ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот matador1 » 03 сеп 2015 17:52

petko.h.markov написа:
Кировец написа:Па, ако си мислиш, че присъствието на който и да е фен на стадиона ще спаси ЦСКА и ще направи отбора по-добро място за развитие на футболната игра очевидно си фен на розовите романси.
Всичко е въпрос на пари и обезпечаване, инвестиране и т.н. Все дела свързани с финансовия поток, ако той не бъде правилно контролиран за пореден път - все тая дали аз, ти или най-върлия чорбар в света ще е на трибуните, щото мачът ще е в Б окръжна, а света отдавна ще е забравил за големия ЦСКА.

Големият ЦСКА беше преди 32г и всички отдавна са го забравили/ако въобще са го помнили/.А проспаните години са вече десет.

Пък и след като Соц-а свръши, този отбор стана безсмислена останка от комунистическата пропагандна машина.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 сеп 2015 18:36

Кашчей написа:
EmilCSKASOFIA написа:Всъщност може да има втори ЦСКА който да играе в А ОФГ.И като този ЦСКА се изкачи в А група,тогава и НАП и градеф ще духат супата :mrgreen:
Другия вариант е това да е като наш втори отбор,който да ни обиграва играчите.

Два отбора с едно име в един град....ти трепеш сякакви риби с поглед само 8-)

Левски-Раковски има ли,какво пречи и след ЦСКА да се добави нещо в името?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2015 18:44

matador1 написа:
petko.h.markov написа:
Кировец написа:Па, ако си мислиш, че присъствието на който и да е фен на стадиона ще спаси ЦСКА и ще направи отбора по-добро място за развитие на футболната игра очевидно си фен на розовите романси.
Всичко е въпрос на пари и обезпечаване, инвестиране и т.н. Все дела свързани с финансовия поток, ако той не бъде правилно контролиран за пореден път - все тая дали аз, ти или най-върлия чорбар в света ще е на трибуните, щото мачът ще е в Б окръжна, а света отдавна ще е забравил за големия ЦСКА.

Големият ЦСКА беше преди 32г и всички отдавна са го забравили/ако въобще са го помнили/.А проспаните години са вече десет.

Пък и след като Соц-а свръши, този отбор стана безсмислена останка от комунистическата пропагандна машина.

За това събира най-много публика,а :!: :idea: :lol: Ако соца беше свършил,България щеше да е много напред във всяко едно отношение,не само в спорта и в частност футбола :idea: Нямаше да е разграден двор,нямаше да има нихилизъм,нямаше всичко качествено и печелившо-ЦСКА например-да бъде разрушено,поругано и неглижирано,нямаше да има болшинство от отрепки,злобари,завистчии,комплексари, некадърници и тем подобная сволочь ,живеещи на тази прекрасна земя, а повечето качествени хора да я напуснат :idea: Според мене,ходенето на мачовете на ЦСКА и безрезервната подкрепа на отбора е израз на бунт и недоволство срещу статуквото! :idea: За разлика от някои други отборчета ,чиито фенчета си заравят главите в пясъка и мълчаливо или не подкрепят това статукво-нек сме живи,нек сме здрави,па нек ни таковат...ама да сме живи и здрави,да сме си в „А“ група, да ни правят стадиони ,трибуни и да ни плащат дълговете-без значение кой и по-какви начини :oops:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 сеп 2015 18:47

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
http://www.bfunion.bg/uploads/2015-08-06/PSFK_2015.pdf

чл.6, т.9!

ПП-Какъв хабер си имам за живота е моя работа, а не твоя!

Мене малко ми бягат тия правила и членове,ама все пак ще се намеся:
Де пише,че ''Външни лица или организации нямат право да инвестират във ФК''?Аз в тоя ''член'' такова нещо не прочетох. :roll:
И като цяло кой ми забранява да дам 100 лева инвестиция на магазина на баг Тодор у 8-ми блок,щот, примерно,иам рожден ден и съм милионер.

Имат право да инвестират, но нямат право те да вземат решенията и да се намесват в управлението на клуба. Прочети още веднъж линка и се надявам този път да го разбереш. Ганчев може да си инвестира в ЦСКА колкото иска, но няма право да взема решения за клуба, каквито и да са те, особено от спортно-техническо естество. Същото важи и за Домусчиев, ако не е собственик на Лудогорец, защото президент на клуба определено не е.

''неговите
управителни органи могат да вземат решения
самостоятелно и независимо от външни лица или
организации. ''
А кво пречи тва ''решение'' да е - давам правото на външно лице да ми управлява собствения клуб(като същевременно мога да си го изгоня гат си искам,щот няма документи,няма дяволи)? :lol: Тва там ''самостоятелно и независимо'' си означава пълна свобода на действие.Никъде не прочитам ''задължително'' или ''забранено'' бай Кольо да ми управлява клуба по моя воля.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2015 18:47

гражданин от село написа:
Кашчей написа:
EmilCSKASOFIA написа:Всъщност може да има втори ЦСКА който да играе в А ОФГ.И като този ЦСКА се изкачи в А група,тогава и НАП и градеф ще духат супата :mrgreen:

Мани го тоя сухар бе,недей да му падаш на нивото и да водиш празни и безпредметни спорове,щото човека иска да си начеша неврозата и ше ти скъса нервите от тъпотии :!: Същото се отнася и за беладонката.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2015 18:54

Кашчей написа:

Нищо не пречи да се добави нещо след името, но само ЦСКА няма как да са два отбора, независимо от това, че единият се води ПФК, а другият само ФК.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2015 18:55

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
http://www.bfunion.bg/uploads/2015-08-06/PSFK_2015.pdf

чл.6, т.9!

ПП-Какъв хабер си имам за живота е моя работа, а не твоя!

Мене малко ми бягат тия правила и членове,ама все пак ще се намеся:
Де пише,че ''Външни лица или организации нямат право да инвестират във ФК''?Аз в тоя ''член'' такова нещо не прочетох. :roll:
И като цяло кой ми забранява да дам 100 лева инвестиция на магазина на баг Тодор у 8-ми блок,щот, примерно,иам рожден ден и съм милионер.

Имат право да инвестират, но нямат право те да вземат решенията и да се намесват в управлението на клуба. Прочети още веднъж линка и се надявам този път да го разбереш. Ганчев може да си инвестира в ЦСКА колкото иска, но няма право да взема решения за клуба, каквито и да са те, особено от спортно-техническо естество. Същото важи и за Домусчиев, ако не е собственик на Лудогорец, защото президент на клуба определено не е.

''неговите
управителни органи могат да вземат решения
самостоятелно и независимо от външни лица или
организации. ''
А кво пречи тва ''решение'' да е - давам правото на външно лице да ми управлява собствения клуб(като същевременно мога да си го изгоня гат си искам,щот няма документи,няма дяволи)? :lol: Тва там ''самостоятелно и независимо'' си означава пълна свобода на действие.Никъде не прочитам ''задължително'' или ''забранено'' бай Кольо да ми управлява клуба по моя воля.

Не мисля, че си на нивото на Тео, за да пишеш такива неща. Лошо ще е, ако и го мислиш това.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2015 19:01

И да ,ако пред ЦСКА има два пътя -„А“ ПФГ или „А“ окръжна,аз избирам първия :!: След като,евентуално, отпадне варианта,да се върнат дълговете на държавата ,а другите престъпници да духат супата,то на инат трябва приемеме варианта ,който направиха и правят, десетки други отбори в България и по света-сливане,обединяване,преименуване или каквото им се харесва на „доброжелателите“ ,имат право да го наричат както си искат и да се пръскат от злоба и завист :twisted: :!: Видя се ,че след изваждането ни от „елита“ ,консолидираха и направиха Червената общност по-силна,че вместо да ни извадят очите ,ни изписаха веждите,сега газ пикаят и се чудят кви ебавки да измислят и да ни затрият :x Само ,че дуки,вече нема как да стане ,знае се от всички :idea:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 сеп 2015 19:06

Red joker написа:
Кашчей написа:

Мани го тоя сухар бе,недей да му падаш на нивото и да водиш празни и безпредметни спорове,щото човека иска да си начеша неврозата и ше ти скъса нервите от тъпотии :!: Същото се отнася и за беладонката.

Два клуба,с едно и също име и еднаква адресна регистрация ми се вижда малко не логично.
Спорете с Кашчей,но защо трябва да го обиждате.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2015 19:10

petko.h.markov написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:

Два клуба,с едно и също име и еднаква адресна регистрация ми се вижда малко не логично.
Спорете с Кашчей,но защо трябва да го обиждате.

Той не се обижда :lol: ,иначе ако ти се спори с него -заповядай :!: За това с двата клуба преди два месеца време, имаше дискусия и има варианти.

Върни се в “Архив”