"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Олимпийци! Мисли преди веченото дерби

Мнениеот iliev72 » 27 сеп 2016 20:40

И вашият Левски го няма отдавна ;) От близо 50г !!! Това вечно дерби малцина живи са го гледали ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 сеп 2016 20:48

iliev72 написа:И вашият Левски го няма отдавна ;) От близо 50г !!! Това вечно дерби малцина живи са го гледали ;)

Да, да, тия опорни точки остаряха отдавна и не са актуални вече. Дай нещо ново, че това е смешничко.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 сеп 2016 21:01

sin4ec написа:
iliev72 написа:И вашият Левски го няма отдавна ;) От близо 50г !!! Това вечно дерби малцина живи са го гледали ;)

Да, да, тия опорни точки остаряха отдавна и не са актуални вече. Дай нещо ново, че това е смешничко.

[offtopic]Не бъркай опроните точки с реалността ! Свиквайте с нея , г-да изявени припознавачи ! За вас припознаването е втора природа[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 сеп 2016 21:05

Така ли ще се казва ..вечено дерби?Вечерно по- ще се приеме.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 27 сеп 2016 21:12

ВечЕното дерби, може да е със Славия, но не и с Кърпачев. Автора на тази тема, ако иска да живее в лъжа и да се самозалъгва си е негов проблема. Както се пее ЦСКА умре и точка. И не мутрите са ликвидирали чорбата, а феновете на тенекетата, за които само една тенекия и победа над отбора на свободата е единствената цел. Все пак са създадени от убийци като тези в Ислямска държава и е разбираемо, че победа над свят и чист отбор, значи победа на злото над доброто и като една измет, това ги радва. Боклуците са си боклуци. Това което са правили комунистите след войната е много сходно с това което ислямистите правят днес - колят, изнасилват и грабят. Който не е с тях е ликвидиран. За добро тези боклуци ги няма вече и дано отборите над които сложиха ръка по цялата държава, за да са им сателитки престанат да бъдат курви на всякакви новопоявили се отборчета с определени четирибуквия.
А е време също така пасището, което е превърнато в Борисова градина, преди малко повече от век, да бъде освободено от един стадион без кенефи и да се засеят още дръвчета, за да има повече място за отдих на хората, и за уединение на много видове птици които живеят там. В центъра на София на никой не му е приятно да вижда някакви идиоти ходещи, биещи старци и псуващи по апостола на свободата. АЗ 23 го няма, ЦДВ го няма, така ще да се вдига във въздуха онзи кенеф и точка.

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 27 сеп 2016 21:18

На пръв поглед написаното изглежда добре, но... приемайки това нагло недоразумение от Ловеч за заместител на ЦСКА, ставаш съучастник на същите мутри, срещу които протестираш в половината от изложението. Прибавяйки още една две забележки, мога да кажа, че написаното е просто някакво "романтично избухване" на пийнал фен. Прочувствено, но пълно с объркани мисли.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 сеп 2016 21:24

Авторе, замезвай по-солидно... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 27 сеп 2016 21:34

За мен от около година-две няма дербита с участието на Левски.На терена може подобни съперничества да има,но не и по трибуните,не и в душата ми,не и в бившия бастион на антикомунизма Сектор Б,който в момента е политически и нарко-зависим.Просто пораснах и осъзнах,че едни хора използват детския ми ентусиазъм да скачам и да пея,да изживявам всички емоции на стадиона,в сектор Б,та тези хора използват любовта ми към отбора(както и любовта на хиляди млади сини сърца като мен) да си въртят уж легалния охранителен бизнес,прикрит зад паравана на политическата зависимост и с главно предназначение продажба и разпространение на дрога и оръжия:
Но не пролет и химн покрай мен позвъни,
не поръси ме ябълков цвят:
пред раззинали бездни до черни стени
окова ме злодей непознат.
Тези редове са от Смирненското стихотворение "Юноша".Просто описва разпада на моите утопични мечти,свързани с това в Сектор Б да са хора,които милеят за синия отбор,хора,които следват идеалите на Васил Иванов Кунчев,хора,които с чест и достойнство идват на стадион,хора,които не използват трибуната на Сектор Б да си въртят нелегалния бизнес,хора които не пропагандират определени идеи на определени политически партии. Уви от високо се пада най-тежко,детските мечти най-болезнено се отнемат,прехода между юношеството и самостоятелния живот ти поднася подобни едва преодолими удари на съдбата.Та в момента с болка и тъга следя всичко около Левски,но това,че определени хора забраняват на Левскари да ходят на мачове ме убива и принуждава и аз да не ходя на мачове,защото за мен да ида да "гледам" мач на Левски в сегашното му състояние си е равносилно на това да ходя в Сектор Б и да седя рамо до рамо до дилъри и престъпници.Пробвах на няколко мача да съм в А или В,но не не е същото,просто играчите в сини фланелки нямат аргументите да направят посещението ми на един мач приятно и отпускащо,за съжаление го няма шампионския манталитет като идеш на Герена да си сигурен в победата и въпросите,които ти се въртят в главата са свързани с това колко гола ще отнесе противника.Е да ама времената се менят,представите ни също и за съжаление този мач между Левски и Цска-София(София) ще е просто поредния,в който ще се чудя дали Левски ще бие едвам едвам или отново ще покаже защо хората спряха да идват на стадиона.Малко дълго се получи дори размислите ми са подобни като дължина като тези на автора на темата,макар и от различна гледна точка.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 сеп 2016 21:44

Всеки сам си преценява кое за какво да приема. Оригинали, ментета, заместители ....... мутрите омаскариха и освиниха всичко, футбол няма вече, публика също.

За мен, като голям фен на ЦСКА над 20 години, ЦСКА вече не съществува, не само заради юридическата страна на нещата, но и заради всички уродщини и гнусотии, които се случиха последната 1 година. За други, ЦСКА бил по-жив и по-оригинален отвсякога ...... има всякакви хора.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 сеп 2016 21:57

1982 написа:Всеки сам си преценява кое за какво да приема. Оригинали, ментета, заместители ....... мутрите омаскариха и освиниха всичко, футбол няма вече, публика също.

За мен, като голям фен на ЦСКА над 20 години, ЦСКА вече не съществува, не само заради юридическата страна на нещата, но и заради всички уродщини и гнусотии, които се случиха последната 1 година. За други, ЦСКА бил по-жив и по-оригинален отвсякога ...... има всякакви хора.

То целия свят се осра, кво да направим...
Боли те хоя, гледай сеир! :twisted: :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”