spartak_varna-lazio написа:delta.e написа:До спартак лацио.
Какво ти казах на 1 май.
Абе,готин ти мен да си ме видял да пиша ,че сме велики някъде?!?Аз съм реалист!
Брато,ко стааа мо стааа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
spartak_varna-lazio написа:delta.e написа:До спартак лацио.
Какво ти казах на 1 май.
Абе,готин ти мен да си ме видял да пиша ,че сме велики някъде?!?Аз съм реалист!
aisogludingfioler написа:Аз съм от Левски и мразя Ботев, но колкото и да ми е омразата към тях искам да останат в "А" Група, тъй като ако го няма някой от пловдивските отбори първо няма да има дерби на Пловдив и второ няма да има корави гостувания.А и с това 1:0 става още по-сладко при мисълта, че един от най-подкупните отбори в "А" Група Спартак Варна е на път да изпадне.
nikola28 написа:smash_the_reds написа:nikola28 написа:Баси умрелия вратар аз,тоз не треба види футбол 20 години.Честито "канари"!
Кольо-ако не сразим цска в събота ще ви пуснем в София.Някога да съм те лъгал?
Съмнявам се Левски да пусне в София!Та това е Левски,не е Сливен или Славия!
Chugunen^Lizgqr написа:Ако можеше всички да ви играят като Славия и Сливен щяхте да се спасите , ама понеше не може , догодина ще ходите при сателита си нефтекс
aisogludingfioler написа:Аз съм от Левски и мразя Ботев, но колкото и да ми е омразата към тях искам да останат в "А" Група, тъй като ако го няма някой от пловдивските отбори първо няма да има дерби на Пловдив и второ няма да има корави гостувания.А и с това 1:0 става още по-сладко при мисълта, че един от най-подкупните отбори в "А" Група Спартак Варна е на път да изпадне.
nikola28 написа:Chugunen^Lizgqr написа:Ако можеше всички да ви играят като Славия и Сливен щяхте да се спасите , ама понеше не може , догодина ще ходите при сателита си нефтекс
Толкоз си ограничен,че сега ще ти сера в устата,не на пътеката,мършляк!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта