://www.sportal.bg/news.php?news=614337

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x-WJXHbiCUs[/youtube]

То на Майкъла сякаш му е за първи път :mrgreen:
Като се сетя какви ги редеше срещу Титаните, и какво стана, след като го поканиха, че и му възложиха поръчка за към милион :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 юли 2016 14:23

Кашчей,
Пак ли цитираш наредби ? Незаконни били !! Я дай член или алинея.
Бахти дървения професор. Първия ти пост за днес е: литекс нещо си и после - напред червените.

Т.е влязъл си да дразниш. Това си заслужава бан попринцип. Не морално и не етично е да влизаш във форума, с цел да дразниш потребителите, нали Васконти ?

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 17 юли 2016 14:25

Браво на плюващите по ЦСКА София за упоритостта да си налагат мнението на мнозинството, но защо ли не им се получава !? Откъде идва тази мания, всички да са на вашето мнение, иначе са еди какви си ? Нали виждате, че на никой не му дреме за мнението ви ! Какво се опитвате още ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2016 14:31

k_oleto написа:Кашчей,
Пак ли цитираш наредби ? Незаконни били !! Я дай член или алинея.
Бахти дървения професор. Първия ти пост за днес е: литекс нещо си и после - напред червените.

Т.е влязъл си да дразниш. Това си заслужава бан попринцип. Не морално и не етично е да влизаш във форума, с цел да дразниш потребителите, нали Васконти ?

Колко пъти ви писаха, че изваден по време на шампионата отбор няма право да играе следващия сезон в групата, от която е изваден?! Ти нали си юрист-това поне не запомни ли?! Имаш ли идея, по какъв закон или правилник, БА се дава на Литекс, без търг за концесия? Давай, юристе, ти си!

ПП- Определено влязох, за да дразня тези, които са армейци, но с оранжеви екипи. Странно, как нито един от истинските армейци не се подразни?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 юли 2016 14:38

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:@Кашчей

Феновете искаха финансови наказания, искаха изваждане на Ботев от А група, но не НАП се занимава с глобите, които налага БФС, а производството бе инициирано от НАП за 2 млн., а не за 14. Врътката им с Металик си беше не особено морална, но пък за сметка на това законна, като в нея участва и Ботев. При ПФК ЦСКА-София ЕАД е не само неморално, но и незаконно, от гледна точка на правилниците на БФС. Знам, че няма да ме разбереш, но се изморих да обяснявам защо е така!

Наистина за последно,феновете съсипаха Ботев с глоби,така вместо към НАП парите на селския отиваха към БФС.Отделно пишеха до НАП за всяка врътка на Митьо и те нямаше как да си затварят очите за тези сигнали.
Относно ПФК ЦСКА-София ЕАД - напълно законно си е всичко.
1.Може законно ли даден отбор да смени името си?
2.Може ли законно този отбор да купи друг?
3.Може ли законно този отбор да бъде поканен да играе в новото първенство?
Ако отговора на тези 3 въпроса е ДА,значи тезата ти не е вярна.
Защо обаче това не е моя ЦСКА си е мой личен избор!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”