CSKA Sofia 1948 написа:
Въпрос с доста повишена трудност, но пък може да има някой, който да знае...КОЙ е този Гонсалвеш???![]()
Младенов знае.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA Sofia 1948 написа:
Въпрос с доста повишена трудност, но пък може да има някой, който да знае...КОЙ е този Гонсалвеш???![]()
Криминалния характер на споменатите сделки....
Кашчей написа:Криминалния характер на споменатите сделки....
Тоест, сега правителството и НС гласуваха да се вземе заем, защото така са решили властващите у нас. Догодина, ако тия паднат и дойдат други, трябва да заявят, че няма да плащат този заем, защото предните са го взели криминално![]()
Страхотна правна логика имате в ЦСКА!
BRF написа:Кашчей написа:Криминалния характер на споменатите сделки....
Тоест, сега правителството и НС гласуваха да се вземе заем, защото така са решили властващите у нас. Догодина, ако тия паднат и дойдат други, трябва да заявят, че няма да плащат този заем, защото предните са го взели криминално![]()
Да изтеглиш 16 милиарда без да знаеш как да ги върнеш!Страхотна логика имате в България!
Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:Криминалния характер на споменатите сделки....
Да изтеглиш 16 милиарда без да знаеш как да ги върнеш!Страхотна логика имате в България!
Ти въобще разбра ли ми примера?
Сега прочети отново, не споменавай числа, както и аз не съм споменал и помисли какво всъщност казвам, и дали не визирам подписани договори, които някой решава, че няма да спазва, защото са подписани от предшественика му, което в правният свят автоматично прави договорите невалидни, нали така?
memnto написа:actrus написа:Въпрос към шефа Томов.Кои са тия малки отбори-Ботев,Литекс,Левски и др. или Забий клечка(Варненско),Горно нанадолнище(Плевенско),Долно ми(Бургаско).Как само пренасочваш погледа на неориентираните за собствените неадекватни решения.Те , кълвачите само туй чакат.Ей го Бате-off и той се хвана на хорото.Г-н Батков досега като държеше правата за Тв,що не прокопса или отбора ти.Киро това ,Киро онова.Лц това ,Лц онова.Г-н Домусчиев покажете им с един пръст какво ще получат(като Моци).
Изписал си толкова много, а всъщност нищо не казваш.
BRF написа:Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:Криминалния характер на споменатите сделки....
Сега прочети отново, не споменавай числа, както и аз не съм споменал и помисли какво всъщност казвам, и дали не визирам подписани договори, които някой решава, че няма да спазва, защото са подписани от предшественика му, което в правният свят автоматично прави договорите невалидни, нали така?
А ти схвана ли аз какво ти пиша?Колкото ти си отговорен за тегленето на този заем,толкова аз съм виновен за не плащането на въпросната сума!
Така,че няма как да знам КАКВА Е ЛОГИКАТА НА РЪКОВОДСТВОТО НА ЦСКА!
Както обикновено ти вменяваш вина в нас обикновените фенове!Не ,че ми пречи де!
Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:Криминалния характер на споменатите сделки....
А ти схвана ли аз какво ти пиша?Колкото ти си отговорен за тегленето на този заем,толкова аз съм виновен за не плащането на въпросната сума!
Така,че няма как да знам КАКВА Е ЛОГИКАТА НА РЪКОВОДСТВОТО НА ЦСКА!
Както обикновено ти вменяваш вина в нас обикновените фенове!Не ,че ми пречи де!
Кой пък ти вменява нещо на теб? Когато ти е изгодно се отъждествяваш с ЦСКА, когато не е, само си фен на отбора! Ако не си разбрал, че коментирам поредната декларация на ръководството ви, то това не е мой проблем, нито пък имам вина за това!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта