Да е жива и здрава майка му :Д : )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
acmilan написа:Боро, страхотна снимкаДурекс, този го следяхме уж миналата година, когато се разделихме с Тиаго, добри бяха отзивите за него. При всички положения ще вдигнете нивото в отбрана, привличайки него и пращайки Силвестре при нас
Sardukar написа:е, ако някой се е засегнал му се извинявамИсках да ви надъхам, ама май приемате всичко много на вътре
Поне, ако ни биете (което си е възможност) ще ме цитирате и тролвате
Иначе, не аз пиша "най-титулувания отбор в света" и тем подобни глупости за отборите, които подкрепям.
Предстоящият сезон ще е много добър! Първата година станахме шампиони с голям ентусиазъм. През миналата нямахме реална конкуренция. Сега е нужно да покажем глад за купи и още по-добра игра. Има голямо подсилване и доста отбори са се надъхали да са в топ три. Искам Наполи да вземат Ето'о или друг класен нападател, за да стане хубаво боричкане. Рафата е гад и обича да (ме) дразни, но първенството трябва да расте като цяло, за да може да взимаме популярни отепляци, на които всички знаят заглавията. Така, че противно на логиката очаквам да избухне тази година (е, да не прекалява). Със сигурност Наполи трудно ще губи с по 2/3/4 гола на традиционно силните отбори в Италия както се случваше при предишния тренер!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта