ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 02 сеп 2015 22:37

Кировец написа:По-важния въпрос е не дали ЦСКА ще стигне до финал за Купата, а какво ще правим в А група след 2 години с 32 милиона лева дългове? Пак от В ли ще почваме или от А окръжна?

От А окръжна ! С малкият сладък литексчо, който ще си направи номерата и за 20 години ще ни докара до любимото си число 200 фена !!! Готов съм да хвана басове с всички оздравители , че ще има ново дружество от А окр с ганчев !!!

Делянски или който иска от модератори или админи да държи парите срещу комисионна от 10 % , време е вече да плащате за глупостите, които пишете за оздравване !!!

ПП кире , това не е към теб , просто използвам поста ти , сори ...знам , че и ти си за А окр с Божков !!!
Последна промяна от Beladona на 02 сеп 2015 22:44, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 сеп 2015 22:38

modor написа:
delqnski47 написа:Много моля...

Сори. Трий глупостите :)

Споко.Аз линковете ги оставих.
П.П.Който има да пита за Левски - ей там,колегата ви е дал линкове точно и ясно.Ако имате допълнителни въпроси за Левски - към него на ЛС,ма не и тук.Имайте си собствено уважение към темата за отбора ни все пак... :roll: . Тва е елементарно..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 сеп 2015 22:49

W84me написа:Не мислите ли, че ако Ганчев искаше да плаща нещо, щеше да плати 800 000 за лиценза ?

Аз мисля, че нашето с 800 хиляди и вашето 400 хиляди са смешни оправдания и някой трябва да си плаща за глупостите, които е натворил управлявайки.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 сеп 2015 23:14

Кашчей написа:
EmilCSKASOFIA написа:Чекай, бе.Идва несъстоятелност, защо Ганчев като има възможност да остави ЦСКА с по 15-16 млн. дългове,защо да не се възползва.За всичко си има време.

Ти, като запознат, Ганчев каква юридическа власт има в ЦСКА? Той е собственик, президент, притежава мажоритарен дял от акциите..каква му е юридически властта в ЦСКА?

Де юре никаква, ама той вади парата.Сега чат ли си? Който плаща той поръчва музиката.Язък ,че за токоз години хал-хабер нямаш от живота , ами мелеш празни приказки.

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 00:03

Ексклузивно от Беладона нюз :

Днес любимият ни собственик в сянка ( литексчо )и другият ни любимец , дъртият манджук !!!!!, са се опитали да осъществят среща с така нареченият перуци на тема : ЗАБЕЛЕЖЕТЕ !!! Ново дружество на ЦСКА почващо от А окръжна !!! Коментарите и итерпретациите ги оставям на вас .... За доброжелателите ми - нали знаете , че нямам грешна информация и съм се доказал неведнъж !!! Айде честито !

EmilCSKASOFIA
Контакти:

Мнениеот EmilCSKASOFIA » 03 сеп 2015 00:19

Ако инфото се потвърди ти ставам почитател,ама надали. :mrgreen:

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 00:22

EmilCSKASOFIA написа:Ако инфото се потвърди ти ставам почитател,ама надали. :mrgreen:

Ей , еме , на теб колко информации съм ти дал....ти си един от късметлиите , че ме четеш ....нали ми спореше за прехвърлянето на акциите на некво солташаче на гришата ,

EmilCSKASOFIA
Контакти:

Мнениеот EmilCSKASOFIA » 03 сеп 2015 00:26

Ти каза,че Инджов прехвърлял некви акции ама вярно ли беше ? :mrgreen: Още повече,че Инджов не държи никакви акции :shock:

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 00:29

EmilCSKASOFIA написа:Ти каза,че Инджов прехвърлял некви акции ама вярно ли беше ? :mrgreen: Още повече,че Инджов не държи никакви акции :shock:

Не бе, милко ги държеше , колкото сега солташака гришин ги държи !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2015 06:19

onegavon написа:
Кашчей написа:
EmilCSKASOFIA написа:Чекай, бе.Идва несъстоятелност, защо Ганчев като има възможност да остави ЦСКА с по 15-16 млн. дългове,защо да не се възползва.За всичко си има време.

Ти, като запознат, Ганчев каква юридическа власт има в ЦСКА? Той е собственик, президент, притежава мажоритарен дял от акциите..каква му е юридически властта в ЦСКА?

Де юре никаква, ама той вади парата.Сега чат ли си? Който плаща той поръчва музиката.Язък ,че за токоз години хал-хабер нямаш от живота , ами мелеш празни приказки.

http://www.bfunion.bg/uploads/2015-08-06/PSFK_2015.pdf

чл.6, т.9!

ПП-Какъв хабер си имам за живота е моя работа, а не твоя!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”