Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fenred
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот fenred » 23 юни 2013 14:55

Drunken_Master написа:Това с отнемането на история е тотална глупост.Как по-точно може да се отнеме подобно нещо ? Някой ще ми обясни ли ? Това е все едно да откраднеш топка под коша на Кевин Гарнет...никакъв шанс !

Еми това е единствения начин лефскарчетата да ни минат по титли!Затова реват кат слонове!

redman
Контакти:

Слуховете за смъртта на ЦСКА са силно преувеличени

Мнениеот redman » 23 юни 2013 15:06

Отборът на ЦСКА премести контролата със Славия от 18 ч на 19 ч. Мачът е на Българска армия този вторник. Нека всички армейци, които имат възможност да дойдат и да дадат живителни сили на "мъртвеца", както прибързано ни описаха някои наши "доброжелатели" :). Това се явява първи мач след игото на боклуците. Да подкрепим Ицо и момчетата. Да покажем че ни пука.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 юни 2013 15:24

Има нещо обаче, което нито аз нито вие знаем. Убеден съм на 10000%. Просто Ицата няма как да си сложи главата в торбата просто ей така. Да си зареже сладката работа в Ловече или евентуалните му предложения да бъде треньор някъде из Европа, и да дойде в ЦСКА. А всички сини плъхове да се говорят и прогребват който искат. На тях друго не им остава освен да злобеят, те си нямат на какво да се радват в тяхното си клубче и затова. Хейтвайте колко си искате, Ицата е голям и ЦСКА го чака голямо бъдеще с него, убеден съм! Айде със здраве и призовавам червените привърженици да не се водят по тънките намеци и заяждания на лилавите приятелки.

ivaka
Контакти:

Re: Слуховете за смъртта на ЦСКА са силно преувеличени

Мнениеот ivaka » 23 юни 2013 15:25

Е всичко пък отведнъж...малко да мине време и това ще стане, нека го преглътнат!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 23 юни 2013 15:31

Обратното на некрофилия ще е когато тоя мъртвец ви го вкара гола, по случай сто години #вечновтори :mrgreen:
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 23 юни 2013 15:35

memnto написа:Има нещо обаче, което нито аз нито вие знаем. Убеден съм на 10000%. Просто Ицата няма как да си сложи главата в торбата просто ей така. Да си зареже сладката работа в Ловече или евентуалните му предложения да бъде треньор някъде из Европа, и да дойде в ЦСКА. А всички сини плъхове да се говорят и прогребват който искат. На тях друго не им остава освен да злобеят, те си нямат на какво да се радват в тяхното си клубче и затова. Хейтвайте колко си искате, Ицата е голям и ЦСКА го чака голямо бъдеще с него, убеден съм! Айде със здраве и призовавам червените привърженици да не се водят по тънките намеци и заяждания на лилавите приятелки.

Ицата, за пореден път ще бъде употребен от някой БГ бизнесмен! В случая, му прехвърлиха акциите на клуб, който отдавна е затънал в лайната на крадливите си собственици и посредствените си фенове! :mrgreen: След някоя и друга седмица, ще изреве, като циганите, дето се водят собственици на фирми с големи дългове! Това е Ицата в момента, наистина е голям, но е голям глупак с много дългове! ;)

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 23 юни 2013 15:35

Поздравления за заглавието на темата! :) Оригинално, но въпреки това грешно :mrgreen:

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 23 юни 2013 15:39

Вие и Ботев и Берое така закрихте, а май им го държахте четвъртит тоя сезон.. няколко пъти.. :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юни 2013 15:40

CTAHKO написа:Прибирам се от работа и що да видя :? Все още имате форум 8-) До кога мислите да я карате така :?

Умрехме,ама не значи,че изчезваме!Ся сме безсмъртни :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2013 15:41

Стоичков показа поне,че е мъж и го интересува какво ще стане с ЦСКА. За разлика от хиляди други бизнесмени, които се пишат цесекари

Върни се в “Архив”