vaskonti написа:Ozzimozzi написа:vaskonti написа:Не, не ме притеснява.
В Швейцария имаше референдуми - единия за минимален базов доход от 2500 евро за всеки, без значение дали работи или не. Другия беше за увеличаване на отпуските. И двата бяха отхвърлени от народа им и то с огромно мнозинство. В България подобни въпроси биха били прието с огромно мнозинство. По тази причина хич не ме вълнува какво смята мнозинството в България. Тук мнозинството определено не означава качество и разум. Нищо лично, това си е мое мнение за народа ни.
А съвсем отделен е въпроса до колко сте мнозинство, да не говорим пък за над 90% .
Да в Швейцария няма да допуснат да се фалира умишлено клуб, но това е друга тема.
Знаеш ли кое е твоето ЦСКА? Зафировото, това което го има само на книга и чака своя принц за да го оздрави, или някое трето?
Моето ЦСКА на практика загина и то с активното съдействие на Ганчев. Това е. За мен е така, ти си предпочел да припознаеш Литекс - твое право. Но истинското ЦСКА ще се възроди само тогава, когато се платят дълговете - футболните и държавните. Тогава ще можете да сочите примерите на Фиорентина и Рейнджърс. До тогава ще сте си Литекс с ново име и нищо повече.
В рамките на два поста си противоречиш тотално. Ти си анти Ганчев ясно е и ЦСКА не е на първо място за теб. В противен случай просто би замълчал за известно време, но ти предпочиташ да плюеш по Ганчев и по феновете на ЦСКА, които застават зад него. Достойно е просто да се отеглиш за известно време.