ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот icko65 » 16 юли 2016 16:25

percival написа:Много наблягате на ТР ,а хич не обръщате внимание на официално решение на съда ,което е потвърдено на последна инстанция ,че ПФК ЦСКА АД с ЕИК 130.... ,не е наследник на ПФК ЦСКА до 1999г.

Какво се правите на по големи католици от Папата ?!

ЦСКА-София на кого е наследник?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 юли 2016 16:26

vaskonti написа:
Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:Къде съм ти казвал от кой отбор да си?
Ще го кажа пак, макар да не очаквам да разбереш - аз съм ЗА ЦСКА и ПРОТИВ методите на Ганчев. Забележи - методите му. Проблемът ти е, че ти си преди всичко за Ганчев, без да се интересуваш какво прави, стига да ти обещае 10 титли и стадион. Той смени името на Литекс и ти каза, че това е ЦСКА. А ти се съгласяваш, защото все пак 10 титли не е шега работа, нали? Да де, ама си оставате Литекс, поне докато нещо не се промени. Навсякъде сте си Литекс - ФИФА, УЕФА, БФС, държавни институции. Все тая как сте си сменили името, всичко се пише и се води на партидата на Литекс. Това си е абсолютен факт, без значение вие колко дълбоко ще си заровите главата в пясъка. А докато това е така, аз ще имам пълно основание във всеки момент, в който реша (ако реша) да ви преместя темите в раздела на Литекс. Това не значи, че ти казвам на кой да си фен. Ти си свободен и на Байерн да почнеш да викаш ЦСКА, свободен си даже да се цупиш когато някой се осмели да ти коже, че нещо малко си се объркал. Но това няма да промени фактите.

Ти ли си абсолютната истина? Ти си просто един модератор със съответните права но и отговорности. Като теб има още една камара народ и не ТИ си човека, който ще определи темата за ЦСКА в кой раздел да стои. Ако ти наистина си за ЦСКА би изчакал да се случи това, което за теб е достатъчно за да припознаеш ЦСКА. Ти хейтваш и плюеш всеки божи ден, злоупотребяваш с правата си, като пренебрегваш отговорностите и не зачиташ мнение различно от твоето. Заплаши многократно, че ще ни пращаш във форума на Литекс! Наистина си задай сериозно въпроса защо го правиш това, заслужава ли си и дали е от полза на ЦСКА! Не смесвай отговорноста ти като модератор и омразата към Ганчев! Наистина стигна твърде далеч!

Не съм аз абсолютната истина, нито пък имам претенции да съм такъв. Ти упорито продължаваш да ми преиначаваш думите - продължаваш да твърдиш, че съм против Ганчев, въпреки, че изрично подчертах, че съм само против методите му. Всъщност дори го предпочитам него пред Божков. Но не и по този начин.
Да се върнем на абсолютната истина - не е ли факт, че навсякъде си се водите Литекс със сменено има - БФС, УЕФА и ФИФА, държава? Лъжа ли е това? Кажи ме защо това е лъжа(но без патетичните излияния за червената фанелка и феновете на стадиона) и може би ще си променя отношението.
Кога е мача за Суперкупата? Защо сте подали молба за участие в младежката ШЛ, ако не е защото сте Литекс? Кои играчи осъществиха трансфер - тези на Литекс към ЦСКА или обратното? Само не ми показвай линкове към медии като доказателство за това.
Така че, към днешна дата сте си Литекс с нова табелка. Докажи нещо друго и ще говорим пак.

Май е време да се определиш,дали си фен или модератор,защото в момента не си нито едното нито другото.Ако си фен ,защитавай си тезите,но само в твоите фантазии ЦСКА е Литекс,гледах приятелските мачове на отбора телевизиите навсякъде пишеха ЦСКА,гледах сайтовете на отборите с които играха момчетата на Хр.Янев ,всички те отразяваха че играят с ЦСКА София,това че на теб ти се привиждат други неща си е твой проблем.Ако се приемаш като модератор,върши си работата според правилата на форума и престани да плашиш тези които са на различно мнение от твоето,това само показва че имаш някакви комплекси,също не мисля че ти решаваш кой в какъв форум да пише и кой форум как да се казва,този форум има и хора които са на по-високи позиции от модераторите и могат да се намесят ако решим да ги уведомим за странното поведение на определена персона.Винаги съм гледал да съм коректен и възпитан ,но всичко рано или късно си има граници.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 юли 2016 16:27

Пак да питам ,как се идентифицира даден отбор ?
Я да видим ,Fenway Sports Group ? Кой е този отбор ? Трудно си е ,а ?
Я да опитаме така - червени екипи,играещи домакинските си мачове на стадион "Анфийлд" ? Дори няма нужда и от емблемата да я качвам .Вече всички се сетихте кой е отбора !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 юли 2016 16:29

Icko65 ,наследника го определят феновете !
Отбор играещ на "Армията" с червени екипи и звездата на гърдите ! Със всички големи легенди на ЦСКА зад гърба си ! С една огромна част от феновете .Няма как да стане на въпрос кой е този отбор ,той е ЦСКА !
Пише се ЦСКА ,чете се любов !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юли 2016 16:31

percival написа:Пак да питам ,как се идентифицира даден отбор ?
Я да опитаме така - червени екипи,играещи домакинските си мачове на стадион "Анфийлд" ? Дори няма нужда и от емблемата да я качвам .Вече всички се сетихте кой е отбора !

Да ама нали се сещаш че при тези дето ги даваш за пример вашата помия нема кък да стане.Те СА фенове.Вие сте...нагаждачи.Селтака ви каза това е ЦСКА и вие...йессс.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 юли 2016 16:34

1982 написа:
percival написа:Много наблягате на ТР ,а хич не обръщате внимание на официално решение на съда ,което е потвърдено на последна инстанция ,че ПФК ЦСКА АД с ЕИК 130.... ,не е наследник на ПФК ЦСКА до 1999г.

А ПФК ЦСКА АД някой чужд клуб ли е ??? Може би е Етър Велико Търново, със сменено име и седалище ??! Или е Славия ??! Ако е така, съгласявам се с теб, че ситуациите са еднакви със сега и сме припознали през 1999-а някакъв чужд клуб.

И в крайна сметка, в структурите на БФС, ПФК ЦСКА АД беше записан като продължение на ЮЛ-то на ЦСКА до 1999-а( Нещо, което сега го няма с преименувания Литекс. Най-малкото, ако го имаше, сега ЦСКА-София щеше да играе мач за суперкупата, а не да подава молба за младежката Шампионска лига, където са се класирали ...... Литекс. ;)

Чети съдебното решение ! АД - то според вашите мантри трябва да се води НОВ клуб ,създаден 1999г.Щом не е наследил пасивите на стария ?Или не ти оттърва да е така ? Сега дори ще има още по голяма документална приемственост от тогава!
Ама правете се още на улави , то си е за вас !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юли 2016 16:35

percival написа:Icko65 ,наследника го определят феновете !
Отбор играещ на "Армията" с червени екипи и звездата на гърдите ! Със всички големи легенди на ЦСКА зад гърба си ! С една огромна част от феновете .Няма как да стане на въпрос кой е този отбор ,той е ЦСКА !

Феновете определят ..точно нищо.Фантазиите и мераците си.Има една организация създадена преди вас.Тя ги определя.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 юли 2016 16:37

icko65 написа:
percival написа:Пак да питам ,как се идентифицира даден отбор ?

Да ама нали се сещаш че при тези дето ги даваш за пример вашата помия нема кък да стане.Те СА фенове.Вие сте...нагаждачи.Селтака ви каза това е ЦСКА и вие...йессс.

"Му ни мъ и тересувъ е чувек ти къкво мислиш !"
Питам така ли се идентифицира футболен клуб с фирмата собственост на акциите му ?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 юли 2016 16:39

icko65 написа:
percival написа:Icko65 ,наследника го определят феновете !

Феновете определят ..точно нищо.Фантазиите и мераците си.Има една организация създадена преди вас.Тя ги определя.

Ти какъв се явяваш ,че да определяш тогава ,а ?

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 16 юли 2016 16:39

Това, което се случи, на нормални хора в нормални страни никога дори няма да им мине през акъла.Затова китайци закупуват за милиони Милан с все задължения, араби, френски и английски отбори и т.н. Защото едно, че никой там няма да припознае такива преименувани и преместени отбори, второ, че ако някой само дръзне да прави като Ганчев ще бъде линчуван на мига. Това пък премиери да ти се намесват, ми те ще го изядат с парцалите...

Не им минават такива мисли в главите на хората просто :!: Все пак не са клоаката на Европа с мутри за управленци.
България никога не ще се оправи, ама никога :!: С население овце, които за всяко нещо чакат на някой друг,спасител, няма как да стане. Това, което се случи се случва във всички сфери на обществото ни. Вместо да си помогнем сами и да изринем всички боклуци, ние им ръкопляскаме и затъваме все повече в робство... :(
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Върни се в “Архив”