baraba написа:vaskonti написа:baraba написа:vaskonti написа:Точно - Руди е изготвил договорите на Тенгариня и Нилсон и вместо да се разделим с тях за 3-4 заплати, сега им дължим заплатите за 3 години! Какъв е тоя адвокат, който ще изготви такъв договор? Ама какво ли ви пука, нали тия пари са на гърба на кирливото дружество!
Ами добре , явно вие сте присъствали на разговорите и договарянето с играчите и Иво Иванов , също сте присъствали и при изготвянето , щом като знаете какви са били изискванията на представителя на играчите и кой е дал разрешение тези изисквания да бъдат удовлетворени ... ок Мир и любов да има

Да бе, то щото Тенгария е световна звезда, та е имал условие за обезщетение за 36 заплати ако бъде освободен. И работата на адвоката не е ли да защитава интересите на работодателя си? Как ги е защитил, добре ли ти се вижда? Освен това, Иво Иванов също не е некадърник. Той си е тарикат, така че не би трябвало да го виниш и него, нали?
Кажи ми в прав текст - според теб "Левски" собственост ли е на Пеевски, пред вид адвоката на същия?
Не коментирам неща на които не съм присъствал или ги няма в общественото пространство

Не съм привърженик на доказване на теории на база предположения

Втория ти въпрос не е коректен и няма как да ти отговоря , кажи какво имаш наум с това .... " предвид адвоката на същия "

Не е нужно да си присъства, има прикъда от ФИФА, което показва какъв е договора. Договорите се изготвят от адвокатите и ако те преценят, че са в ущърб на работодателя, рабогодателя се съобразява с това. Разбира се, очаквам да кажеш, че това не е така защото така ти изнася. Само че адвокатите не са секретарки, които просто пишат под диктовката на шефа.
Кое му е некоректно на въпроса? Питам те смяташ ли, че Левски е собственост на Пеевски, пред вид факта, че адвоката на Пеевски е един от собствениците на Левски? Адвоката си е само адвокат, който си гледа работата, нали това се опитваш да ме убедиш когато говорим за Руди?