Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Не ме интересува от къде Лупи ще намери пари, но на двете мишки трябва да им се плащат редовно заплатите и да им се издължава всичко в срок. Искам до 2016-та да тренират за здраве в ЦСКА без да играят. Имат договори и нека да си ги изпълнят, единият е дърт, но негъра понеже е много отворен нищо не пречи да му се съсипе кариерата е така за пример.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:Не ме интересува от къде Лупи ще намери пари, но на двете мишки трябва да им се плащат редовно заплатите и да им се издължава всичко в срок. Искам до 2016-та да тренират за здраве в ЦСКА без да играят. Имат договори и нека да си ги изпълнят, единият е дърт, но негъра понеже е много отворен нищо не пречи да му се съсипе кариерата е така за пример.

Venko123 написа:шивача написа:Малко намирисват "бунтовниците"![]()
Стойчо взе Тунчев, при положение, че имаме Вальо, Менди, Крачуна, Апата, Венци Василев и двама млади в центъра на защитата? Просто беше ясно , че Менди ще се махне, просто става като трансфера на Платини, за да се избегнат едни парици към хазната и, или парсата на някой мениджър!? Според мен Мендито ще замине за Ловеч
Точно така, Менди иска в Ловеч при Косоко, това е. Да видим обаче как ще отиде там.
Ми как като свободен агент.

СТК констатира прекратяване натрудовите договори без предизвестие от следните футболисти:
- Милен Георгиев Кикаринс ПФК „Любимец 2007” считано от 16.06.2014 г.
- Неманя Ивановс ПФК „Любимец 2007 ” считано от 05.06.2014 г.
- Якасонго Нджойс ПФК „Локомотив” Сф считано от 06.06.2014 г.
- Георги Димитров Пейчев с ПОФК „Ботев Враца” Пд считано от 09.06.2014 г.
- Юлиян Руменов Ненов с ПОФК „Ботев Враца” Пд считано от 10.06.2014 г.
- Георги Асенов Коруджиев с ПФК „Локомотив 1926” Пд считано от 16.06.2014 г.
- Джаксън Менди с ПФК „ЦСКА” Сф считано от 16.06.2014 г.
- Емил Гъргоров с ПФК „ЦСКА” Сф считано от 16.06.2014 г.
- delqnski47
- Контакти:
За банана не се учудвам,че се маха,все пак си е наемник!Гъргоров си е скрита лимонка,така че и той не ме изненадва много!
Иначе за ''доброжелателите'' - имаме Тунчев,Валката,Апата,Венци,Крачунов и още някой,който изпускам!Отпред са Марко,Чочев и от време на време Тошко-старата пушка!Другите са сърбина,Карачанака и Камбурката!
''Ония'' да стегат гащите,само последния им е достатъчен!
Иначе за ''доброжелателите'' - имаме Тунчев,Валката,Апата,Венци,Крачунов и още някой,който изпускам!Отпред са Марко,Чочев и от време на време Тошко-старата пушка!Другите са сърбина,Карачанака и Камбурката!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- blue avalanche
- Контакти:
delqnski47 написа:За банана не се учудвам,че се маха,все пак си е наемник!Гъргоров си е скрита лимонка,така че и той не ме изненадва много!
Иначе за ''доброжелателите'' - имаме Тунчев,Валката,Апата,Венци,Крачунов и още някой,който изпускам!Отпред са Марко,Чочев и от време на време Тошко-старата пушка!Другите са сърбина,Карачанака и Камбурката!''Ония'' да стегат гащите,само последния им е достатъчен!
Искаш да кажеш Тошко-престарялата пушка кремъклийка...
ПП.Гледам,че Локо Пд са СЛЕД нас в класирането.Очевидно само "Камбурката" не е достатъчен.

Карачанаков,пък,къде си го наредил "барабар Петко с мъжете"?
delqnski47 написа:За банана не се учудвам,че се маха,все пак си е наемник!Гъргоров си е скрита лимонка,така че и той не ме изненадва много!
Иначе за ''доброжелателите'' - имаме Тунчев,Валката,Апата,Венци,Крачунов и още някой,който изпускам!Отпред са Марко,Чочев и от време на време Тошко-старата пушка!Другите са сърбина,Карачанака и Камбурката!''Ония'' да стегат гащите,само последния им е достатъчен!
На Крачунов агент му е Градев, аз за него не съм много сигурен дали ще остане. Също и за В.Илиев и Милисавлевич.
Гъргоров ни беше най-силния играч предното първенство.Не очаквах да започнем без него.Менди и без това очаквах да го продадем,така че и без него ще се получат нещата.
Venko123 написа:delqnski47 написа:За банана не се учудвам,че се маха,все пак си е наемник!Гъргоров си е скрита лимонка,така че и той не ме изненадва много!
На Крачунов агент му е Градев, аз за него не съм много сигурен дали ще остане. Също и за В.Илиев и Милисавлевич.
Който иска да се маха.Негово право си е!Като не им се плаща си имат права.
- delqnski47
- Контакти:
blue avalanche написа:delqnski47 написа:За банана не се учудвам,че се маха,все пак си е наемник!Гъргоров си е скрита лимонка,така че и той не ме изненадва много!
Искаш да кажеш Тошко-престарялата пушка кремъклийка...
ПП.Гледам,че Локо Пд са СЛЕД нас в класирането.Очевидно само "Камбурката" не е достатъчен.
Карачанаков,пък,къде си го наредил "барабар Петко с мъжете"?
За това казвам от време на време!
П.П.Достатъчен е за вас,а и ние не сме Локо ПД!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Емил Гъргоров - Бадема е дал положителен отговор на Любослав Пенев и принципното си съгласие да се присъедини към тима на канарчетата. Това се е случило вчера в телефонен разговор между двамата, разкрива "Меридиан Мач".
Според изданието халфът ще получава 30 000 лева при пловдивчани, което е двойно на това, което той заработваше в ЦСКА. Бадема е имал предложения също от тимове от Гърция и Турция, но се очаква да избере това на пловдивчани.
Бягството на Гъргоров е подготвяно поне от един месец. Жалко за Любослав Пенев и Радослав Здравков.
Гаджев не предаде Левски и отказа на Пенев, а този на секундата ни предава, и то не за първи път.