Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот blue avalanche » 30 дек 2011 17:37

LaRgO написа:Явно Арс може без треньор.
Младенов ако ще и на вратата да застава по време на мач, пак е три пъти по-слаб от Калво.
Райков наистина добре се връщаше и се бореше...В него имаше повече желание. Калво дойде заради Лига Европа. Всички чужденци идват заради това. И след едно такова малоумно отпадане е нормално да му спадне малко желанието. Но тук вече роля има треньора. Той трябваше да го мотивира по всякакви начини.
Не знам Калво колко по-голяма заплата е взимал, но нали според треньорът такъв играч не е идвал в България ? Ами тогава е нормално да взима по-голяма заплата. Взимал е заплата според визитката си. Това, че не е играл според очакванията не го отдавам само на Калво, а и на треньора.

"Младенов ако ще и на вратата да застава по време на мач, пак е три пъти по-слаб от Калво."
Откъде разбра колко "як" е Калво?От клипчетата в Youtube?Щото аз на терена нищо не видях.Младенов има 2 гола,Калво-1.Както и да го гледам-2 пъти повече!И асистенциите му са повече,и ударите към вратата...
"Калво дойде заради Лига Европа"
А другите за какво идват?Защото от малки са левскарчета?И след като Лигата му я няма вече,за какво ни е Калво тогава?
"Това,че не е играл според очакванията не го отдавам само на Калво,а и на треньора."
В Левски като не са го научили,в Барса и Арис какво е правил?Играл на сантасе?Или там крилата не играят в защита?Не центрират,не вкарват голове...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 дек 2011 18:04

blue avalanche написа:"Младенов ако ще и на вратата да застава по време на мач, пак е три пъти по-слаб от Калво."
Откъде разбра колко "як" е Калво?От клипчетата в Youtube?Щото аз на терена нищо не видях.Младенов има 2 гола,Калво-1.Както и да го гледам-2 пъти повече!И асистенциите му са повече,и ударите към вратата...
"Калво дойде заради Лига Европа"
А другите за какво идват?Защото от малки са левскарчета?И след като Лигата му я няма вече,за какво ни е Калво тогава?
"Това,че не е играл според очакванията не го отдавам само на Калво,а и на треньора."
В Левски като не са го научили,в Барса и Арис какво е правил?Играл на сантасе?Или там крилата не играят в защита?Не центрират,не вкарват голове...

Младенов си беше пълна дупка този сезон. Голямата работа, че има един гол повече и удари. Те ударите може да са на 100м над вратата. Щом махат Калво, би трябвало и Младенов да се маха. Искаш от първият полусезон Калво да мачка ли ? Ами някой се приспособяват бързо, някой не, но за един полусезон да го махат. Можеше да му дадат шанс до лятото. А и беше по-назад с подготовката.
Другите идват първо да се докажат в България, после в чужбина.
Като сега я няма лигата ще дойде догодина.
В Барса и в Арис са го научили, но му трябваше повече от полусезон, за да покаже наученото. А и тука са други указанията, някак си по-странни.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 дек 2011 18:27

Както и да погледнем нещата, за парите, които Калво взимаше всеки месец, трябваше да е една от звездите в първенството ни. Щом като дори и в едно от най-слабите национални първенства не можеш да "блеснеш" и да се отличиш над другите, значи чисто и просто си един посредствен футболист. А това, че е юноша на Барса, не му гарантира запазено място в който и да е уважаващ себе си отбор. Защото мястото се извоюва- в тренировките и в официалните мачове. Аз за един полусезон видях един изключително слаб испански футболист, който съумя да си изкара един червен картон и няколко жълти. При положение, че е атакуващ играч и за капак на всичко не игра във всички мачове.
Последна промяна от santiliana на 30 дек 2011 18:27, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 30 дек 2011 18:27

Това форум ли е ,или сайт за избиване на комплекси за малоценност ,писна ми само вас двамата да ви чета ,този бил слаб ,онзи бил слаб.
Калво е тарикат ,дойде в Левски и игра добре само в ЛЕ ,с надеждата някой да го хареса и да го купи за да получава още по-голяма заплата.След като отпаднахме безславно си даде сметка ,че няма кой да го види и почна да се "лигави" ,а и защо да се старае ,намери си балъци ,които да му дават висока заплата ,сега ще се лепне на кипърци с още по-голяма заплата и така.
Дани Младенов има качества играе със сърце , нека да го пробват един мач на поста на Тасевски да го видим. Христов също показва старание ,трябва да останат двамата в Левски ,на Райков му трябва да оправи центриранията ,но е млад има време да го научат как се прави , Балтанов нищо не прави,щом не блесна в Калиакра ,к'во дири в Левски ,Мариян трябва да се преотсъпи някъде да поиграе малко ако не блесне да си върви окончателно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2011 19:03

zap_lv написа:Дани Младенов има качества играе със сърце , нека да го пробват един мач на поста на Тасевски да го видим.

Съгласен съм, че Дани има качества и то над средните за България.
Наистина, той по-принцип не е крило, а лек нападател ( човека за тарана ) ... Обаче не е плеймейкър.
Може да играе от втора линия, но при схема 4-4-1-1.

Обаче за Младенов не трябва да имаме никакви притеснения ...
Аз съм убеден, че при Костов той отново ще намери себе си.
Сигурен съм, че ако се размине с контузии ( дай Боже ) ... Той ще е един от основните ни играчи на пролет !
А който се съмнява в думите ми ... Нека се сети, как игра Младенов след назнчаването на Костов и колко асистенции има за този период. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 дек 2011 19:27

ЗА ТОНИ КАЛВО:

„Тони Калво е в отбора на Левски и доколко знам това остава така. Гонзо държи на него. Все пак те имат правото да си сменят мнението, тогава ще разговаряме“, заяви той.

Лъчезар Танев

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 дек 2011 22:09

Калво ви е един от малкото научени и тактически грамотни футболисти, и дано остане при вас, и пролетта.
Момчето доколкото си спомням дойде по-късно, пропусна част от подготвителният процес, преди това, мисля че не беше играл някакъв период от време и като добавите кой му беше треньор, нещата отиват в друга посока.

Сещам се в един мач но не си спомням точно мача, Калво тръгва на елементарни двойни подавания, както и чака извеждащ пас на крилото и няма с кой да направи същото, а тези неща се участ още в юношеският футбол и не си ли се научил тогава, просто никога няма да се научиш.

като футболист се изграждаш до 18-19 години, след това само усъвършенстваш уменията, на 18-19 ако не става нищо от теб, то и на 30 ще си си същият.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 30 дек 2011 23:04

За мен това с Калво е поредната измишльотина на журналята ;)

Потребителски аватар
asdfghj

От Левски искат звездата на Черноморец - Жужу безплатно

Мнениеот asdfghj » 31 дек 2011 09:39

Шефовете на Левски са искали да вземат звездата на Черноморец Жужу, без да платят и стотинка за него. Наскоро сините са изпратили оферта за алжиреца, която била на нулева стойност.

Начинът, по който от Левски се опитали да убедят акулите да им приемат предложението за футболиста, бил чрез допълнително условие - при бъдещ трансфер на Жужу Черноморец да получи 70% от стойността на сумата. От Бургас обаче нямали никакво намерение да приемат тази оферта, защото желанието им било сами да продадат алжиреца, като за него да вземат пари още през януари.

Това няма да е особено голям проблем, тъй като предложенията за него валят от много места. Левски продължава да търси нов играч в предни позиции.

”Тема Спорт”

Ха-ха, край Сухата река вярват че по Коледа стават чудеса ! :) :) :)
Наглостта не е умишлен начин на действие, а черта на характера. — Жан дьо Лабрюйер

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Това се казва нахалство !

Мнениеот plamen_ol » 31 дек 2011 09:43

Това Събев лично ли ти го сподели или се позоваваш само на "достоверната" информация на Тема Спорт :lol:

Върни се в “Архив”