Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Мирът дойде в Украйна. Задълго ли?

Мнениеот fcb_bg » 05 сеп 2014 21:08

Това примирие оставя много въпросителни и поне според мен малка надежда, че бойните действия в Украйна са свършили. Но не съм много уверен в този край. Следващата критична точка е след 2 седмици - планираното учение на НАТО в Украйна. Трябва задължително да го отменят.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 сеп 2014 21:09

Американският президент Барак Обама заяви, че наложените от САЩ и ЕС санкции срещу Русия вероятно ще бъдат продължени, въпреки примирието в Украйна.
„ Днес САЩ и ЕС финализират мерките по задълбочаване и разширяване на нашите санкции. Единствената причина да сме свидетели на това примирие сега, е защото вече бяха наложени санкции. В момента европейците обсъждат крайната форма на техните санкционни мерки”, заяви Обама.
П.П. Тези продължават да наливат масло в огъня.Озадачен съм.Песимист съм. И следващият път Обонго и "сие" вече ще го издухат много сериозно.Видя се кой в крайна сметка няма интерес от мир.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 05 сеп 2014 21:11

Емигрант 45 написа:Само като видях кой е вносителя на темата,веднага напуснах.Жалко е,ако действително е левскар,но не вярвам да е такъв,много по му отива да носи зелени чорапи?!

Защото не е на твоето мнение веднага го заклеймяваш? Високоинтелигентно решение :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 сеп 2014 21:13

bastuna2003 написа:
Емигрант 45 написа:Само като видях кой е вносителя на темата,веднага напуснах.Жалко е,ако действително е левскар,но не вярвам да е такъв,много по му отива да носи зелени чорапи?!

Защото не е на твоето мнение веднага го заклеймяваш? Високоинтелигентно решение :mrgreen: :mrgreen:

Той е над тези неща 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 сеп 2014 21:17

fcb_bg написа:Това примирие оставя много въпросителни и поне според мен малка надежда, че бойните действия в Украйна са свършили. Но не съм много уверен в този край. Следващата критична точка е след 2 седмици - планираното учение на НАТО в Украйна. Трябва задължително да го отменят.

Няма да отменят учението Барса .Това са наглеци!Отново казвам :Песимист съм :(
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 сеп 2014 21:22

FLANKER написа:
fcb_bg написа:Това примирие оставя много въпросителни и поне според мен малка надежда, че бойните действия в Украйна са свършили. Но не съм много уверен в този край. Следващата критична точка е след 2 седмици - планираното учение на НАТО в Украйна. Трябва задължително да го отменят.

Ами и аз съм песимист, че това е краят.
Иначе имаме нов прецедент в световната история - Украйна официално преговаря и сключва договори с терористи. Тея пренаписаха 1000 правила за няма и година. Така е, като не нарекоха още от началото всичко ставащо в Украйна с истинските определения.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 сеп 2014 21:28

Като човек, който в последните месеци прочете и научи доста за генезиса на конфликта в Украйна, както и проследил военния му аспект в детайли, мога да кажа следното: За мен Киев е искрен в искането на мир. Но подстрекателите на цялата история не искат какъвто и да е мир. Тяхната цел не е Украйна, а друга. Това е ясно за всеки, който следи нещата. За Украйна този конфликт е убийствен. Въпросът е кога и дали Киев и Европа ще осъзнаят, че са въвлечени в безумие, от което нямат никаква полза. Не го ли осъзнаят-лошо. Много лошо.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

deladog

Мнениеот deladog » 05 сеп 2014 21:36

fcb_bg написа:
FLANKER написа:

Ами и аз съм песимист, че това е краят.
Иначе имаме нов прецедент в световната история - Украйна официално преговаря и сключва договори с терористи. Тея пренаписаха 1000 правила за няма и година. Така е, като не нарекоха още от началото всичко ставащо в Украйна с истинските определения.

Майдаунци направиха всичко възможно, за да разделят страната. Трябва да им се признае - в друго може и да не успяха, но точно в това - да! Истински мир обаче ще има чак когато извергите от "Правый сектор" и спонсорите на наемните батальони минат през съвременен аналог на Нюрнбергския процес. Тогава и само тогава могат да бъдат успокоени душите на загиналите и от двете страни - защото гореспоменатите чудовища са виновни не само за гибелта на хилядите новоросийски жени и деца, но и за хилядите насила принудени да воюват украински войничета.

deladog

Трябва ли да има нов Нюрнбергски процес?

Мнениеот deladog » 05 сеп 2014 21:57

Направо не виждам как може да има мир в земите на Новорусия, ако истинските виновници за тази човешка трагедия да си получат заслуженото. Остане ли в Киев на власт същата клика от евреи-фашизоиди и бандеровци, а заедно с тях и олигарсите от типа на Коломойский, на чиято съвест също лежат хиляди жертви, този регион на Европа ще продължи да бъде кървяща рана. Дори очаквам положението да стане много по-лошо!
САЩ нямат никакъв интерес нито от мир около границите на Русия, нито от силен ЕС. Дано Европа чуе гласа на разума и направи поне опит да се откъсне от зависимостта си от големия презокеански Биг Брадър, но ако не се получи - остава ни да се надяваме Русия да отстои общочовешките християнски ценности за бъдещето.
Затова нов процес трябва да има! И в него трябва да бъдат включени и изпълнителите в Киев, и подбудителите от Вашингтон!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 05 сеп 2014 22:00

по принцип ги карат да се инициират със спортен отбор, за да не е прекалено видно, какво правят... :lol: ..въпреки, че само идиот няма да ги забележи... :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”