Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мирът дойде в Украйна. Задълго ли?
Това примирие оставя много въпросителни и поне според мен малка надежда, че бойните действия в Украйна са свършили. Но не съм много уверен в този край. Следващата критична точка е след 2 седмици - планираното учение на НАТО в Украйна. Трябва задължително да го отменят.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Американският президент Барак Обама заяви, че наложените от САЩ и ЕС санкции срещу Русия вероятно ще бъдат продължени, въпреки примирието в Украйна.
„ Днес САЩ и ЕС финализират мерките по задълбочаване и разширяване на нашите санкции. Единствената причина да сме свидетели на това примирие сега, е защото вече бяха наложени санкции. В момента европейците обсъждат крайната форма на техните санкционни мерки”, заяви Обама.
П.П. Тези продължават да наливат масло в огъня.Озадачен съм.Песимист съм. И следващият път Обонго и "сие" вече ще го издухат много сериозно.Видя се кой в крайна сметка няма интерес от мир.
„ Днес САЩ и ЕС финализират мерките по задълбочаване и разширяване на нашите санкции. Единствената причина да сме свидетели на това примирие сега, е защото вече бяха наложени санкции. В момента европейците обсъждат крайната форма на техните санкционни мерки”, заяви Обама.
П.П. Тези продължават да наливат масло в огъня.Озадачен съм.Песимист съм. И следващият път Обонго и "сие" вече ще го издухат много сериозно.Видя се кой в крайна сметка няма интерес от мир.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- bastuna2003
- Контакти:
Емигрант 45 написа:Само като видях кой е вносителя на темата,веднага напуснах.Жалко е,ако действително е левскар,но не вярвам да е такъв,много по му отива да носи зелени чорапи?!
Защото не е на твоето мнение веднага го заклеймяваш? Високоинтелигентно решение

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
bastuna2003 написа:Емигрант 45 написа:Само като видях кой е вносителя на темата,веднага напуснах.Жалко е,ако действително е левскар,но не вярвам да е такъв,много по му отива да носи зелени чорапи?!
Защото не е на твоето мнение веднага го заклеймяваш? Високоинтелигентно решение![]()
Той е над тези неща

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

fcb_bg написа:Това примирие оставя много въпросителни и поне според мен малка надежда, че бойните действия в Украйна са свършили. Но не съм много уверен в този край. Следващата критична точка е след 2 седмици - планираното учение на НАТО в Украйна. Трябва задължително да го отменят.
Няма да отменят учението Барса .Това са наглеци!Отново казвам :Песимист съм

FLANKER написа:fcb_bg написа:Това примирие оставя много въпросителни и поне според мен малка надежда, че бойните действия в Украйна са свършили. Но не съм много уверен в този край. Следващата критична точка е след 2 седмици - планираното учение на НАТО в Украйна. Трябва задължително да го отменят.
Ами и аз съм песимист, че това е краят.
Иначе имаме нов прецедент в световната история - Украйна официално преговаря и сключва договори с терористи. Тея пренаписаха 1000 правила за няма и година. Така е, като не нарекоха още от началото всичко ставащо в Украйна с истинските определения.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Като човек, който в последните месеци прочете и научи доста за генезиса на конфликта в Украйна, както и проследил военния му аспект в детайли, мога да кажа следното: За мен Киев е искрен в искането на мир. Но подстрекателите на цялата история не искат какъвто и да е мир. Тяхната цел не е Украйна, а друга. Това е ясно за всеки, който следи нещата. За Украйна този конфликт е убийствен. Въпросът е кога и дали Киев и Европа ще осъзнаят, че са въвлечени в безумие, от което нямат никаква полза. Не го ли осъзнаят-лошо. Много лошо.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
fcb_bg написа:FLANKER написа:fcb_bg написа:Това примирие оставя много въпросителни и поне според мен малка надежда, че бойните действия в Украйна са свършили. Но не съм много уверен в този край. Следващата критична точка е след 2 седмици - планираното учение на НАТО в Украйна. Трябва задължително да го отменят.
Ами и аз съм песимист, че това е краят.
Иначе имаме нов прецедент в световната история - Украйна официално преговаря и сключва договори с терористи. Тея пренаписаха 1000 правила за няма и година. Така е, като не нарекоха още от началото всичко ставащо в Украйна с истинските определения.
Майдаунци направиха всичко възможно, за да разделят страната. Трябва да им се признае - в друго може и да не успяха, но точно в това - да! Истински мир обаче ще има чак когато извергите от "Правый сектор" и спонсорите на наемните батальони минат през съвременен аналог на Нюрнбергския процес. Тогава и само тогава могат да бъдат успокоени душите на загиналите и от двете страни - защото гореспоменатите чудовища са виновни не само за гибелта на хилядите новоросийски жени и деца, но и за хилядите насила принудени да воюват украински войничета.
Трябва ли да има нов Нюрнбергски процес?
Направо не виждам как може да има мир в земите на Новорусия, ако истинските виновници за тази човешка трагедия да си получат заслуженото. Остане ли в Киев на власт същата клика от евреи-фашизоиди и бандеровци, а заедно с тях и олигарсите от типа на Коломойский, на чиято съвест също лежат хиляди жертви, този регион на Европа ще продължи да бъде кървяща рана. Дори очаквам положението да стане много по-лошо!
САЩ нямат никакъв интерес нито от мир около границите на Русия, нито от силен ЕС. Дано Европа чуе гласа на разума и направи поне опит да се откъсне от зависимостта си от големия презокеански Биг Брадър, но ако не се получи - остава ни да се надяваме Русия да отстои общочовешките християнски ценности за бъдещето.
Затова нов процес трябва да има! И в него трябва да бъдат включени и изпълнителите в Киев, и подбудителите от Вашингтон!
САЩ нямат никакъв интерес нито от мир около границите на Русия, нито от силен ЕС. Дано Европа чуе гласа на разума и направи поне опит да се откъсне от зависимостта си от големия презокеански Биг Брадър, но ако не се получи - остава ни да се надяваме Русия да отстои общочовешките християнски ценности за бъдещето.
Затова нов процес трябва да има! И в него трябва да бъдат включени и изпълнителите в Киев, и подбудителите от Вашингтон!
Емигрант 45 написа:Само като видях кой е вносителя на темата,веднага напуснах.Жалко е,ако действително е левскар,но не вярвам да е такъв,много по му отива да носи зелени чорапи?!
по принцип ги карат да се инициират със спортен отбор, за да не е прекалено видно, какво правят...