Па, ако си мислиш, че присъствието на който и да е фен на стадиона ще спаси ЦСКА и ще направи отбора по-добро място за развитие на футболната игра очевидно си фен на розовите романси.
Всичко е въпрос на пари и обезпечаване, инвестиране и т.н. Все дела свързани с финансовия поток, ако той не бъде правилно контролиран за пореден път - все тая дали аз, ти или най-върлия чорбар в света ще е на трибуните, щото мачът ще е в Б окръжна, а света отдавна ще е забравил за големия ЦСКА.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Кировец написа:Па, ако си мислиш, че присъствието на който и да е фен на стадиона ще спаси ЦСКА и ще направи отбора по-добро място за развитие на футболната игра очевидно си фен на розовите романси.
Всичко е въпрос на пари и обезпечаване, инвестиране и т.н. Все дела свързани с финансовия поток, ако той не бъде правилно контролиран за пореден път - все тая дали аз, ти или най-върлия чорбар в света ще е на трибуните, щото мачът ще е в Б окръжна, а света отдавна ще е забравил за големия ЦСКА.
Големият ЦСКА беше преди 32г и всички отдавна са го забравили/ако въобще са го помнили/.А проспаните години са вече десет.
Кировец написа:11_best написа:Кировец написа:11_best написа:Най-добре отворете темата за предстоящите мачове за първенство и купа. Армията отново ще е жива в неделя и сряда - бири с приятели и мачове с много голове, безценно.
Велбъжд, макар и пловдивския, е стара подлога, време е за футболна разплата.
Нали - ЦСКА през година да се оздравява във В или А окръжнна - най-важното е голове и бира да има...
Определено е по-добре от форумните изяви. Тези, които ходим на стадиона (по много), вероятно сме една (макар и малка) причина клубът да е най-популярния в България. Т.е. тюфлеците да разберат, че изчезването му е невъзможно.
Редакция: Моля те коментирай две неща: 1. Настроението на стадиона и увеличеното присъствие на деца на мач на ЦСКА. 2. Привличането на извънземната суперзвезда (или дует?) Луис Соарес - Платини от Стойчо Младенов в Египет. (Павката Головодов и Радой Божилов имат право да ми късат нервите, Платини-тата - не)
1. Настроението е такова ЗАРАДИ идването на Томов след боклуците!
2. Какво общо има Платини с незнайното бъдеще на ЦСКА, като дори за младите момчета като Радой това ще се превърне в проблем или ти искаш во веки тези таланти да ритат из селата и паланките?
мислете малко с тия глави - не ги ползвайте само за пеене, пушене и пиене на бира.
Е, ти си неспасяем, щом на бялото викаш черно(или просто така го виждаш). А аз просто много обичам ЦСКА (не само заради успехите му), а и не обичам да се заяждам със свои.
Осъзнаваш ли в момента как удряме по ония(със спонсори повече от феновете на Славия) и техния мит за "отбора на народа" и вечно "неоправданите и дискриминираните". Вчерашното присъствие в Пазарджик беше приказно... За това се борим, когато рано или късно разпятието приключи и клубът възкръсне, да можем да кажем - ние сме били и сме клуба, това се случи заради нас.
Кировец написа:Па, ако си мислиш, че присъствието на който и да е фен на стадиона ще спаси ЦСКА и ще направи отбора по-добро място за развитие на футболната игра очевидно си фен на розовите романси.
Разбира се,че нашето присъствие е много важно за спасението на ЦСКА!Хората решили да оправят нещата по-лесно биха го направили при 5-6 хиляди на стадиона,отколкото при 500 човека!
Беладонката ви пусна партенката и айдеее...почна дискусийката-А окр. Б окр.,глупости на търкалета
Троловете хвърлят стръвта и чакат некое шаранче да клъвне 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Беладонката ви пусна партенката и айдеее...почна дискусийката-А окр. Б окр.,глупости на търкалетаТроловете хвърлят стръвта и чакат некое шаранче да клъвне
То братче никой не знае какво ще стане,само тоя знаел

Аз мисля смея да кажа реалистично. Кой какво искал да прави - прави се с пари, а не с фенско присъстие. Случая с връщането на Сашо Томов е показателен. Затова не се трогвам от посещенията на мачовете. То е ясно, че едни 5000 са достойни - още от акциите стана ясно. Всичко над тази цифра е за селфито на Армията...
Не ме вълнува кой пише във форума и от качеството си на какъв. Всичко което пиша го пиша от своя гледна точка - наблюдавам и правя заключения. Много отбори вече паднаха в битката с финансовата немощ и далаверите. Няма никаква гаранция и за ЦСКА щом дори държавата натисна този обичан клуб.
Бъдете здрави!
Не ме вълнува кой пише във форума и от качеството си на какъв. Всичко което пиша го пиша от своя гледна точка - наблюдавам и правя заключения. Много отбори вече паднаха в битката с финансовата немощ и далаверите. Няма никаква гаранция и за ЦСКА щом дори държавата натисна този обичан клуб.
Бъдете здрави!
Кировец написа:Аз мисля смея да кажа реалистично. Кой какво искал да прави - прави се с пари, а не с фенско присъстие. Случая с връщането на Сашо Томов е показателен. Затова не се трогвам от посещенията на мачовете. То е ясно, че едни 5000 са достойни - още от акциите стана ясно. Всичко над тази цифра е за селфито на Армията...
Бъдете здрави!
Ама аз не ти казвам нищо за гледната ти точка!Просто аз смятам,че Ганчев например би взел нещата по-сериозно ако има фенско присъствие!Едно е да спасяваш ЦСКА,друго е Локо Сф или марек например!
delqnski47 написа:Кашчей написа:
http://www.bfunion.bg/uploads/2015-08-06/PSFK_2015.pdf
чл.6, т.9!
ПП-Какъв хабер си имам за живота е моя работа, а не твоя!
Мене малко ми бягат тия правила и членове,ама все пак ще се намеся:
Де пише,че ''Външни лица или организации нямат право да инвестират във ФК''?Аз в тоя ''член'' такова нещо не прочетох.
И като цяло кой ми забранява да дам 100 лева инвестиция на магазина на баг Тодор у 8-ми блок,щот, примерно,иам рожден ден и съм милионер.
Имат право да инвестират, но нямат право те да вземат решенията и да се намесват в управлението на клуба. Прочети още веднъж линка и се надявам този път да го разбереш. Ганчев може да си инвестира в ЦСКА колкото иска, но няма право да взема решения за клуба, каквито и да са те, особено от спортно-техническо естество. Същото важи и за Домусчиев, ако не е собственик на Лудогорец, защото президент на клуба определено не е.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
EmilCSKASOFIA написа:Всъщност може да има втори ЦСКА който да играе в А ОФГ.И като този ЦСКА се изкачи в А група,тогава и НАП и градеф ще духат супата![]()
Другия вариант е това да е като наш втори отбор,който да ни обиграва играчите.
Два отбора с едно име в един град....ти трепеш сякакви риби с поглед само

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":