Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 22:06

На комунистически провокатори като Санди и Даниел не отговарям, те имат поставена задача от комунягите да ме очернят!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 сеп 2013 22:09

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Някакъв човечец с ограничени познания в историята се опитва да оспами форума на гонг (и то успешно).Прави се на родолюбец,но е готов да отстъпи 1/4 от България на друга държава без да му мигне окото.Какво от това,че така обрича българи на робство,нали той ще е добре!Ако такива типове се докопат до властта в България ще я затрият за отрицателно време.Разбира се,ако човечеца има някакви ментални проблеми му се извинявам,но не мога да съжалявам всеки луд без да знам със сигурност,че наистина е такъв.

Когато си прав, прав си... Твърде много хора се занимават с тоя капут, чак и теми има за него. Права беше Летиция, ама акъл море-глава кофа! От друга страна пък е скука, няма мачове, няма спорове. Но тоя определено дразни.

Мария доста често има право, когато говори, но по отношение на историята греши.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 сеп 2013 22:49

Даниеле, нали се разбрахме да не си обръщаме повече внимание един на друг, защо продължаваш да ме коментираш?
Не си ми баща, не си ми учител, не си ми ментор, че да ми казваш дали греша за каквото и да е.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 сеп 2013 23:12

Laetitia написа:Даниеле, нали се разбрахме да не си обръщаме повече внимание един на друг, защо продължаваш да ме коментираш?
Не си ми баща, не си ми учител, не си ми ментор, че да ми казваш дали греша за каквото и да е.

Това, че се засягаш, без да съм казал нещо лошо за теб, не говори добре. Явно си доста чувствителна, обидчива, но в крайна сметка никой не може да те промени. В интерес на истината аз изобщо не обичам свръхчувствителните хора :)
Кажи нещо по - интересно ;) Какво толкова му мислите за първото дете? Нали знаеш, че децата правят едно семейство по - силно. Колкото по - рано се появи или появат, толкова по- добре. Ако ще чакате да дойде времето, не е хубаво. Вярно, че не трябва да се бърза, но да не закъснеете ;)
Толкова много хора искат да имат наследници, но за да се случи това, трябва да чакат с години :cry: Просто има нещо, което по неясни причини пречи.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 сеп 2013 23:19

daniel875 написа:Това, че се засягаш, без да съм казал нещо лошо за теб, не говори добре. Явно си доста чувствителна, обидчива, но в крайна сметка никой не може да те промени. В интерес на истината аз изобщо не обичам свръхчувствителните хора :)
Кажи нещо по - интересно ;) Какво толкова му мислите за първото дете? Нали знаеш, че децата правят едно семейство по - силно. Колкото по - рано се появи или появат, толкова по- добре. Ако ще чакате да дойде времето, не е хубаво. Вярно, че не трябва да се бърза, но да не закъснеете ;)
Толкова много хора искат да имат наследници, но за да се случи това, трябва да чакат с години :cry: Просто има нещо, което по неясни причини пречи.
Да, чувствителна съм, обидчива - също, не обичам да ми се дават наставления, оценки и съвети, още повече от човек, който не ме познава.
Ти си комунист, аз съм върла антикомунистка. Толкоз. И не е това темата, в която ще седна да си обсъждам децата. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 сеп 2013 23:25

Laetitia написа:
daniel875 написа:Това, че се засягаш, без да съм казал нещо лошо за теб, не говори добре. Явно си доста чувствителна, обидчива, но в крайна сметка никой не може да те промени. В интерес на истината аз изобщо не обичам свръхчувствителните хора :)
Да, чувствителна съм, обидчива - също, не обичам да ми се дават наставления, оценки и съвети, още повече от човек, който не ме познава.
Ти си комунист, аз съм върла антикомунистка. Толкоз. И не е това темата, в която ще седна да си обсъждам децата. :lol:

Политиката е сфера, за която ако двама души се скарат, никога няма да се сдобрят. Другата е футболът. Това са най - неподходящите теми за спор изобщо.
Как беше приказката? Ако искаш с някого да се скараш, му говори или за едното, или за другото. Тогава стой, та гледай ;)
Ясно е, че няма да обсъждат тук бъдещите наследници, но го направете в един момент. Поне за тези неща, ако не мен, може да чуеш и другите във форума. В крайна сметка тук сме се събрали и немалко умни хора, така че ако нещо харесаш като съвет, го приложи. Понеже си млад човек, ми е ясно, че ще си непокорна. Всеки е такъв на тази възраст ;) Аз бях доста по - непослушен от теб, но с времето се научих да бъда по - внимателен.
Бъди себе си!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 09 сеп 2013 23:28

Няма ли някой самолет да се разбие в Бузлуджа по време на събора им :(
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 10 сеп 2013 10:15

Какво преживя Орешарски в Пловдив

"Заради манипулираната информация в повечето медии много българи не научиха истината за случилото се на площад "Съединение" в Пловдив.
Там премиерът Орешарски преживя първия си пряк сблъсък с "народната любов". "
http://www.dw.de/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0% ... a-17074821

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 10 сеп 2013 11:31

http://www.imadrugpat.org/protocoli.html
това е едно много интересно четиво 8-)
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти: