ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юли 2016 13:46

vaskonti написа:
Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:Не, не ме притеснява.
В Швейцария имаше референдуми - единия за минимален базов доход от 2500 евро за всеки, без значение дали работи или не. Другия беше за увеличаване на отпуските. И двата бяха отхвърлени от народа им и то с огромно мнозинство. В България подобни въпроси биха били прието с огромно мнозинство. По тази причина хич не ме вълнува какво смята мнозинството в България. Тук мнозинството определено не означава качество и разум. Нищо лично, това си е мое мнение за народа ни.
А съвсем отделен е въпроса до колко сте мнозинство, да не говорим пък за над 90% .

Да в Швейцария няма да допуснат да се фалира умишлено клуб, но това е друга тема.
Знаеш ли кое е твоето ЦСКА? Зафировото, това което го има само на книга и чака своя принц за да го оздрави, или някое трето?

Моето ЦСКА на практика загина и то с активното съдействие на Ганчев. Това е. За мен е така, ти си предпочел да припознаеш Литекс - твое право. Но истинското ЦСКА ще се възроди само тогава, когато се платят дълговете - футболните и държавните. Тогава ще можете да сочите примерите на Фиорентина и Рейнджърс. До тогава ще сте си Литекс с ново име и нищо повече.

В рамките на два поста си противоречиш тотално. Ти си анти Ганчев ясно е и ЦСКА не е на първо място за теб. В противен случай просто би замълчал за известно време, но ти предпочиташ да плюеш по Ганчев и по феновете на ЦСКА, които застават зад него. Достойно е просто да се отеглиш за известно време.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 16 юли 2016 13:50

vaskonti написа: Как няма да те е гнус, след като Бойко до вчера беше ********, днес е "Благодарим Ви г-н Борисов" .

Някакъв проблем ли имате ? Вчера ББ беше ***** , днес пак е ******** . В един конкретен случай, ББ си заслужи "благодаря" и е редно да го получи .Така правят хората , благодарят когато някой е направил добро . Само безмозъчни амеби като озеленителите, можете плюете някой без значение от обстоятелствата .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юли 2016 13:51

Поредната партенка или опит да се сътвори "новина" и да се внесе още повече смут сред феновете на ЦСКА, е факт. В петък се появи информация по медиите, че в четвъртък вечерта фенове на ЦСКА, които са по-заможни, както и с група бизнесмени, са имали събрание, на което е било решено да бъде възроден ЦСКА и клубът да започне на чисто от "А" окръжна група. Треньорът на отбора Адалберт Зафиров и неговият помощник и брат - Мартин, са част от този проект. Големият Зафиров, чийто баща - Иван Зафиров - Копата, е застанал с името си зад проекта на Гриша Ганчев
На редакционния мейл на FanFace.bg пристигна писмо, в което друг фен на червените хвърли повече яснота около това събрание, което се оказа, че не се е състояло и не е имало нищо подобно. Писмото е подписано с инициали Ж.К., като този фен настоя да запази анонимност.

Ето и съдържанието, което публикуваме без редакторска намеса:

"Пичове, докога ще се занимавате и ще публикувате простотии? Защо ввсичко, което някои медии опитват да лансират и вие веднага ги копирате или цитирате? Защо не се проверяват тези информации и защо се дава гласност на медиите на един индивид? Защо?

Такова "събрание" за възраждане на ЦСКА не се е състояло и ще ви кажа защо, а и още малко подробности около тази идея, тъй като съм запознат.

Няма как да се съберат 400 човека в зала "Васил Симов", тъй като за подобен род събитие трябва предварително да е обявено и да е уведомена полицията, за да има и охрана. Проверете в районните управления дали е имало подобна заявка. Ако имаше такова събрание, щеше да се разчуе, да се тръби, да има снимки за историята! И това го знаете по-добре и от мен. На такива масови събирания трябва да има и противопожарна охрана, медицинско лице, тъй като е застраховка от евентуални инциденти.

Защо, ако е имало такова събрание, няма някакъв учредителен протокол, независимо че е с нестопанска цел? Защо не са написани имената на хората и тези прословути бизнесмени, които застават зад този проект? Странно, нали?

Ще ви кажа и още нещо - имало е наченки на подобно сбирка, но почти никой не е отишъл, а са били 3-4 от старите фенове на ЦСКА, но нищо повече. Това е на ниво махленско събиране. Идеята за този проект за "възраждане на ЦСКА" е да бъде финансиран от Цветомир Найденов, т.е. пари ще има по линия на Ефбет, който е собственост на... Васил Божков, естествено! Сега просветна ли ви? Естествено, че няма да се наливат там много пари, защото за "А" окръжна няма и да е необходимо, както можете да се сетите.

Ако това се случи, то ще бъде мимолетно, не вярвам това нещо да просъществува дълго и ще се пропилее талантът на тези момчета, които ги жертваха преди това на "Армията" за прословутата първа тренировка.

Хайде, да попитате сега Адалберт Зафиров кои са хората, които са били на това "събрание", да изброи поне 30 имена! Ще видите, че няма да може да ви каже нищо различно от тези, които са в медииното пространство и са търсени постоянно от Юлий Москов и неговите придворни в парцала "7 дни спорт".

Надявам се моето писмо да бъде публикувано, а също така да стигне и до повече медии, за да стане ясно на хората какво се случва и да не се заблуждават".

То и аз си мислех същото , че всичко е една партенка , на която обаче услужливо се дава медийна гласност , с една , едничка цел : Да се увеличи , ако е възможно разцеплението (доколкото го има) сред феновете на армейците :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 16 юли 2016 13:54

vaskonti написа:Моето ЦСКА на практика загина и то с активното съдействие на Ганчев. Това е. За мен е така, ти си предпочел да припознаеш Литекс - твое право.

В такъв случай , достойнството задължава да ни кажеш "сбогом" и да ни освободиш от миризливото си присъствие .
Както направиха други. 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 16 юли 2016 14:01

baraba написа:То и аз си мислех същото , че всичко е една партенка , на която обаче услужливо се дава медийна гласност , с една , едничка цел : Да се увеличи , ако е възможно разцеплението (доколкото го има) сред феновете на армейците :idea:

Значи почти съм познал за 40-те разбойника, та даже и съм ги умножил х10. :lol: А и се чудех, как па една снимка не качи Али Баба(Коцеф) някъде, те така - да се похвали!
Последна промяна от ***cska*** на 16 юли 2016 16:05, променено общо 1 път.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2016 14:06

kolokolo написа:
vaskonti написа:Моето ЦСКА на практика загина и то с активното съдействие на Ганчев. Това е. За мен е така, ти си предпочел да припознаеш Литекс - твое право.

В такъв случай , достойнството задължава да ни кажеш "сбогом" и да ни освободиш от миризливото си присъствие .

Подбирай си думите, ако обичаш.
Не ми говори за достойнство. Точно ти - подменил ЦСКА с един хибрид.
И бъди благодарен, че ви търпя тук, защото ако реша да съм принципен ще да ви изнеса всички теми в раздела на Литекс. Защото точно това е правилното и логично нещо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юли 2016 14:23

vaskonti написа:
kolokolo написа:

Подбирай си думите, ако обичаш.
Не ми говори за достойнство. Точно ти - подменил ЦСКА с един хибрид.
И бъди благодарен, че ви търпя тук, защото ако реша да съм принципен ще да ви изнеса всички теми в раздела на Литекс. Защото точно това е правилното и логично нещо.

Не думай! Анти Ганчев и анти ЦСКА! Ти ще определиш аз дали съм от ЦСКА? До там ли се докара? Като дойда в твоята къща тогава може да ме гониш!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 юли 2016 14:35

Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:
Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:Не, не ме притеснява.
В Швейцария имаше референдуми - единия за минимален базов доход от 2500 евро за всеки, без значение дали работи или не. Другия беше за увеличаване на отпуските. И двата бяха отхвърлени от народа им и то с огромно мнозинство. В България подобни въпроси биха били прието с огромно мнозинство. По тази причина хич не ме вълнува какво смята мнозинството в България. Тук мнозинството определено не означава качество и разум. Нищо лично, това си е мое мнение за народа ни.
А съвсем отделен е въпроса до колко сте мнозинство, да не говорим пък за над 90% .

Да в Швейцария няма да допуснат да се фалира умишлено клуб, но това е друга тема.
Знаеш ли кое е твоето ЦСКА? Зафировото, това което го има само на книга и чака своя принц за да го оздрави, или някое трето?

Моето ЦСКА на практика загина и то с активното съдействие на Ганчев. Това е. За мен е така, ти си предпочел да припознаеш Литекс - твое право. Но истинското ЦСКА ще се възроди само тогава, когато се платят дълговете - футболните и държавните. Тогава ще можете да сочите примерите на Фиорентина и Рейнджърс. До тогава ще сте си Литекс с ново име и нищо повече.

В рамките на два поста си противоречиш тотално. Ти си анти Ганчев ясно е и ЦСКА не е на първо място за теб. В противен случай просто би замълчал за известно време, но ти предпочиташ да плюеш по Ганчев и по феновете на ЦСКА, които застават зад него. Достойно е просто да се отеглиш за известно време.

И що да спре(м) да пише? Щото ви се пречи на гаврата?! Работя с доста хора и тук Васко е повече от мек, щото не мърши, а ние сме най-гнусния и податлив народ на света. Свиркаджии :!: Роби нещастни! Ето ти едно интервю с помака, дето знаеш помаците кво са правили-още по зли от турците са били, за да си спасят задните части. Затова си заслужавате урода и уродливата държава.
https://topsport.bg/cska/yuliyan-indzho ... zhkov.html

Ганчев и той същото каза, феновете и те в декларация писаха , че няма да припознаят урода. Но парите за няколко човека и овцете след тях обърнаха нещата. Макар че все още има надеждичка и вярвам в нея :P
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юли 2016 14:35

Jason SS написа:За първи път в новата ни история си имаме президент доказан цесекар!!! Нека не забравяме Ицо и Инджов разбира се.
Гришата е човек доказал се с последователност, така както и Домуза.
Гришата не е Лупи, Божков или боклуците!
Той гори за ЦСКА и това се знае от всеки, който го познава.
Не знам защо малка част от нашите привърженици се вързаха на говеждата пропаганда за някакво автентично дружество?
Думата автентично се изнасилва от медиите умишлено. Кое му е автентичното?
ЦДВ, ЦДНА, ЦСКА Септемврийско знаме, Средец, ЦФКА Средец, ЦСКА АД, ФК ЦСКА ЕАД, ПФК ЦСКА АД ... и още 5-6 подобни имена през годините. Кое точно е "автентичното"?
Титлите и историята са на ЦСКА и феновете му без значение колко пъти се е сменяло името!!!
Откак ФК в бг станаха АД, титли и история се прехвърлят автоматично и недокументално, защото не съществуват като актив в счетоводството на никое дружество.
Да не би сините да могат да покажат документ, че Лафчис, Ганя или сегашните "марсианци" са откупили титли и история неква, въпреки че след 1989г. и те си сменяха името няколко пъти?
Не се подавайте на провокациите и всички на стадиона ... оле оле оле :D

Ей, Джейс, къде изчезна бе, баце?
Тука ще се изпотрепем още малко. :lol:
Пропагандата не е точно говежда. И Божков, и Гришата се изредиха да си сменят мненията. Единият първо щеше да запазва старото дружество, после другият, накрая - хой.
Сега чакаме да видим какво ще плати Глигор на държавата, това е последното обещание.
Точно поради тези игри, които играеха двамата с дейното участие на медиите, се получи разделение при феновете.
Иначе какво са правили Левски, не ме интересува. Това си е тяхна работа, нашето си е наше.
Само ЦСКА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2016 14:37

Old_death написа:
1982 написа:
***cska*** написа:На тая сбирка я е имало 40 човека, я не. Дучан, Цимбик, Зафирова, ... Ох, гнус ме е даже да ги изброявам! Изображение

Ама не те е гнус да се прегърнеш с Бойко Борисов, с адвоката на ТИТАН, съучастник в убийството на ЦСКА, с Юлиян Инджов от ДПС и т.н., нали ?! ;)

Мене лично ме е гнус . Гнус ме е да чета глупостите ти . Гнус ме е , че такъв индивид може да претендира , че е фен на ЦСКА , след като е плюл по клубът така , както и геренец не е плюл . Гнус ме е , че се наричаш цесекар и така слагаш тъмно петно на всички фенове на тоя отбор . Гнус ме е за това , че пееш в хора на тия , които искат да няма ЦСКА . Гнус ме е от тебе !

Другите ти тъпотии няма да коментирам, но ще те помоля да спреш да лъжеш - никога не съм плюл по ЦСКА, пиши си, каквото искаш, само не лъжи така евтино. ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”