percival написа:Отбора играе на "Армията" ,играе с червени екипи и звездата на сърцето ,феновете пеят песни на ЦСКА .И некъв гагаузин ще ми казва ,че това било Литекс !Аре и леву !
Литекс си е в Ловеч !
И улеву, и удесну-все си е Литекс. Вчера на некъф сайт за залози са ви изтипосали с ловешката емблема , доколкото разбирам...Всичко е много просто-ГГ има пълното право да си прекръсти отбора както си пожелае. Може да го кръсти Бирмингам например. Утре може да му скимне да стане Чикаго Булс. Лошо няма, но това не означава, че някой е длъжен да вика на този отбор Бирмингам или Чикаго. То си е Литекс( Лекс, Осъм, Кърпачев) и толкоз. Феновете може да пеят песни и на Майкъл Джексън и Лондон Бойс, ако искат, но това не променя нещата.
Таз тема е за приключване-Възраждане няма да има. Или ако има-ще е тежко и мъчително от А окръжна. ЦСКА отива в небитието, колкото и да е тъжно. Аз не знам-ГГ и ВБ ли бяха единствени опции, само тез мошеници ли искаха да се заемат с ЦСКА? Кому беше нужна тая гнусна врътка с Ловеч-Етрополе, за която ще се пеят песни и хореографии с десетилетия?
Виждам разни тъпи заплахи за доминации и страхотии. Нищо ново под Слънцето-от 25 години закани и накрая-В група и небитие. Не става само с приказки тая работа.
Стратегически погледнато, Левски загуби един достоен съперник. Мачовете в Ловеч ще ни липсват. Стратегически погледнато, Левски е на далавера от ситуацията-ще се бие с един, а не с два микренски отбора. Да не говорим, че е с положителен баланс и срещу двата клуба.
Както и да се казва новият ни обединен съперник, ще премерим сили с него-това е идеята на спорта. Но романтиката е в миналото. Няма вече Дерби, няма люлякови нощи-казвам го с носталгия.
И вие вече не сте същите. Какво пък-така е в живота, някои неща отминават безвъзвратно.
Може и да е за добро.