mistreated написа:blue avalanche написа:Кировец написа:Пак откровени измислици. Къде е тоя списък и кой се влияе от него? Не мислиш ли, че реалността е против твърдението ти.Николай Йорданов и Таско Тасков ни отрязаха главите и ни взеха титлата. Официално не искаме да ръководят наши мачове, заяви Стойчо Младенов
ЦСКА официално сложи двама съдии в "черния" списък. Става въпрос за реферите Николай Йорданов и Таско Тасков. Новата управа и спортно-техническото ръководство на клуба заявиха, че не желаят тези съдии да ръководят мачове на отбора през новия шампионат.
"Имаше съдийски грешки в мача с Локомотив, заяви треньорът Стойчо Младенов. - Двама съдии обаче не искам да присъстват на мачове на ЦСКА – Николай Йорданов и Таско Тасков. Говоря от името на ръководството. Те ни отрязаха главите и ни взеха титлата. Не желая тези съдии да свирят на мачове на ЦСКА - нито като първи, нито като втори или четвърти съдии!".
20.07.2013
Упс...
Искаш да кажеш, че Таско и Николай Йорданов не са ни свирили от тогава ли? Искаш да кажеш, че вие след една загуба от ЦСКА също не пожелахте повече да не ви свири Таско Тасков ли?
Интересно колко шампионатни мача на ЦСКА има свирени Н.Йорданов между 2008 и 2012? Да не се окаже случайно ,че има един период от 113 последователни шампионатни мача в които "случайно" не е свирил на ЦСКА? За което при случайно разпределение на вероятностите е приблизително 1:80000

Сега по темата- бях на вчерашния мач и бих споделил и някои хубави неща- М.Петров беше посрешнат с ръкопляскания от варненската публика, другото след като Ст.Младенов бе отстранен при излизането си се поздрави с Гонзо- направи ми добро впечатление.
Много трудно мога да бъда заподозрян в пристрастия към ЦСКА,но от това което видях на терена за мен ЦСКА беше ощетен и то осезаемо от рефера. Имаше няколко спорни ситуации ,според мен всяка една от тях можеше да бъде свирена по всякакъв начин(нито една от тях не бе безспорна) ,но всичките бяха свирени в ущърб на ЦСКА. Първо според мен фаула, след който стана първия гол на морето- спорна ситуация ,аз лично не видях контакт между двамата, аз бих свирил непряк свободен удар за морето за опасна игра, но не пряк свободен за удар. При дузпата - на стадиона ми се видя абсолютно измислена, след като гледах повторенията- има контакт ,може ида се свири според мен 40:60% за да не се свири. Ситуацията с засадата- много спорна ,каквото и да се каже ще бъде плод на фенски пристрастия- за мен 50:50% . Играта с ръка на защитник на морето след удар на Гъргоров за мен е 10:90% да не се свири, такива дузпи ги свири единствено Т.Тасков в ущърб на Левски

Искам да попитам всички ,които сега плачат от съдийството на Ст.Тодоров, къде бяхте точно преди 3 години когато въпросния съдия свири мач между Левски и Литекс , мач който се знаеше ,че на практика решава шампионската титла(както и стана) , мач в който Ст.Тодоров ритуално закла Левски- направи много и несравнимо по фрапантни грешки всичките в ущърб на Левски,само да спомена на два пъти играчи от Литекс играеха с ръка в собственото си наказателно поле втория път в последната минута с ръка над главата при летящата към вратата топка, или най-фрапантното решение когато даде жълт картон на Том за удар с крак със скок в гърба на Минев при спряла игра . Тогава ги бях преброил 22 спорни ситуации в целия мач - 19 от тях бяха свирени за Литекс ,за левски най-големия подарък беше един корнер. Но тогава ст.тодоров беше добър съдия допуснал някои малки неточности според феновете на ЦСКА(ако искате мога дори да извадя мненията от тогава