ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ugly bug » 15 юли 2016 16:19

Haralampy написа:
гражданин от село написа:Дучето и Маршала да не са пребили Цимбика? :o Що го няма в триумвирата? :(

:roll:

Едва ли ще е само "триумвират"... Предвиждам УС от поне 10 човека...
Там са "Много Вожд, малко Индианец"...

:lol: :lol: :lol:

Ааааааа, без тез...!
Беладоня има обещан пост на ИД от Кокалис, тъй че другите дето нямерят за добре!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: кое ЦСКА?

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2016 16:25

crvena.zvezda написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
ЕМИЛ написа:По всичко изглежда Литекското ЦСКА

О, не би трябвало. Ако приемем, че то ползва лиценза и правата на Литекс, то Литекс не се е класирал за никаква Суперкупа да играе. На 99% сигурен съм, че по-скоро мач няма да има (ако изгори стария отбор окончателно), отколкото Литекс да играе точно в този двубой.

Стига с тия демагогии и кухи фрази,кажи нещо извън клишето!Отборът си е същия! :idea:

Да бе: има 1 отбор, който не се знае ще започне ли някъде, той е носител на Купата, ама всъщност носителя на Купата е друг отбор, който ще играе в елита. Твоето е не куха фраза ами абсолютна глупост.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2016 16:27

Altarf написа:
crvena.zvezda написа:

О, не би трябвало. Ако приемем, че то ползва лиценза и правата на Литекс, то Литекс не се е класирал за никаква Суперкупа да играе. На 99% сигурен съм, че по-скоро мач няма да има (ако изгори стария отбор окончателно), отколкото Литекс да играе точно в този двубой.

Стига с тия демагогии и кухи фрази,кажи нещо извън клишето!Отборът си е същия! :idea:

Какво искаш? Друго не им остана. Преди поне имаха някакви надежди покрай Божков, после покрай Дора Милева и Зафиров. Сега нищо не им остана. Да, има още някои проблеми за разрешаване, но най-големите вече са решени. Останаха вторичните.

Като например да убедите хората, че на Армията няма да ирае Литекс :D
Моите надежди на футболна тема са свързани с развитието на Левски. Не с изчезването на ЦСКА или просперитета на Литекс.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 16:28

Кашчей написа:
Haralampy написа:"Скъпи приятели с червени сърца, пиша тези редове до всички, които обичат ЦСКА и се вълнуват от съдбата на най-успешния отбор в историята на България. В последните дни настъпиха събития, които ще предопределят в каква посока ще поеме нашата любов. Наричам го така, защото ЦСКА не е просто един отбор. Това е религия!
Сега е моментът да определим накъде ще тръгне клубът, донесъл толкова много радост и гордост на България. Отборът, в който са израснали най-големите футболисти на родината ни.
Днес е изключително важно всички, които обичаме ЦСКА, да сме единни. Да направим така, че клубът ни да съществува. Отборът ни да побеждава. Да бъде великанът, който познаваме десетилетия наред. Ще си позволя да направя сравнение с един велик български филм "Време разделно". Нашия обаче ще го кръстя "Време единно". Така е, приятели с червени сърца, всички сме от едната страна на барикадата. Нека вървим заедно в една посока. Знам, че вие сте хората, които сте бранили винаги емблемата от трибуните. Вадили сте залъка от устата си, за да подкрепяте пламенно и вярно футболистите. Бил съм на терена, плакал съм от радост с хилядите "червени" шалчета. Не намирам достатъчно подходящи думи, за да го опиша.
Дълги години ЦСКА беше използван от различни хора, които се интересуваха само от своите лични цели и облаги. Използваха най-голямата институция в българския спорт. Но хранилката свърши! Никой повече няма да живее на гърба на ЦСКА. Сега вече има чист ЦСКА. Клуб, който ще бъде достоен за вас. Не е проблем, че има такива, които протестират и сега не са съгласни с нашия път. Вярвам, че ще преосмислят позицията си и ще застанем рамо до рамо. Всички "червени" сърца трябва да са под знамената. Само ще припомня, че ЦФКА "Средец" продаде Христо Стоичков на "Барселона". Но Христо Стоичков никога не е казвал ЦФКА "Средец". Христо Стоичков е играл единствено и само за ЦСКА. В музея на "Армията" има купи от ЦДНА, от ЦСКА "Септемврийско знаме", от ЦФКА "Средец". Всички те са наши.
Сега е исторически момент за нашия клуб. Нека загърбим всякакви лични интереси, пристрастия. Нека да направим така, че ЦСКА пак да е люлка на шампиони. Сигурен съм, че имаме сили заедно да преодолеем това препятствие. ЦСКА е нещо повече от АД-та, ЕАД-та, ООД-та. ЦСКА е институция, любов, вяра. ЦСКА е в нас. Когато стадионът пее в един глас, тази магия запалва сърцата ни от деца.
Искам да уверя всички, че ЦСКА няма да се крие. Не ние сме натрупали дълговете, но държавата ще получи това, което не е платено. И нека на всички да е ясно веднъж завинаги - ЦСКА е един-единствен. ЦСКА е в своя дом - стадион "Българска армия". ЦСКА ще се бори за титлата. А заедно ще направим така, че скоро Европа отново да говори за убиеца на шампиони.
С уважение, ваш Христо Стоичков"

Стоичков това посмъртно не може да го изговори, а ще му трябва и втори живот, за да успее да го напише :mrgreen:

Честно казано и аз това си казах като го прочетох. В смисъл.. тук няма да говоря дали е прав или не. Просто от лични впечатления съм убеден, че той не може да го съчини така гладко и с подобен речник. Но както и да е, много известни хора си имат някой, който да им пише изявленията.

Именно , Ицо Стоичков НЕ е писател или журналист за да пише , има си хора за това , неговата работа е да се подпише и да застане зад името си , това е :idea: Така идентифицира написаното , все едно той го е казал , за разлика от едни дето се подписваха от името на .... фирмичка ;) Един вид .... анонимници :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 16:31

Altarf написа:
crvena.zvezda написа:

Какво искаш? Друго не им остана. Преди поне имаха някакви надежди покрай Божков, после покрай Дора Милева и Зафиров. Сега нищо не им остана. Да, има още някои проблеми за разрешаване, но най-големите вече са решени. Останаха вторичните.

Моите надежди на футболна тема са свързани с развитието на Левски. Не с изчезването на ЦСКА или просперитета на Литекс.

ХА Ха ха , весел човек , за какво ни е да убеждаваме , когото и да било , шегаджия :) Значи аз , трябва да убеждавам подуенци на кой отбор съм фен , а :roll: Голяма глупост истърси , ша ма извиняваш :)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2016 16:34

baraba написа:Именно , Ицо Стоичков НЕ е писател или журналист за да пише , има си хора за това , неговата работа е да се подпише и да застане зад името си , това е :idea: Така идентифицира написаното , все едно той го е казал , за разлика от едни дето се подписваха от името на .... фирмичка ;) Един вид .... анонимници :idea:

Така е, не е писател. И да, нормално е да си има служител, който да оформи мислите му в приемлив, разбираем за публиката и привличащ нейното внимание вид.

Стига това да е негово мнение.. а не нещо, което е позволил да напишат от негово име без оглед на личното му виждане. И да подчертая: аз не твърдя, че това не е негово мнение.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2016 16:36

baraba написа:
Altarf написа:
crvena.zvezda написа:

ХА Ха ха , весел човек , за какво ни е да убеждаваме , когото и да било , шегаджия :) Значи аз , трябва да убеждавам подуенци на кой отбор съм фен , а :roll: Голяма глупост истърси , ша ма извиняваш :)

Доста от оранжевите армейци много се стараят да ни убедят, че са фенове именно на ЦСКА. Стигнаха дотам, че се позоваха на наличието на играчи, име и дори закривания в миналото. Ти може и да не убеждаваш никого, ама бая от пребоядисаните го правят непрекъснато.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2016 16:39

baraba написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Честно казано и аз това си казах като го прочетох. В смисъл.. тук няма да говоря дали е прав или не. Просто от лични впечатления съм убеден, че той не може да го съчини така гладко и с подобен речник. Но както и да е, много известни хора си имат някой, който да им пише изявленията.

Именно , Ицо Стоичков НЕ е писател или журналист за да пише , има си хора за това , неговата работа е да се подпише и да застане зад името си , това е :idea: Така идентифицира написаното , все едно той го е казал , за разлика от едни дето се подписваха от името на .... фирмичка ;) Един вид .... анонимници :idea:

Пак да попитам - Ицо стои ли зад псувнята на майка към нас, изречена от негово име уж ???

Как да разберем дали наистина той стои зад купищата неща, които тук се приписват на негово име ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 15 юли 2016 16:45

1982 написа:
baraba написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Честно казано и аз това си казах като го прочетох. В смисъл.. тук няма да говоря дали е прав или не. Просто от лични впечатления съм убеден, че той не може да го съчини така гладко и с подобен речник. Но както и да е, много известни хора си имат някой, който да им пише изявленията.

Пак да попитам - Ицо стои ли зад псувнята на майка към нас, изречена от негово име уж ???

Как да разберем дали наистина той стои зад купищата неща, които тук се приписват на негово име ??!

По-естествено нещо от Стоичков да те напсува има ли?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 юли 2016 16:45

1982 написа:
baraba написа:

Кво го сучеш толкова...?
Кажи, че Ицо е кюрд, и тогава малкото останали които не са те разбрали, да се убедят какъв си!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Архив”