Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: Тодор Батков - официална тема
хаха, скандирало се е наистина. По този начин: "КУРВООООО, БАААТКОООВ!"
Re: Тодор Батков - официална тема
Има ли възможност някой да събере в едно всички опити за мнение на посмешището, скрило се зад псевдинима TB1957 за да видим какво ще се получи и към кой жанр ще го причислим?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- Red Warrior
- Контакти:
Батков: Ако не съм аз Левски няма да го има!
Тодор Батков заяви по Канал 3, че ако не е той Левски няма да го има до 5-6 месеца. Така сините са щели да последват съдбата на някои големи клубове от Източна Европа, които вече несъществуват. Също така каза, че не е назначил Мъри, защото той "не може да бъде промяната в Левски". "Не съм говорил със Стоилов повече от 2 години." заяви мъстития адвокат на пресконференцията на която се представи новия треньор на Левски - Николай Костов! "Някои хора само се бият в гърдите, че са големи левскари, но нищо не дават на Левски", заяви бившият агент на Държавна сигурност.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Батков: Ако не съм аз Левски няма да го има!
Red Warrior написа:Тодор Батков заяви по Канал 3, че ако не е той Левски няма да го има до 5-6 месеца. Така сините са щели да последват съдбата на някои големи клубове от Източна Европа, които вече несъществуват. Също така каза, че не е назначил Мъри, защото той "не може да бъде промяната в Левски". "Не съм говорил със Стоилов повече от 2 години." заяви мъстития адвокат на пресконференцията на която се представи новия треньор на Левски - Николай Костов! "Някои хора само се бият в гърдите, че са големи левскари, но нищо не дават на Левски", заяви бившият агент на Държавна сигурност.
За всяко изречение от пресконференцията отделна тема ли ще има?Или този форум има модератори?
Наистина тука няма ли модератори ? Тема - "Първо впечатление", сега пък някакъв цскар търси конфликти във форума...
- Red Warrior
- Контакти:
Темата не е за първо впечатление от треньора, а за изказването на Батков умници!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Темата не е за първо впечатление от треньора, а за изказването на Батков умници!
Има и тема за батков. Какво има да му коментираме на тази тема ?
Red Warrior написа:Темата не е за първо впечатление от треньора, а за изказването на Батков умници!
Айде да изядеш едно банче, а ???
- obi4am_pirin
- Контакти:
Много сте чувствителни!Като ощипани девици плачете!Левски е обществена институция и още по-малко ваша за да казвате кой кога и какво да пише!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- blue avalanche
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Много сте чувствителни!Като ощипани девици плачете!Левски е обществена институция и още по-малко ваша за да казвате кой кога и какво да пише!
Да,де...Затова "търсим" модераторите.