acmilan написа:PFC Litex написа:acmilan написа:Всичко, което каза Радо за Лазаров и федерацията е вярно, но не съм съгласен с решението му, както и това на Матей най - вече. Абсолютно предателство към всички българи е това решение, оставят отбора на прага на Олимпиадата. Няма как да имат моята подкрепа в тази ситуация. Трябваше да изчакат Световната лига и Олимпиадата, да зарадват всички нас и тогава да се правят революции. Това решение в момента е пълна простащина, да ме извиняват. Лазаров е изключително нагъл тип, ясно е, че федерацията му е бащиния, но 13 - те хиляди в залата и стотиците хиляди пред телевизорите не заслужават отбора ни да се разпадне, защото нека си кажем истината, Стойчев в момента просто разцепва националния отбор. Губим Казийски, убеден съм, че и други момчета ще го последват или поне няма да са на 100 %. Съжалявам, но пожелавам успех на новия треньор и на всички момчетата, ще направя всичко възможно да присъствам на финалите на Световната лига и да подкрепя тези, които искат да играят за България. Който не иска - благодарности и довиждане, това е.
Не вини Радо и Матей, а онова мекотело Лазаров което се е уяло с власт и я пази с всякакви средства.
Разбира се, че виня него и съм посочил, че Стойчев е напълно прав в исканията и аргументите си. Само че нямат право да оставят отбора и всички българи в този момент. Олигофренско е. Иди, вземи медал, спечели Лигата в София, свърши си работата и тогава поставяй ултиматуми. Не се прави така, наистина много тъпо се получи.
Така се прави ако искаш резултати.Света не търпи полвинчати неща.