Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кировец » 24 фев 2015 21:27

W84me написа:
Кировец написа:Чакай малко, не ми се моли, ти спомена терминът ИПО, който няма НИЩО общо с Левски. Наглец.

Правилно, комунистическите ви измислици нямат нищо общо с Левски! Комунизма и отрепките му са си ваш патент!

Честно казано това не го разбрах. :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 фев 2015 21:28

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Ти помниш ли целта на вашето ИПО за какво беше или вече си забравил?

Нашето ИПО, а тяхното ИПО ли е, господине? Някъде да има листнати акции на борсата?

Недей, моля те!
Вие през борсата ли ги продавахте, че и листнати, ама само новата емисия 8-)

Чакай малко, не ми се моли, ти спомена терминът ИПО, който няма НИЩО общо с Левски. Наглец.

Ако мисленето ти се удаваше така, както плюенето по Карачанаков, Лудогорец и Левски, щеше да видиш общото, а то е, че и вие, и те събирате пари, за да покриете задължения, като го правите извън борсата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 фев 2015 21:30

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:

Нашето ИПО, а тяхното ИПО ли е, господине? Някъде да има листнати акции на борсата?

Недей, моля те!

Чакай малко, не ми се моли, ти спомена терминът ИПО, който няма НИЩО общо с Левски. Наглец.

Ако мисленето ти се удаваше така, както плюенето по Карачанаков, Лудогорец и Левски, щеше да видиш общото, а то е, че и вие, и те събирате пари, за да покриете задължения, като го правите извън борсата.

Ама верно ли бееее, малииии, аз не знаех, че Трейс са си купили на 1 лев. И какво за ИПО-то на Левски?!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 фев 2015 21:35

Кашамуне, би ли обяснил на аудиторията, как според тебе след като Тодор хипотетично раздаде всичките си акции и остане минало за Левски този клуб ще продължи да съществува с притежатели на дарени и обезценени акции, които няма да се продават никъде и никой сериозен инвеститор няма да има интерес, нито ще знае, че съществуват, защото те са всичко друго, ама не и финансови инструменти?!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 фев 2015 21:37

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:

Недей, моля те!

Ама верно ли бееее, малииии, аз не знаех, че Трейс са си купили на 1 лев. И какво за ИПО-то на Левски?!

Кирчо, ако Трейс не са си купили на 1 лев няма да са акционери сега, но ти това много, ама много трудно ще го разбереш! Иначе, по думите на ваш фен, когато Левски продава не през борсата е незаконно, а когато го прави ЦСКА няма проблеми.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 фев 2015 21:44

Кашчей написа:
Кирчо, ако Трейс не са си купили на 1 лев няма да са акционери сега, но ти това много, ама много трудно ще го разбереш! Иначе, по думите на ваш фен, когато Левски продава не през борсата е незаконно, а когато го прави ЦСКА няма проблеми.

Там е работата, че Левски не продава акции. Те ги подаряват. А феновете ще правят дарения, което формално е съвсем отделно. Това е все едно аз да направя дарение на Булгартабак, защото ме кефят като компания. А на другия ден, те да ми подарят цигари, защото ми се радват че съм хубав човек. Така ще си спестим акциза :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 фев 2015 21:45

Ах, какъв тромав албански реотан си. Те са си купили акции на 1 лев, но също ДАВАТ реални пари, дарения и помагат постоянно на ЦСКА, а не стоят отстрани.
Докато феновете на Левски ще станат анонимни собственици на дарени акции, които НЯМА да дават пари и без Тодор или друг голям чичко с пари и сериозен дял акции съвсем ще изчезне от картата този клуб.
Но ти се включваш в спора разбрал,недоразбрал и си дрънкаш глупостите в типичен стил.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 фев 2015 21:48

Членът на Борда на директорите на "Трейс Груп Холд" АД Галин Михайлов ще закупи почти 200 000 акции на ЦСКА, съобщиха от клуба. Точната бройка е 195 583, което се равнява на 586 749 лева.

"Закупуването за ценните книжа ще бъдат отразено пред Централен депозитар след предстоящите празници. Акциите, които ще са на името на господин Михайлов, са взети в лично качество. ЦСКА София благодари за интереса и вниманието на този солиден бизнесмен.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2015 21:53

Кировец написа:Кашамуне, би ли обяснил на аудиторията, как според тебе след като Тодор хипотетично раздаде всичките си акции и остане минало за Левски този клуб ще продължи да съществува с притежатели на дарени и обезценени акции, които няма да се продават никъде и никой сериозен инвеститор няма да има интерес, нито ще знае, че съществуват, защото те са всичко друго, ама не и финансови инструменти?!

Що, вашите да не би да не са обезценени? :mrgreen: Ама не пречи да ви ги пробутват даже не на 1 лв., а на 3 лв. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 фев 2015 21:54

peliforewer написа:Членът на Борда на директорите на "Трейс Груп Холд" АД Галин Михайлов ще закупи почти 200 000 акции на ЦСКА, съобщиха от клуба. Точната бройка е 195 583, което се равнява на 586 749 лева.

"Закупуването за ценните книжа ще бъдат отразено пред Централен депозитар след предстоящите празници. Акциите, които ще са на името на господин Михайлов, са взети в лично качество. ЦСКА София благодари за интереса и вниманието на този солиден бизнесмен.

Накрая се оказа, че са си купили от Лира директно на 1 лев. ;)

Върни се в “Архив”