Реал Мадрид - трансферно лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Реал Мадрид - трансферно лято 2013

Мнениеот rmfan5 » 27 юли 2013 20:18

paceto написа:Ние се опитваме да ти обясним нещо просто и кратко, а ти продължаваш да си се движиш в един коловоз.
Не за друго много хора спряха да водят дискусия с теб по простата причина, че ти не чуваш какво се опитват да ти кажат хората и продължаваш да си дъвчеш едни и същи неща.

Ще си останеш май скоро време сам да си говориш, а и гледам че и в почти всички теми те игнорират и мисля, че е време да се замислиш малко над тези неща.
Не е хубаво да си говориш сам, защото знаеш как им викат на такива хора :)

Чакай,да дойде първия слаб мач,може да иска да закрият клуба направо.(в кръга на шегата)

Човека си знае неговото няма лошо,всеки е свободен да си изказва мнението(въпреки,че то може да дразни другите),но нали затова е и форума.

Аз лично съм 50/50 за привличането на Бейл,ще станат много полузащитници от една страна,от друга няма да е никак лошо попълнение.
Нападател ни е по-необходим в момента.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 юли 2013 20:30

Спор няма, че всеки има право да си изкаже мнението, ама поне като се води някаква дискусия и мнозина се опитват да му обяснят нещо да вземе да се вслуша пък барем промени нещо макар и малко в тезите си и т.н.

За да те игнорират голям брой хора в целият форум, а не само тук значи причината не е в другите, а в самият теб.
Затова му дадох съвет да вземе да се замисли малко над тези неща.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 юли 2013 20:50

[offtopic]Ако Реал М вземе Суарез и Бейл (което въобще не е сигурно и дори е твърде малко вероятно да се случи), около кой ще се гради Реал М? Някоя конкретна индивидуалност и коя ще е тя? Върху "доказаните" имена или младоците, за които се дадоха все пак доста пари? Ясно е, че ще бъде обявено съвместното им "използване", но едно ще надделява. А в Европа няма млади и стари и не водят футболистите за таланти до 26г..... Така, че баланса ще е доста труден за намиране (тук трябва да се признае, че Реал действа доста разумно до този момент при трансферите). Най-големите проблеми на Реал М (в момента) са на позицията, която действа Алонсо. Вече не е същият и не е честно от него да се иска цял сезон да дърпа Реал М, както бе опитвано при Моуриньо. Там е взет млад испанец и ще има развитие. В атака има прекалено много хора, а липсват опции за централен нападател. Ако вземат още двама офанзивни футболисти, за които Реал М ще плати "космически" суми, как ще играят хора като Ди Мария и Иско?
Бейл и Суарез има страхотни качества и аз съм ги гледал доста време. Не виждам с какво те ще са от полза на целия отбор.... Реал Мадрид има нужда от един централен нападател и той е Руни (ако се търси офанзивен футболист, който в същото време да е атрактивен на пазара на фланелки). Ужасно по-ефективен от Суарез, който има много силен дрибъл, много шутира, но реализирането на голове е с много лоша ефективност (дори в сезоните, които статистически показват, че той вкарва доста). Страхотен изпълнител е на преки свободни удари. Бейл от своя страна има странна кариера. Качествата му са видими от младежките години и беше лансиран като супер агресивен в атакуващ план ляв краен бранител. Започва много трудно в Тотнъм и доста го разминаваха. Хари го премести като ляво крило и там стана много полезен за "шпорите". От приличен бек, стана много добро крило. Като крило той търсеше игра 1в1 и разчиташе на бързината си. Лошото е, че тази тактика на практика не работи, ако има добро подсигуряване и ефективността му леко падаше. През този сезон той играеше с абсолютна свобода по целия фронт на атаката. Важно е да кажем, че той започна да изпълнява и на практика абсолютно всички статични положения за клубния и националния си отбор. Доста от головете му са в резултат на много добрите му изпълнения от тях. Един колега от форума, който подкрепя Тотнъм пусна клип с неговите голове. Ако обърнете внимание ще видите, че головете му идват от ляво, от дясно, след далечни удари и в малкото наказателно поле - наистина получи абсолютна свобода. Отборите и на двамата футболисти базираха играта си на тях. Потока от топки и статични положения ае всичко си беше за тях. Реал Мадрид има такъв футболист - К. Роналдо. Ясно е, че той се справя близо до перфектното в тази роля.
Не знам дали Анчелоти ще намери баланса, който е необходим на всеки отбор, ако му бъдат докарани играч с репутацията на Суарез и по-младата версия на К. Роналдо (поне според мен Бейл за това се мисли) ми изглежда ужасно трудно. Руни е перфектен, нищо, че е качил малко килца :mrgreen:[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 28 юли 2013 02:54

Честно да ви кажа, аз почнах да се отказвам за трансфер на Бейл, предпочитам Ройс от Дортмунд, гледа че пловината защита на Байерн я прави да ис барат ушите, а и клаузата в договора му е 35 милиона :o :shock: :o :shock: С по-добре статистики от Бейл - повече голове, повече ассистенции в по-малко мачове! Аз съм твърдо "ЗА" за трансфера на Ройс.

Изображение
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 юли 2013 11:46

Реал Мадрид предлага 60 милиона евро + двама футболисти за Бейл

Изображение

Ръководството на Реал Мадрид все още усилено води битка с Тотнъм за закупуването на звездата на тима Гарет Бейл. Според последните информации, идващи от журналиста Серхио Гомес, става ясно, че предложението на „белия балет“ е в размер на 110 милиона евро.

Високата цена обаче е разбита на три сегмента. При положителен отговор от страна на „шпорите“, Реал Мадрид се ангажира да плати 60 милиона евро плюс Анхел Ди Мария, чиято цена е 30 милиона евро и Фабио Коентрао, чиято стойност на трансферния пазар е в размер на 20 милиона евро.

Президентът на Тотнъм Даниел Леви обаче е малко по-взискателен. Преди няколко дни стана ясно, че босът на лондончани иска 120 милиона евро за Гарет Бейл.

Уелският национал е силно желан от испанския гранд и е основна трансферна цел на президента Флорнтино Перес. Нещо повече, запознати разкриват, че съществува принципна договорка между футболиста и боса на „балета“, според която бъдещият контракт на нападателя с Кралския клуб ще бъде за срок от 6 години, а годишната заплата на Бейл ще се равнява на 10 милиона евро.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 юли 2013 12:35

Тоя Леви е тъпо животно и сигурно ще откаже, а това е мега оферта. Едва ли може да има по-добра.... Като го знам ЛЕВи ще иска 70 милиона и 2мата играчи :lol:

ПП На мен ушатия аржентинец ми е по-симпатичен от гелосания "дракон" ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 юли 2013 12:56

Вчера - Реал Мадрид предлага пари за Бейл
Днес - Реал Мадрид предлага пари + двама играчи за Бейл
Утре - Реал Мадрид предлага пари + петима играчи за Бейл
До края на седмицата - Реал Мадрид предлага пари + Бернабеу за Бейл
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 28 юли 2013 13:03

Мисля, че това е прекалено! Нормалната цена на Бейл е точно 60 милиона без добавки (даже и за 60-те милиона можем да поспорим). Та за тези пари, които искат Тотнъм и Перез е готов да плати донякъде, можем да вземем двама или трима отлични играчи (Ройс, Суарез, Агуеро, Гюндоган). Да, Бейл е страхотен играч, но всеки цент върху тези 60 милиона идва в повече. Това е реалната му цена.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 юли 2013 13:26

Ройс го искаха Байерн М, но той избра да се върне в Борусия Д. Играчът няма причина да напуска (към днешна дата)! Агуеро е в отбор, който няма нужда да продава и е невъзможен за Реал М! Могат да го вземат и за 20 милиона, ако Сити иска да го разкарва, но може и със сто милиона да ударят на камък. Трансферните суми за футболисти не са като сметки в хранителен магазин ;) 60 милиона за играчът "Х" могат да са много по-малко от 15-20 милиона за играчът "У", дори представянето им да е еднакво или по-добро на "У" Няма реална цена за един футболист. Кариерата на Анелка много добре илюстрира това (като пример). Има много фактори, които определят цената на един футболист. Най-надуващият е желанието на един клуб да привлече даден футболист ;)

ПП Двама от най-силните играчи на Борусия Д - Кагава и Шахин изглеждаха не по малко впечатляващи от Ройс и Гюндоган, а всички знаем какво стана с тях.
Бтв защо все търсите, само някакви популярни имена?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 юли 2013 14:17

Нищо чудно да се намали малко цената на Бейл заради ето това от миналата година при покупката на Модрич:

Real Madrid and Tottenham Hotspurs have reached an agreement for the transfer of Luka Modric, who will sign a five-year contract with the club. Both clubs have also entered into a collaboration agreement.

Върни се в “Архив”