До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: До Томислав Русев

Мнениеот mikata » 15 яну 2013 21:21

Кога ще започнете да задавате точните въпроси за събитията в Левски :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 яну 2013 17:23

В сегашната ситуация в ЦСКА, относно "спекулациите" за влизането на Гриша Ганчев, всяка уважаваща себе си медия(журналист), ще направи и невъзможното, за да вземе интервю от г-н Ганчев :idea: Затова, като ви казват, че сте "комични"(гледам да съм по-мек) журналисти, вие се сърдите :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Mitacheto
Контакти:

Мнениеот Mitacheto » 16 яну 2013 17:55

Томе... Не се ядосвай на такива хора.... бях на стаж в Канал 3... още съм студент и знам, че се прави и невъзможното да се отрази дадена заявка и новина !!! Така, че не се ядосвай на такива безумници... Усмихвай се !!!

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 16 яну 2013 18:07

шивача написа:В сегашната ситуация в ЦСКА, относно "спекулациите" за влизането на Гриша Ганчев, всяка уважаваща себе си медия(журналист), ще направи и невъзможното, за да вземе интервю от г-н Ганчев :idea: Затова, като ви казват, че сте "комични"(гледам да съм по-мек) журналисти, вие се сърдите :!:

не са те комични просто Гриша Ганчев ясно е казал че не иска да говори и дава интервюта за тази тема :(
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 яну 2013 18:16

emi_cska написа:
шивача написа:В сегашната ситуация в ЦСКА, относно "спекулациите" за влизането на Гриша Ганчев, всяка уважаваща себе си медия(журналист), ще направи и невъзможното, за да вземе интервю от г-н Ганчев :idea: Затова, като ви казват, че сте "комични"(гледам да съм по-мек) журналисти, вие се сърдите :!:

не са те комични просто Гриша Ганчев ясно е казал че не иска да говори и дава интервюта за тази тема :(

това са само оправдания! Нека попитат тогава Антон Божков, ама сега, не след два месеца и пак да се оправдават

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 яну 2013 19:53

Томиславе, престани да лъжеш хората, Цървена Звезда има много по-големи дългове от ЦСКА, но Газпром влезе в клуба като основен спонсор. Престанете да се опитвате да оправдавате с нелепи извинения правителствената подкрепа за Левски, това са откровени лъжи, които ги говорите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 яну 2013 21:48

Добре, де, слепи ли сте, че не виждате, на какво мяза отборът ви и на всичкото това да искате да идват сериозни спонсори :)
Първо направете средата във отбора ви годна за виреене на сериозни спонсори и тогава искайте да дойдат.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 яну 2013 00:07

Кое е хейтване? Това че Николайчо го е страх да зададе елементарни въпроси към титаните, щото ще му секнат кранчето! Това е истина, както и че по времето на Чорни, и начина, по който взе властта в Левски, Ти се облажи доволно. Или че Вальо правеше "свирчьоци" на Коко Динев, за да изкара сухо за ремонт. Това са факти, а не хейтване. Когато видя Николайчо да пита, кво прави Станко в ЦСКА, защо излъгаха за трансфера на Саииииииде, и прочее неудобни въпроси, тогава няма да ви хейтваме! И последно, Томе, ако тая новина с Гришата беше свързана с Левски, света щеше да обърнеш, за да го намериш. Муравей щеше да звънне на Бойко, ония на Гришата и щяхте да сте на живо в пет! Искали Стойчо на детектора, ами ако ви качат вас и ви попитат:"взимали ли сте рушвети от титан, батков, чорни, коко динев, кайчо и тн?" Та яко хейт за вас!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 яну 2013 14:32

Г-н Русев един въпрос към Вас и Б.Касабов -Какво ще навреди на екологията в Борисовата градина направата
на нов стадион на мястото на сегашния. Там ще се произвеждат вредни емисии или други застрашаващи здравето
продукти.Какво по-хубаво място за спорт -футбол тенис за децата.Или понеже става дума за ЦСКА и фенското
в вас двамата взема връх?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 яну 2013 19:56

1982 написа:Томиславе, престани да лъжеш хората, Цървена Звезда има много по-големи дългове от ЦСКА, но Газпром влезе в клуба като основен спонсор. Престанете да се опитвате да оправдавате с нелепи извинения правителствената подкрепа за Левски, това са откровени лъжи, които ги говорите.

Г-н Русев имам 3 въпроса към Вас:
1Защо точно един запален левскар/Ст.Софиянски върна безвъзмезно стадиона Левски?
2Един не по-малък левскар/Е.Бакърджив дълго време не позволяваше втори мобилен
оператор /Мтел/ който е основен спонсор
3.Защо точно при това правителство Левски получи два големи спонсори.
Ще съм Ви много благодарен ако ми отговорите!

Върни се в “Архив”