Лудогорец – Левски - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.

Мнениеот bigbonusprize » 26 сеп 2011 12:30

Единственото хубаво от мача с Разград беше скандирането Бойко ку**о. Направо ми напълни душата :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 26 сеп 2011 12:50

До като го има Гонзо, при всяко гостуване на отбора ще се чакат подобни резултати. Лошото е, че Бай Ганя му дължи пари и няма как да се раздели с него. Т.е. пари няма и няма и да има. Няма защото отбор се издържа с реален бизнес а не със заплата. У Ганьо бизнес няма а има само адвокатски хонорари. Хонорарите колкото и да са големи, пак си остават само заплата... В тази връзка, перспективите за Левски не са никак розови! Защото преките конкуренти ( ЦСКА, Литекс и Лудогорец) имат собственици с реален бизнес и скоро ще се отвори много голяма дупка м/у нас и другите отбори, където постъпват реални пари. Така е в цял свят, рано или късно ще стане така и у нас...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 сеп 2011 13:25

Цветков няма ли да намали малко цигарите за да не му свършва въздуха в края на първото полувреме или Георги Иванов им е разрешил който иска да пуши, както той правеше докато беше активен футболист?
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 сеп 2011 13:29

Много съм разочарован от вчера, такава слаба игра скоро не бях гледал. Просто безумие. А се имам за човек, който винаги призовава за спокойствие и гледане оптимистично. Но сега да ви попитам нещо.
Как бихте изтълкували смените на Левски и най-вече последната. Аз се помъчих да разбера действията на Гонзо, но не успях. Първата смяна - окей; втората смяна - пак окей, като се пуска Арш да заиграе с Цветков (засилване на мощта в атака, въпреки че Дарко е аут). И след това безумието - само след няколко минутки игра заедно (Цветков и Арш) Гонзо прави смяна и изкарва Цветков, за да вкара Мариянчо?!? :o :shock: :o :shock:
И? Тук "забих" окончателно и ще ви помоля вие да обясните, защо се прави подобна смяна и каква може да е била идеята на Гонзо за да изравни (поне) резултата.

И още нещо, понеже видях мнението на колегата отгоре. Тоя Цветков също ми прави впечатление, че се повлиява на общата игра и вече повече играе като мърда (с или без извинение). Абе като му видя само лицето и си мисля, че няма живец в този играч - една унила физиономия, няма настроение, няма нищо...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 26 сеп 2011 14:15

Половината са мърди Цветков,Кмета,Гаджев, Дарко. Последния поне има поглед върху играта и техника и въпреки че е мърда най-малко бави играта, обаче другите трима са си е*али капаците, тъкмо за заформи бърза атака или контраатака и топката попада в един от тези хубавци и край, атаката умира! Първо неможе да си я спре като хората, след като я овладее някак си, докато се огледа и се начуди как да я продължи, вече се е лепнал противников играч за него и ако не му вземат топката, прави грешен пас и всичко приключва. Голяма мъка е за гледане, мъка мъка...... Никога не съм го харесвал Гонзо като футболист(от онзи отбор винаги Кривия ми е бил любимеца), особено след двата мача с БАТЕ, където ни провали и ни лиши от участие в групите на ШЛ, но сега като го видя вече, направо ми призлява, адски ми е противен ТЪП ТЪП ТЪП и НАГЪЛ!!! Когато тея двамата Гонзо и Батков си тръгнат от Левски, това ще бъде най-големия празник за всички левскари, дано се случи по скоро, дано.

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 26 сеп 2011 14:21

Защо говорите глупости?! Батков НЕ дължи пари на Гонзо, това не е вярно в смисъла на написаното. Истината е, че Гонзо не си е взимал заплатата известно време, защото се опитва да играе предан и безкористен Левскар. Гонзо все още не е изгонен защото не се меси в трансферите и нищо повече. Когато си отиде бъдете сигурни, че ще му се изплати всичко....

[offtopic]скоро Левски ще бъде продаден - имайте търпение[/offtopic]
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 сеп 2011 14:23

shammi написа:скоро Левски ще бъде продаден - имайте търпение

На кого ? Търпение бол...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 26 сеп 2011 14:26

bigbonusprize написа:
shammi написа:скоро Левски ще бъде продаден - имайте търпение

На кого ? Търпение бол...

[offtopic]Не знам на кого, но има интерес към клуба. До тук с инфото - когато е сигурно ще ви кажа[/offtopic]
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 26 сеп 2011 14:40

Прави сметка как поне 15 000 ще има на стадиона ако стане това. Много хора (вкл. аз) чакат да разкарат тия двамата(аз главно Батков)......

Върни се в “Архив”