Крисия на второ място на Евровизия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Крисия на второ място на Евровизия!

Мнениеот iliyan » 16 ное 2014 16:35

diplomat написа:
iliyan написа:Хора вие сте зомбирани от тези смешни конкурси.Щом успеха в един конкурс зависи от някакви смс въобще бе не може да става дума за реално класиране.
Виж ако конкурса има жури в което има доказани продуценти и музиканти вече може да говорим за музика и талант.Няма как да му убедите , че някои от вас разбира повече от музика и т.н. от човек който с това си изкарва хляба.Когато тези конкурси престанат да бъдат касички за техните организатори и всичко се решава от жури , а не от смс и гласуване на хора които няма нищо общо с музиката може да започна да ги гледам.
Не виждам дори за какво спорите.Тези конкурси докато не си върнат корените си са безсмислени.Тези песни които сте гледали вчера ще е за последно и едва ли някой скоро ще ги чуе отново.
И тогава за какво всичко е това а ?!

Вчера имаше жури, бе, лаик! :x

Смешко , дори не можеш да четеш.Написах само жури и никакви смс , бе ЛАИК ! Само , че това жури май няма и един доказал се на европейска и световна сцена певец или продуцент :lol: :lol: :lol:
Ти си уникален идиот ! В това няма спор ! Да не си Луковит бе смешник а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 16:39

iliyan написа:
diplomat написа:
iliyan написа:Хора вие сте зомбирани от тези смешни конкурси.Щом успеха в един конкурс зависи от някакви смс въобще бе не може да става дума за реално класиране.
Виж ако конкурса има жури в което има доказани продуценти и музиканти вече може да говорим за музика и талант.Няма как да му убедите , че някои от вас разбира повече от музика и т.н. от човек който с това си изкарва хляба.Когато тези конкурси престанат да бъдат касички за техните организатори и всичко се решава от жури , а не от смс и гласуване на хора които няма нищо общо с музиката може да започна да ги гледам.
Не виждам дори за какво спорите.Тези конкурси докато не си върнат корените си са безсмислени.Тези песни които сте гледали вчера ще е за последно и едва ли някой скоро ще ги чуе отново.
И тогава за какво всичко е това а ?!

Вчера имаше жури, бе, лаик! :x

Смешко , дори не можеш да четеш.Написах само жури и никакви смс , бе ЛАИК ! Само , че това жури май няма и един доказал се на европейска и световна сцена певец или продуцент :lol: :lol: :lol:
Ти си уникален идиот ! В това няма спор ! Да не си Луковит бе смешник а ?!

Стига си се оправдавал, бе, все повече и повече звучиш като жена :lol: :lol: :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 ное 2014 16:54

diplomat написа:Стига си се оправдавал, бе, все повече и повече звучиш като жена :lol: :lol: :lol:

[offtopic]А ти все повече му звучиш като Кубрат преди снощният мач :lol: :lol: :lol: Ще видим след това как ще ти звуча а :mrgreen:[/offtopic]
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 ное 2014 17:01

Едно голямо БРАВО за децата.Всичко друго е ала-бала.Едни и същи идиоти се.ат във всяка тема и показват какви комплексари са.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 ное 2014 17:03

diplomat написа:Нищо такова, ти в момента се опитваш да ни пробуташ мантрата, че тези деца са глупави и неграмотни, което не е така и е адски подло!

Тези деца ги давам за пример на слабограмотните такива.Както давам за пример проф. Чирков на циганите за да ходят на училище!Както казах,виж националното външно оценяване за кой да е клас и година и къде в това външно оценяване винаги е Разград.За това не ми говори за мантра,а кажи какво да правят тези деца?Като не си съгласен с мен,какво предлагаш на тези деца.Айде,аз съм подъл,че им давам за пример Крисия ,Хасан и Ибрахим ,но ти какво им предлагаш?Какъв живот ги чака тези деца като са слабо грамотни и не развиват своя талант (ако имат такъв).Щом не искаш те да послушат мен,ти какво им предлагаш?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2014 17:03

GOLEADOR написа:Интересно,защо хора които имат родители с добър бизнес са против даването за пример на Крисия ,Хасан и Ибрахим на хора с ниско образование за успех в живота?Явно се надяват неграмотниците да не развият талант,а да станат техни работници!Така ще има кой да чука мини за 250 лева и миньори които да влизат под земята за 5 кила кренвирши.Нали така diplomat?

Ами те тези деца май още нямат и основно образование, поради възрастта си, но ти, сляпо мразещ Разград, заради това, че Лудогорец пори ЦСКА, изобщо не се усещаш какви ги дрънкаш!!! А това за мините.. нали именно умната София ева мамата на останалата част от страната, особено несвързаната с морето и туристическия бизнес.
Децата са си деца и съм сигурен, че са преживели нещо голямо за себе си, въпреки личното ми неодобрение от такива точно конкурси, оценявани по такъв точно начин. Не гледам подобни конкурси, които отдавна нямат нищо общо с истината, наречена конкурс, но и не смятам, че трябва да обиждам децата и региона, в който живеят.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 ное 2014 17:07

Защо все София ви е виновна за нещо?Не е честно за всичко да се обвинява столицата.Нима София попречи с нещо за успеха на Крисия? :shock:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 17:19

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Интересно,защо хора които имат родители с добър бизнес са против даването за пример на Крисия ,Хасан и Ибрахим на хора с ниско образование за успех в живота?Явно се надяват неграмотниците да не развият талант,а да станат техни работници!Така ще има кой да чука мини за 250 лева и миньори които да влизат под земята за 5 кила кренвирши.Нали така diplomat?

Ами те тези деца май още нямат и основно образование, поради възрастта си, но ти, сляпо мразещ Разград, заради това, че Лудогорец пори ЦСКА, изобщо не се усещаш какви ги дрънкаш!!! А това за мините.. нали именно умната София ева мамата на останалата част от страната, особено несвързаната с морето и туристическия бизнес.
Децата са си деца и съм сигурен, че са преживели нещо голямо за себе си, въпреки личното ми неодобрение от такива точно конкурси, оценявани по такъв точно начин. Не гледам подобни конкурси, които отдавна нямат нищо общо с истината, наречена конкурс, но и не смятам, че трябва да обиждам децата и региона, в който живеят.

Моля, моля, основно, че даже и средно имам. :mrgreen:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 17:21

GOLEADOR написа:
diplomat написа:Нищо такова, ти в момента се опитваш да ни пробуташ мантрата, че тези деца са глупави и неграмотни, което не е така и е адски подло!

Тези деца ги давам за пример на слабограмотните такива.Както давам за пример проф. Чирков на циганите за да ходят на училище!Както казах,виж националното външно оценяване за кой да е клас и година и къде в това външно оценяване винаги е Разград.За това не ми говори за мантра,а кажи какво да правят тези деца?Като не си съгласен с мен,какво предлагаш на тези деца.Айде,аз съм подъл,че им давам за пример Крисия ,Хасан и Ибрахим ,но ти какво им предлагаш?Какъв живот ги чака тези деца като са слабо грамотни и не развиват своя талант (ако имат такъв).Щом не искаш те да послушат мен,ти какво им предлагаш?

Ама ти откъде знаеш, че точно тези деца са неграмотни? Това, че някаква статистика показвала нещо, не означава че и Крисия и момчетата са глупави, аз съм го слушал момичето как говори, изглежда и звучи много възпитано, и начетено за възрастта си.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 ное 2014 17:36

Както казах,ТЕЗИ деца ги давам за пример на неграмотните!Както давам за пример проф. Чирков на циганите!
П.П.
Защо не искаш тези деца да са пример за другите?Защо видя ,че момчето пише на български,а не прочете какво е посланието му?Да не би защото посланието му съвпадаше с мойто?Щом не си съгласен с мен какво предлагаш за пример на слабограмотните деца?

Върни се в “Архив”