memnto написа:Има нещо обаче, което нито аз нито вие знаем. Убеден съм на 10000%. Просто Ицата няма как да си сложи главата в торбата просто ей така. Да си зареже сладката работа в Ловече или евентуалните му предложения да бъде треньор някъде из Европа, и да дойде в ЦСКА. А всички сини плъхове да се говорят и прогребват който искат. На тях друго не им остава освен да злобеят, те си нямат на какво да се радват в тяхното си клубче и затова. Хейтвайте колко си искате, Ицата е голям и ЦСКА го чака голямо бъдеще с него, убеден съм! Айде със здраве и призовавам червените привърженици да не се водят по тънките намеци и заяждания на лилавите приятелки.
Ицата, за пореден път ще бъде употребен от някой БГ бизнесмен! В случая, му прехвърлиха акциите на клуб, който отдавна е затънал в лайната на крадливите си собственици и посредствените си фенове!

След някоя и друга седмица, ще изреве, като циганите, дето се водят собственици на фирми с големи дългове! Това е Ицата в момента, наистина е голям, но е голям глупак с много дългове!