[offtopic]Ако Реал М вземе Суарез и Бейл (което въобще не е сигурно и дори е твърде малко вероятно да се случи), около кой ще се гради Реал М? Някоя конкретна индивидуалност и коя ще е тя? Върху "доказаните" имена или младоците, за които се дадоха все пак доста пари? Ясно е, че ще бъде обявено съвместното им "използване", но едно ще надделява. А в Европа няма млади и стари и не водят футболистите за таланти до 26г..... Така, че баланса ще е доста труден за намиране (тук трябва да се признае, че Реал действа доста разумно до този момент при трансферите). Най-големите проблеми на Реал М (в момента) са на позицията, която действа Алонсо. Вече не е същият и не е честно от него да се иска цял сезон да дърпа Реал М, както бе опитвано при Моуриньо. Там е взет млад испанец и ще има развитие. В атака има прекалено много хора, а липсват опции за централен нападател. Ако вземат още двама офанзивни футболисти, за които Реал М ще плати "космически" суми, как ще играят хора като Ди Мария и Иско?
Бейл и Суарез има страхотни качества и аз съм ги гледал доста време. Не виждам с какво те ще са от полза на целия отбор.... Реал Мадрид има нужда от един централен нападател и той е Руни (ако се търси офанзивен футболист, който в същото време да е атрактивен на пазара на фланелки). Ужасно по-ефективен от Суарез, който има много силен дрибъл, много шутира, но реализирането на голове е с много лоша ефективност (дори в сезоните, които статистически показват, че той вкарва доста). Страхотен изпълнител е на преки свободни удари. Бейл от своя страна има странна кариера. Качествата му са видими от младежките години и беше лансиран като супер агресивен в атакуващ план ляв краен бранител. Започва много трудно в Тотнъм и доста го разминаваха. Хари го премести като ляво крило и там стана много полезен за "шпорите". От приличен бек, стана много добро крило. Като крило той търсеше игра 1в1 и разчиташе на бързината си. Лошото е, че тази тактика на практика не работи, ако има добро подсигуряване и ефективността му леко падаше. През този сезон той играеше с абсолютна свобода по целия фронт на атаката. Важно е да кажем, че той започна да изпълнява и на практика абсолютно всички статични положения за клубния и националния си отбор. Доста от головете му са в резултат на много добрите му изпълнения от тях. Един колега от форума, който подкрепя Тотнъм пусна клип с неговите голове. Ако обърнете внимание ще видите, че головете му идват от ляво, от дясно, след далечни удари и в малкото наказателно поле - наистина получи абсолютна свобода. Отборите и на двамата футболисти базираха играта си на тях. Потока от топки и статични положения ае всичко си беше за тях. Реал Мадрид има такъв футболист - К. Роналдо. Ясно е, че той се справя близо до перфектното в тази роля.
Не знам дали Анчелоти ще намери баланса, който е необходим на всеки отбор, ако му бъдат докарани играч с репутацията на Суарез и по-младата версия на К. Роналдо (поне според мен Бейл за това се мисли) ми изглежда ужасно трудно. Руни е перфектен, нищо, че е качил малко килца

[/offtopic]