ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 21:11

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:Ако се зачетете в текста, ще видите за какви простотии иде реч. ЦСКА, ТИТАН и Руди сключват договор с фирма на Градев, която да вземе парите от Астън Вила за ЦСКА, след което да ги даде на ..... ЦСКА. Изображение Изображение

Все едно Астън Вила не може да ги преведе директно на ЦСКА тези пари. :lol: :lol: :lol: Разбира се, по трасето, Руди и сие си удържат по-голямата част от парите и до ЦСКА достига малка част.

Манипулаторе , съвсем умишлено пропускаш факта , че всяко действие е след СЪГЛАСИЕ на съответните хора , а не на СВОЯ глава , както ти твърдиш :idea:

Фенче на Ганчев-Бенковски, то много престъпни договори в тая държава са теоретично законни, защото са подписани от съответните лица и/или институции. Продължавай да се излагаш, защитавайки ТИТАН и Руди, убийците на ЦСКА.

Е с такива схеми ни унищожиха.

Така е,ама вие искате да ги легитимирате,като се плати на схемаджиите :idea:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 21:11

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:Бараба, като виден защитник на Руди Педеруди, не те видях никъде да коментираш как той и Градев си "прихванаха" 66 000 евра/130 000 лева, демек - втория транш от Лех за Сашко Тонев ??? Това как се нарича ??? В клуба нямаше шефове, ТИТАН тамън се бяха одръстили, Лупи още не беше дошъл и двамата хубавци си дръпнаха едни 130 бона от ЦСКА. :lol: :lol: :lol:

Какво има да коментирам някакво ТВОЕ твърдение :roll: Аз доколкото знам не е извършено нищо не законно ;) Ако е имало нарушение на закона , ощетения да ги дава на съд :idea:

Не е мое твърдение, това е факт. Руди сам разказва дори как си "прихвана" пачките, чети:

http://www.prosport.bg/news/33303/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE

И къде тука е незаконното :o :shock: :roll:

Не е незаконно, защото ЦСКА е подписал този престъпен договор .... но, кажи ми, защо парите за Тонев са дадени първо на фирма на Градев, какво общо има Градев да бъде посредник между Астън Вила и ЦСКА ??! И защо сумата, преведена от Астън Вила, не достига до ЦСКА, ами едно 80-90 000 лева са отклонени във фирмата на Градев, където са си ги делнали Градев, Руди и третото адвокатче ??!

Как може да защитаваш такива гнусни схеми ??!

Пак ти казвам не защитавам никого , ама ти направо се на.ка от глупости и манипулации , защото имат договор с ТИТАН за това , още тъпи въпроси имаш ли :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 юли 2016 21:12

crvena.zvezda написа:
Ozzimozzi написа:Между другото тук коментира ли се вече новата бомба -
Първо в БЛИЦ: Елитни бизнесмени осигуряват милион и половина за истинския ЦСКА. Амбицията е да бъде спряна кражбата на века

Милион и половина :o ...за кой по-напред :lol: Е.бати дебилите,тия няма да излезнат никога от лайната :mrgreen:

Като прочетох заглавието и веднага се сетих за КоцеФ, Кокалис и едни 500 000 на месец.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2016 21:13

baraba написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
baraba написа:Именно , Ицо Стоичков НЕ е писател или журналист за да пише , има си хора за това , неговата работа е да се подпише и да застане зад името си , това е :idea: Така идентифицира написаното , все едно той го е казал , за разлика от едни дето се подписваха от името на .... фирмичка ;) Един вид .... анонимници :idea:

Така е, не е писател. И да, нормално е да си има служител, който да оформи мислите му в приемлив, разбираем за публиката и привличащ нейното внимание вид.

Стига това да е негово мнение.. а не нещо, което е позволил да напишат от негово име без оглед на личното му виждане. И да подчертая: аз не твърдя, че това не е негово мнение.

Отново сам си противоречиш :idea: Чети , недей само да писателстваш :mrgreen: Стои ЗАД ИМЕТО СИ = Да Аз , казвам това :idea:

Никак даже не си противореча. Тъй като не си схванал, ще го кажа така, че и идиот да разбере: не е въпроса толкова дали лично го е писал, както казахме - не е писател човека.. и не е първия, който си има хора да му пишат изявленията.

Въпроса е дали пишат това, което мисли но не може да оформи като тях или пишат просто за да използват името му без значение какво е неговото мнение. Разликата е очевидна. Или може би смяташ, че мнението на Камата е без значение?

Ако това е неговото мнение - да, той застава с името си зад него. Така и трябва да бъде. А дали е прав е друга тема.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2016 21:13

baraba написа:Аз не защитавам никого , аз питам , къде е незаконното , питам защо пропускаш манипулативно да споменеш , че всяко действие е СЛЕД СЪГЛАСИЕ на съответните правоимащи ;)

Ти си неспаясем случай, честно ...... то и това, че Бойко докара на Левски сума спонсори, не е незаконно. Всичко си е изпипано по законен ред и въпросът е само морален. Ама там не те удоволетворява това, че е законно, нали, четеш морал и го наричаш с различни определения ??! ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2016 21:14

Altarf написа:
baraba написа:Именно , Ицо Стоичков НЕ е писател или журналист за да пише , има си хора за това , неговата работа е да се подпише и да застане зад името си , това е :idea: Така идентифицира написаното , все едно той го е казал , за разлика от едни дето се подписваха от името на .... фирмичка ;) Един вид .... анонимници :idea:

Така е, не е писател. И да, нормално е да си има служител, който да оформи мислите му в приемлив, разбираем за публиката и привличащ нейното внимание вид.

Стига това да е негово мнение.. а не нещо, което е позволил да напишат от негово име без оглед на личното му виждане. И да подчертая: аз не твърдя, че това не е негово мнение.

Ами тогава какво твърдиш?

Нищо, защото не знам отговора. По-скоро ми е любопитно дали е така или не е. И то не във връзка с ЦСКА, поне не пряка ми е любопитно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 21:15

1982 написа:
crvena.zvezda написа:Питай праховецо и гърнето брато,те са му дали баницата,не разбра ли :shock: :shock: :shock:

Няма кого да питам, всички са в кюпа и са крали - Праховеца, Гърнето, Руди, Градев ..... въпросът е, че сега вие защитавате един от тези крадци, понеже бачка за любимия ви Ганчев. Имам чувството, че ако Ганчев прегърне Пеевски, и него ще почнете люто да браните. :lol: :lol: :lol:

Кой го брани,просто ти самият изложи факти от сайта на Полковника,ние ти разяснихме как стоят нещата,ти ако си разбрал-разбрал!Ганчев си го е наел ,а не ние,преценил е,че ще му свърши работа плаща му-предполагам :) - и така!
Анархия мать порядки!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 юли 2016 21:16

baraba написа:

Отново сам си противоречиш :idea: Чети , недей само да писателстваш :mrgreen: Стои ЗАД ИМЕТО СИ = Да Аз , казвам това :idea:

Никак даже не си противореча. Тъй като не си схванал, ще го кажа така, че и идиот да разбере: не е въпроса толкова дали лично го е писал, както казахме - не е писател човека.. и не е първия, който си има хора да му пишат изявленията.

Въпроса е дали пишат това, което мисли но не може да оформи като тях или пишат просто за да използват името му без значение какво е неговото мнение. Разликата е очевидна. Или може би смяташ, че мнението на Камата е без значение?

Ако това е неговото мнение - да, той застава с името си зад него. Така и трябва да бъде. А дали е прав е друга тема.

Камата много обича да му ползват името без негово позволение.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 15 юли 2016 21:16

Ozzimozzi написа:1982 пак е зациклил май. Днес в ранния следобед ни разясни как Руди е злоупотребил с договора на Тонев, сега в 21:00 гледам повтаря отново и отново. Надявам се всички драги читатели да са се убедили най-после в правотата на 1982 и най-важното - той да е убедил самия себе си.

Абе после пак ще има за Милан и как Абрамович платил и така.Кашкай 2! Превеждат пари, те си дърпат малко за тях и останалото го дават на ЦСКА.И титаните не са видели и разбрали.....Понякога си мисля, че го пише някой тийн.Толкова наивно и детско мислене.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 21:17

1982 написа:
baraba написа:Аз не защитавам никого , аз питам , къде е незаконното , питам защо пропускаш манипулативно да споменеш , че всяко действие е СЛЕД СЪГЛАСИЕ на съответните правоимащи ;)

Ти си неспаясем случай, честно ...... то и това, че Бойко докара на Левски сума спонсори, не е незаконно. Всичко си е изпипано по законен ред и въпросът е само морален. Ама там не те удоволетворява това, че е законно, нали, четеш морал и го наричаш с различни определения ??! ;) ;)

Дококото аз съм запознат , в правото няма такова понятие , като морал ;) Все пак говорим за адвокати , не за политици :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”