Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кировец » 24 фев 2015 21:55

Tommi написа:
Кировец написа:Кашамуне, би ли обяснил на аудиторията, как според тебе след като Тодор хипотетично раздаде всичките си акции и остане минало за Левски този клуб ще продължи да съществува с притежатели на дарени и обезценени акции, които няма да се продават никъде и никой сериозен инвеститор няма да има интерес, нито ще знае, че съществуват, защото те са всичко друго, ама не и финансови инструменти?!

Що, вашите да не би да не са обезценени? :mrgreen: Ама не пречи да ви ги пробутват даже не на 1 лв., а на 3 лв. :mrgreen:

Аз не споря, че нашите не са напомпани, НО поне се виждаха на реалния пазар и при успешно ИПО и днес щяха да се котират, да имат стойност.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2015 21:56

peliforewer написа:Членът на Борда на директорите на "Трейс Груп Холд" АД Галин Михайлов ще закупи почти 200 000 акции на ЦСКА, съобщиха от клуба. Точната бройка е 195 583, което се равнява на 586 749 лева.

"Закупуването за ценните книжа ще бъдат отразено пред Централен депозитар след предстоящите празници. Акциите, които ще са на името на господин Михайлов, са взети в лично качество. ЦСКА София благодари за интереса и вниманието на този солиден бизнесмен.

Само че не ги взима по 3 лв., за да се равнява на 586 749 лв. ;) Помисли малко защо взима точно 195 583 акции. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 фев 2015 22:00

Tommi написа:
peliforewer написа:Членът на Борда на директорите на "Трейс Груп Холд" АД Галин Михайлов ще закупи почти 200 000 акции на ЦСКА, съобщиха от клуба. Точната бройка е 195 583, което се равнява на 586 749 лева.

"Закупуването за ценните книжа ще бъдат отразено пред Централен депозитар след предстоящите празници. Акциите, които ще са на името на господин Михайлов, са взети в лично качество. ЦСКА София благодари за интереса и вниманието на този солиден бизнесмен.

Само че не ги взима по 3 лв., за да се равнява на 586 749 лв. ;) Помисли малко защо взима точно 195 583 акции. ;)

Защото е дал 100 000 евро.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2015 22:01

Кировец написа:
Tommi написа:
Кировец написа:Кашамуне, би ли обяснил на аудиторията, как според тебе след като Тодор хипотетично раздаде всичките си акции и остане минало за Левски този клуб ще продължи да съществува с притежатели на дарени и обезценени акции, които няма да се продават никъде и никой сериозен инвеститор няма да има интерес, нито ще знае, че съществуват, защото те са всичко друго, ама не и финансови инструменти?!

Що, вашите да не би да не са обезценени? :mrgreen: Ама не пречи да ви ги пробутват даже не на 1 лв., а на 3 лв. :mrgreen:

Аз не споря, че нашите не са напомпани, НО поне се виждаха на реалния пазар и при успешно ИПО и днес щяха да се котират, да имат стойност.

И като си ги виждате на борсата какво от това? Ще се издържате от гледане на котировките на борсата ли?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 фев 2015 22:03

Logical person написа:
Кашчей написа:
Кирчо, ако Трейс не са си купили на 1 лев няма да са акционери сега, но ти това много, ама много трудно ще го разбереш! Иначе, по думите на ваш фен, когато Левски продава не през борсата е незаконно, а когато го прави ЦСКА няма проблеми.

Там е работата, че Левски не продава акции. Те ги подаряват. А феновете ще правят дарения, което формално е съвсем отделно. Това е все едно аз да направя дарение на Булгартабак, защото ме кефят като компания. А на другия ден, те да ми подарят цигари, защото ми се радват че съм хубав човек. Така ще си спестим акциза :mrgreen: :mrgreen:

Да се сещаш как бяха прехвърлени на Томов някъде около 200 000 акции на едно събрание на акционерите :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2015 22:05

petko.h.markov написа:
Tommi написа:

Защото е дал 100 000 евро.

Аха. 100 000 евро = 195 583 лева = 195 583 акции, от което следва, че 1 акция = 1 лев.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 фев 2015 22:18

Tommi написа:
Кировец написа:
Tommi написа:

И като си ги виждате на борсата какво от това? Ще се издържате от гледане на котировките на борсата ли?

Не, ще са реални и някой може да ги изкупи всичките, а няма да търси Пешо Канапа, който преди време имал дарени от Батков 100 акции, за да му ги вземе. :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 фев 2015 22:39

Кировец написа:Не, ще са реални и някой може да ги изкупи всичките, а няма да търси Пешо Канапа, който преди време имал дарени от Батков 100 акции, за да му ги вземе. :lol:

Брачед, ти си фъснал нацяло... Утре ще бъде обяснено на такива като теб, как всичко това е законно. Никой в Левски не иска парите да му идват "на готово". Левски почва по нов път, където няма да зависи от Лупи, Манджуков или разни други комунистически трупове! Левски ще зависи единствено от себе си! Тоталитарната ти тиква не може да го разбере, ти си свикнал все да минавате между капките, все да ви се разминава и да получавате всичко на готово през продължаващия вече 70 години комунизъм! Това време обаче свърши.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 фев 2015 22:40

W84me написа:
Кировец написа:Не, ще са реални и някой може да ги изкупи всичките, а няма да търси Пешо Канапа, който преди време имал дарени от Батков 100 акции, за да му ги вземе. :lol:

Брачед, ти си фъснал нацяло... Утре ще бъде обяснено на такива като теб, как всичко това е законно. Никой в Левски не иска парите да му идват "на готово". Левски почва по нов път, където няма да зависи от Лупи, Манджуков или разни други комунистически трупове! Левски ще зависи единствено от себе си! Тоталитарната ти тиква не може да го разбере, ти си свикнал все да минавате между капките, все да ви се разминава и да получавате всичко на готово през продължаващия вече 70 години комунизъм! Това време обаче свърши.

Братовчед, аз не казвам, че е незаконно, а че е малоумно. И честно да ти кажа тиквата ми няма политически пристрастия. А Левски ще потъне тотално благодарение на празни кратуни като твоята. 8-)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 фев 2015 23:35

И от къде в края на краищата ще дойдат реални пари в Левски?

Върни се в “Архив”