Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
mes que in club написа:Madridist написа:Мегън,ето тук може да видиш на стопкадър на видеото отдясно,че Роналдо в момента на паса не е в засада. Това намерих, това слагам. Ако някой има снимка,където се вижда,че е в засада, нека я покаже. Също така , не мога да се съглася, че в този мач са преобладавали грубостите за сметка на красивия футбол. За мен лично, в целия мач имаше точно два грозни момента - и двата бяха свързани с Марсело. Едното беше,когато ритна във въздуха Меси, другото беше накрая на мача,когато стана мелето. През останалото време, всичките нарушения си бяха част от играта . Според статистиката, двата отбора са извършили по абсолютно еднакъв брой нарушения - 18. Също така, в почти всички критерии, гледаме абсолютно равенство - [offtopic][/offtopic] Реал Мадрид изпусна своя шанс още в неделя, но все пак няма как да не отбележа някои неща. Много голямо израстване на тима, къде бяхме миналата година при 0:5, къде сега. Също така, Моуриньо показа и доказа, че не го е страх да се надиграва с каталунците. Нещото,което най-много ми хареса от играта на Реал Мадрид вчера беше пресата (особено през първата част). Нямам спомен, кога за последно отбор е пресирал така каталунците насред Ноу Камп. Нещото,което не ми хареса е, че показаха липса на концетрация, и в двата мача допуснаха голове в края на полувремената. Също така се пропиляха доста чисти положения, което в двубой срещу Барса е недопустимо. За мен лично се получи страшен мач,както вече го написах, най-доброто Класико от години, дано през новия сезон станем свидетели пак на подобен двубой.
За паса си прав,НО след паса още един играч на РЕАЛ докосва топката именно там е засадата
При паса на Бензема,Роналдо е пред Абидал(който е последен),а и след паса се получи и лек рикошет в играч на Барса,как я измисляш тази засада просто незнам! Редовен гол си беше и това е.
Последна промяна от smoothc на 18 авг 2011 10:23, променено общо 1 път.
По принцип след такъв мач трябва да се говори само за футбол - прекрасни атаки от двата отбора, страхотни удари, феноменални спасявания, хубави голове...
Но когато срещу играта на Меси се портивопостави тази на Марсело или поведението на Моуриньо се сравни с това Гуардиола има само един единствен коментар - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА БЕЗСИЛИЕТО.
За идиотиите на Марсело няма да говоря - уникален профан... жалко е обаче как отбор като Реал се е превърнал в арогантно, безскупулно копие на треньора си. Няма как нормален човек да приеме това което направи Моуриньо снощи. Както казах - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА БЕЗСИЛИЕТО.
Но когато срещу играта на Меси се портивопостави тази на Марсело или поведението на Моуриньо се сравни с това Гуардиола има само един единствен коментар - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА БЕЗСИЛИЕТО.
За идиотиите на Марсело няма да говоря - уникален профан... жалко е обаче как отбор като Реал се е превърнал в арогантно, безскупулно копие на треньора си. Няма как нормален човек да приеме това което направи Моуриньо снощи. Както казах - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА БЕЗСИЛИЕТО.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Не съм гледал мача но днес изгледах репортаж . Ами супер футбол и поредните тъпи изпълнения на Моу . То бива да имаш тежък характер ама да удряш треньор на противниците е тъпо и подло . Наистина говори за "БЕЗСИЛИЕ".
"Годината на Моуриньо" ??? Кой лефскар го написа вчера?
Този наричащия се "специален" не е нищо повече от един арогантен и подъл селендур.
Не виждате ли,че съсипва Реал? А протежетата му правещи скандалите са едни и същи Пепе ,Марсело и Серхио Рамос.
Относно турчето Йозил то доказа ,че не е достатъчно да си роден в Европа за да си възпитан трябва да ти е и генетично заложено.
Този наричащия се "специален" не е нищо повече от един арогантен и подъл селендур.
Не виждате ли,че съсипва Реал? А протежетата му правещи скандалите са едни и същи Пепе ,Марсело и Серхио Рамос.
Относно турчето Йозил то доказа ,че не е достатъчно да си роден в Европа за да си възпитан трябва да ти е и генетично заложено.
На Моуриньо,просто не му отиват на реномето и имиджа,подобни изпълнения.Цял свят видя тази,лишена от джентълменство постъпка(действията срещу Виланова),недопустимо и аз лично съм изумен от проявите на Моу.Да,нормално е да има провокации,леки закачки,иронично ръкопляскане,но в случая Моу няма никакво оправдание.Вероятно ще последват и санкции,които реално погледнато с в ущърб не само на Моуриньо,но и на целия отбор.
За поред път привържениците на Барса пишат глупости - как може един отбор да направи 18 фаула за цял мач и да е груб, а другия също направил 18 фаула да по - "светец" и от Папата... Стига... свалете очилата си... Определено има страхотно израстване в Реал от тактическа и футболно гледна точка - повече и по-чисти голови положения... Съвсем скоро надявам се и съдийте да позволят Реал да победи /той вече веднъж го е правил с Моу/....
- Raoul_Duke
ros написа:За идиотиите на Марсело няма да говоря - уникален профан... жалко е обаче как отбор като Реал се е превърнал в арогантно, безскупулно копие на треньора си. Няма как нормален човек да приеме това което направи Моуриньо снощи. Както казах - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА БЕЗСИЛИЕТО.
Ти помниш ли, когато Моуриньо беше в Порто, какъв им беше "стила" на игра? Беше научил абсолютно целия отбор на подобни пощипвания, подритвания, настъпвания и подбутвания! Където и да отиде, "учи" футболистите на подобни мръсотии. Този човек е вреден за футбола, вреден за феърплея и трябва да бъде изхвърлен от спорта.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

За поред път привържениците на Барса пишат глупости - как може един отбор да направи 18 фаула за цял мач и да е груб, а другия също направил 18 фаула да по - "светец" и от Папата
Имам само един въпрос:Ако даден отбор направи 15 фаула,а другия отбор направи 5 фаула,но два от тях са с тежки последствия за потърпевшите...Кой е грубия отбор в случая?
Merengue написа:Всеки повтаря Моуриньо и Марсело, но защо никой не каза за поредния мач в който се насладихме на циркаджийските умения на Барселона. Този Серхио Бускетс отдавна трябва да бъде изваден от футбола. Вчера той не спря да се държи за лицето , да пада по терена при всяко съприкосновение. Педро - леле майко. Този колко пъти просеше фалове и все гледаше към съдията и махаше с ръце. И разбира се, най-наглия и противен играч ,който може да съществува. Дани Алвеш. Той не разбра ли,че Оскара за тази година му е в кърпа вързан. Какви бяха вчера тези превъртания и пируети. Естествено тези симулации пак никой няма да ги види и накаже, и ще си ги правят пак. Меси - да супер футболист, но много нагло момче. РВП го изгониха с втори жълт картон веднага за разкарване на топката, Меси вчера я разкара три пъти и съдията го е страх да му вдигне жълт картон. А спестения картон на Иниеста ,когато спъна Ди Мария без топка. Но на Пепе при първото му нарушение съдията тича с картона. За разлика от неделя, съдията не оказа влияние на резултата, но тази ненаказауемост на футболистите на Барселона дразни изключително много.
До известна степен си прав за някои неща,но трябва и да се отсяват други по-първостепенни неща-в случая Марсело застрашава доста сериозно здравето на Фабрегас,а и ясно се вижда,че нито иска да играе с топката,нито да влезе в единоборство,а с мисълта да го изреже по най-бруталният начин! Какво да се отсъди в случая,спорна топка ли?