Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!
Повече прогнози няма да правя , омръзна ми да съм вечно прав !!!
Много е просто и литекс имаха по 5000 фена, сега имат 200 ....същото ще стане и при нас ! С различни цифри , но резултатът ще е подобен % тно ....
Моделът литекс е това просто , прогледнете !!!
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:Red joker написа:И да ,ако пред ЦСКА има два пътя -„А“ ПФГ или „А“ окръжна,аз избирам първияСлед като,евентуално, отпадне варианта,да се върнат дълговете на държавата ,а другите престъпници да духат супата,то на инат трябва приемеме варианта ,който направиха и правят, десетки други отбори в България и по света-сливане,обединяване,преименуване или каквото им се харесва на „доброжелателите“ ,имат право да го наричат както си искат и да се пръскат от злоба и завист
![]()
Видя се ,че след изваждането ни от „елита“ ,консолидираха и направиха Червената общност по-силна,че вместо да ни извадят очите ,ни изписаха веждите,сега газ пикаят и се чудят кви ебавки да измислят и да ни затрият
Само ,че дуки,вече нема как да стане ,знае се от всички
Ти ретард ли си пак ????? Няма път А група !!!! Литекс ако стане ЦСКА , гришата ще има веч сериозни проблеми не с БФС , а с УЕФА !!! Невъзможно е !!!
Кво е това ретард бе
Не бях ли прав за всичко , което съм казал досга ???? Несъстоятелности, дъщерни дружества, а окръжни .....за всичко !!!
Не ,не беше и не забравяй уроците по български

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!
Много е просто и литекс имаха по 5000 фена, сега имат 200 ....същото ще стане и при нас ! С различни цифри , но резултатът ще е подобен % тно ....
Литекс просто затвориха кръга–200фена,5000 фена,200 фена. Нормален човек няма как да сравнява двата отбора,но ти давай не се притеснявай

petko.h.markov написа:Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:Red joker написа:И да ,ако пред ЦСКА има два пътя -„А“ ПФГ или „А“ окръжна,аз избирам първияСлед като,евентуално, отпадне варианта,да се върнат дълговете на държавата ,а другите престъпници да духат супата,то на инат трябва приемеме варианта ,който направиха и правят, десетки други отбори в България и по света-сливане,обединяване,преименуване или каквото им се харесва на „доброжелателите“ ,имат право да го наричат както си искат и да се пръскат от злоба и завист
![]()
Видя се ,че след изваждането ни от „елита“ ,консолидираха и направиха Червената общност по-силна,че вместо да ни извадят очите ,ни изписаха веждите,сега газ пикаят и се чудят кви ебавки да измислят и да ни затрият
Ти ретард ли си пак ????? Няма път А група !!!! Литекс ако стане ЦСКА , гришата ще има веч сериозни проблеми не с БФС , а с УЕФА !!! Невъзможно е !!!
Кво е това ретард бе
Не бях ли прав за всичко , което съм казал досга ???? Несъстоятелности, дъщерни дружества, а окръжни .....за всичко !!!
И какво те прави толкова щастлив? Днешни писания по сайтове и вестници.Па те утре ще се отметнат както повечето пъти и тогава ти какво.Ще се ометеш.
Много ми напомняш на един ЛОГИЧНИЯ ,който също се омете или прероди!
Петко, моля ти се ....не видя ли, че не си правя ташак със сериозните неща ! Помисли сам, защо ганчев сега се съюзява с дъртия манджук и отива на вариант А окр ????
svetlan28 написа:Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!
Литекс просто затвориха кръга–200фена,5000 фена,200 фена. Нормален човек няма как да сравнява двата отбора,но ти давай не се притеснявай!
Кръга го затвори управлението на модела литекс , вместо 200, 5000....10000 , 15 000 ....ти си страшен анализатор бе !? Значи и ние да затворим кръга с бройката фенове от 1948 или 1923 ???
svetlan28 написа:Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!
Литекс просто затвориха кръга–200фена,5000 фена,200 фена. Нормален човек няма как да сравнява двата отбора,но ти давай не се притеснявай!
Затвориха го, щото ГГ вдигна ръце от тях,поради ред причини,но най-вече- просто там нещата достигнаха своя таван

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:Red joker написа:И да ,ако пред ЦСКА има два пътя -„А“ ПФГ или „А“ окръжна,аз избирам първияСлед като,евентуално, отпадне варианта,да се върнат дълговете на държавата ,а другите престъпници да духат супата,то на инат трябва приемеме варианта ,който направиха и правят, десетки други отбори в България и по света-сливане,обединяване,преименуване или каквото им се харесва на „доброжелателите“ ,имат право да го наричат както си искат и да се пръскат от злоба и завист
![]()
Кво е това ретард бе
Не ,не беше и не забравяй уроците по български
Жокерче, за теб специално съм като Петър Берон и моите постове са Рибният буквар !!! За всичко бях прав !!! Мога да ви спретна с Животното и едно килийно училище за кратко да ви понаучим на писмо и четмо !!!
още в началото писах,че единствения начин да почнете директно от в група и да не плащате е да чакате във в група 5-6 години да мине давност за дълговете,както прави например Сливен и чак след това поизчистени да кандидатствате за лиценз
Beladona написа:Петко, моля ти се ....не видя ли, че не си правя ташак със сериозните неща ! Помисли сам, защо ганчев сега се съюзява с дъртия манджук и отива на вариант А окр ????
На теб какъв ти е проблемът - че Божков не направи същото, което евентуално ще прави Ганчев ли? Или ти е проблем, че много от дълговете към Градевци и Вучковци и ще се изпарят? Само не ми казвай, че си обикновен фен, който има прозрения и познава какво ще стане. Добре помня кога се появи тук - веднага след като Божков се отказа, а Ганчев се появи на хоризонта. Може би си нищо повече от фен, дошъл да ни отвори очите за гадния модел Литекс?
Чудя се, с какво е по-различен модела на Божков, щом не е да развива силна школа и да оправи базата?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Beladona написа:svetlan28 написа:Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!
Кръга го затвори управлението на модела литекс , вместо 200, 5000....10000 , 15 000 ....ти си страшен анализатор бе !? Значи и ние да затворим кръга с бройката фенове от 1948 или 1923 ???
Нормален човек не може да сравнява Литекс и ЦСКА!Спри с простотиите!Отбори като Литекс са зависими прекалено много от собствениците си/важи и за Лудогорец/!Дава Ганчо мъни,има добър отбор,има Буши,има Хаджи,има отбор има фенове!Не дава Ганчо мъни,няма отбор,няма титла,има Иелгава,няма фенове!Във В група Литекс ще имат 20 фена,също и в А окръжна!А ЦСКА?Няма как да сравняваш гранда на Бг с отбор еднодневка!!!!!