Мнениеот percival » 13 юли 2016 21:49
vaskonti написа:percival написа:vaskonti написа:И връзката с ЦСКА -София е....? Нали АД няма значение? Да ти напомням ли, че ЦСКА -София е прекръстения Литекс? Какво общо има с това, което говориш?
Връзката е феновете ! Винаги те са били връзката ! Феновете,цвета на екипите и стадиона ! Това са нещата с които се индифицира даден отбор !
Така, това ни връща към първоначалния ми въпрос - какво точно вие видяхте в прекръстения Литекс, което да ви прилича на ЦСКА? Осемте момчета, взели купата и треньора ли? Оставяме настрана факта, че от тези осем не повече от 2 ще са в първия отбор титуляри. Това не е важно. По-важно е ако не бяха тези осем играчи щяхте ли да припознаете Литекс? А ако не е това причината да ги припознаете, то коя е?
Аз не виждам прекръстен Литекс ,аз вижда момчета с червени екипи ,звезда на сърцето играещи на :Армията: подкрепяни от феновете .Отбор зад които са доказани :армейци: почти всички големи легенди на ЦСКА ,както и живата история на ЦСКА Сашо Манов е те това виждам !Ако това не е ЦСКА ,то какво е ЦСКА ?
ИГрачите са временни ,дори да станем 10 пъти подред шампиони пак няма да останат същите !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора