Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот sin4ec » 09 сеп 2013 20:57

Кашчей написа:
sin4ec написа:Ти пак ли смърдиш тука, бе?

Жеков е антикомунистически скункс и да смърди му е в природата. Както сам той казва-такъв е по рождение :roll:

Това е ясно, ама съм обещал да не се занимавам с този пор! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 09 сеп 2013 20:58

Комунистите умреха! Ако не са все още - на следващия 9-ти септември :mrgreen:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2013 20:58

Безкомпромисен написа:Да антикомунистист съм за разлика от вас комунягите!

Нищо не си ти, освен един лаладжия. Дрънкаш, като камък в тенекиена кутия, и си мислиш, че си мнооого голямата работа. Ти, като си 65-и набор, имаш ли нещо писано против комунизма преди 90-а година? Нещо наистина истинско?! Обаче не да си го писал в дневника си до обяд и вечерта да си го изгарял в печката!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 21:17

Кашчей написа:

Нищо не си ти, освен един лаладжия. Дрънкаш, като камък в тенекиена кутия, и си мислиш, че си мнооого голямата работа. Ти, като си 65-и набор, имаш ли нещо писано против комунизма преди 90-а година? Нещо наистина истинско?! Обаче не да си го писал в дневника си до обяд и вечерта да си го изгарял в печката!

Гледай предаванията, там съм показал стати, освен това съм носил три табелки със себе си "Никога не съм бил комунист" , "С комунисти не разговарям"и "Долу БКП"!
Долу на блога ми съм доказал къде съм бил 90-те години както приказват много псевдоантикомунисти за мен!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2013 21:21

Безкомпромисен написа:
Кашчей написа:

Гледай предаванията, там съм показал стати, освен това съм носил три табелки със себе си "Никога не съм бил комунист" , "С комунисти не разговарям"и "Долу БКП"!
Долу на блога ми съм доказал къде съм бил 90-те години както приказват много псевдоантикомунисти за мен!

Ти си бил скенер бе.... :o Като видиш човек от 20 метра сигурно познаваш дали е комунист.. сигурно по походката. Как ли се справяш, ако е седнал в парка или чака на светофар :roll:

ПП- Аз лично никога няма да ти кликна на блогчето. То си е ясно, че си тук, за да го рекламираш, само не знам от колко форума си изгонен, че да намериш душевна топлота в един спортен форум?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 сеп 2013 21:37

Кашчей, тя е сложна тая работа. Трудно се обяснява на някого нещо, от което няма бъкел понятие. Днес например по един от каналите ми попадна филм за Ржев. Хубав военен анализ на нещата, ама ограничен. Провал на Жуков, провал на РККА...
Принципно погледнато, 1 милион жертви срещу 350 000 немски жертви си е провал. Има обаче едно голямо НО. РККА все още ползва безумните пехотни фронтални атаки, с много безсмислени загуби. Сам Жуков е заплашвал командири с разстрел за такава атака, но те за момента толкова си могат. Учат се, на безумна цена, но се учат.
По-интересното в случая е, че Ржев( Марс) няма как да се разглежда като отделна битка. Тя е част от глобален замисъл Марс-Уран–Сатурн. И всъщност тя ангажира всички налични резерви на Вермахта, и когато Уран( Сталинград) е в ход и генерал Хот иска резервни дивизии за пробив и деблокиране на Паулус, му се отказва-тези дивизии са хвърлени на Ржев. Няма резерви.
Ами ако нямаше Марс и тези дивизии бяха на разположение? Да не говорим, че и Сатурн е в ход и целият Южен фланг на Вермахта е заплашен от унищожение, което довежда в края на краищата до отстъпление навсякъде( живо бягство).
На всичко отгоре без резерви остават немците и на север, което води до успех на Волховския фронт и осигуряване на жп линия до Ленинград. Без Марс всичко това нямаше да стане. Но във филмчето подобни коментари не видях, защо ли?
Та провал ли е Марс, или не съвсем? ;)

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 21:41

Кашчей написа:
Безкомпромисен написа:
Кашчей написа:

Ти си бил скенер бе.... :o Като видиш човек от 20 метра сигурно познаваш дали е комунист.. сигурно по походката. Как ли се справяш, ако е седнал в парка или чака на светофар :roll:

ПП- Аз лично никога няма да ти кликна на блогчето. То си е ясно, че си тук, за да го рекламираш, само не знам от колко форума си изгонен, че да намериш душевна топлота в един спортен форум?!

Моята цел е да покажа на българският народ що за изроди са комунистите, какви престъления са вършили, масовите им гробове, кои са достойните българи Илия Минев , Константин Часовникаров , Янко Янков, Петър Гогов и т.н., да покажа по какъв жесток начин комунягите са избили достойни българи като Цар Борис Трети, ген. Христо Луков и т.н, атентата в църквата Свети Крал и много други истини да научи българският народ!Това е и целта на моето предаване!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 сеп 2013 21:58

Някакъв човечец с ограничени познания в историята се опитва да оспами форума на гонг (и то успешно).Прави се на родолюбец,но е готов да отстъпи 1/4 от България на друга държава без да му мигне окото.Какво от това,че така обрича българи на робство,нали той ще е добре!Ако такива типове се докопат до властта в България ще я затрият за отрицателно време.Разбира се,ако човечеца има някакви ментални проблеми му се извинявам,но не мога да съжалявам всеки луд без да знам със сигурност,че наистина е такъв.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 сеп 2013 21:59

GOLEADOR написа:Някакъв човечец с ограничени познания в историята се опитва да оспами форума на гонг (и то успешно).Прави се на родолюбец,но е готов да отстъпи 1/4 от България на друга държава без да му мигне окото.Какво от това,че така обрича българи на робство,нали той ще е добре!Ако такива типове се докопат до властта в България ще я затрият за отрицателно време.Разбира се,ако човечеца има някакви ментални проблеми му се извинявам,но не мога да съжалявам всеки луд без да знам със сигурност,че наистина е такъв.

Познавам въпросния Гогов и той е убеден комунист. Жеков лъже, че бил демократ.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 сеп 2013 22:04

GOLEADOR написа:Някакъв човечец с ограничени познания в историята се опитва да оспами форума на гонг (и то успешно).Прави се на родолюбец,но е готов да отстъпи 1/4 от България на друга държава без да му мигне окото.Какво от това,че така обрича българи на робство,нали той ще е добре!Ако такива типове се докопат до властта в България ще я затрият за отрицателно време.Разбира се,ако човечеца има някакви ментални проблеми му се извинявам,но не мога да съжалявам всеки луд без да знам със сигурност,че наистина е такъв.

Когато си прав, прав си... Твърде много хора се занимават с тоя капут, чак и теми има за него. Права беше Летиция, ама акъл море-глава кофа! От друга страна пък е скука, няма мачове, няма спорове. Но тоя определено дразни.

Върни се в “Архив”