ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 13 юли 2016 20:43

Evolutiong написа:
Кашчей написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
percival написа:
vaskonti написа:Нямаш проблем за името. Посипвам си главата с пепел. А щом държиш да сме толкова пунктуални и принципни, очаквай в един момент темата за историята на ЦСКА да претърпи актуализация, според последните събития. Като под актуализация разбирай включването на историята на този клуб, ама точно на този - ЦСКА-София. Да няма оплаквания после. Нали, понеже много държиш на точността и подробностите.

Я, вземи я актуализирай още сега ? Не забравяй обаче 1999 г. новото дружество и решението на съда,че новото не е наследник на стария ПФК ЦСКА !

Не виждам какво общо има ЦСКА - СОФИЯ с това. Този клуб си има друга история, която съвсем акуратно може да бъде проследена във времето - далеч преди година 1948. Нали не се притесняваш от историята на ЦСКА - СОФИЯ?

Ами щом държиш на точността и подробностите , значи историята на ПФК ЦСКА АД започва 1999 г. и свършва 2016г. и няма НИЩО общо със Септември при ДВ създаден 1948г. по настояще му известен , като ЦСКА ! Поне това е постановил със свое решение от 2009 г. българския Съд , а кои сме ние да оспорваме този ФАКТ ;)

И какво правят в музея на това "кирливо дружество", създадено през 1999-та купите, спечелени преди това?

Много просто, господине. Титлите и купите не са на някое от всичките ад-та а на футболния клуб ;)
Айде бегай се озеленявай и далечко от Армията.

Ми що Футболният ви клуб не играе, без да има АД зад гърба си?!
Отдавна съм ти казал, че еволюцията е спряла, преди да стигне до теб!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 13 юли 2016 20:44

Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:

Ми нали са спечелени от друг клуб, не от създаденият през 1999-та ЦСКА, който няма нищо общо с оригиналният ЦСКА. Вашият пък съвсем нищо общо няма..тюрлю-гювеч станахте вие!

Има обаче една малка подробност. Не ти определяш кои купи да се слагат в музея на ЦСКА, нито пък пишеш червената история.

Червено+зелено+оранжево=на едно нищо!

Щом казваш.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 юли 2016 20:51

vaskonti написа:
percival написа:
vaskonti написа:Нали държиш да се прави разлика между отбор и АД? Темата е за историята на отбора, не на АД-то.

Ами какви глупости пишеш тогава ? Или както ти отърва ? Един път така ,един път онака ?

Кое е както ми отърва? Историята на ЦСКА - СОФИЯ започва от 1921г. и това може да бъде проследено! Не е ли така?

Е съда казва ,че не е !!зва .че АД-то на Божков не е наследник на ПФК ЦСКА до 1999г !! Иначе има данни ,че АС23 е създаден и 1913 година ,иди му хвани края ! Важното е историята да продължи и тя продължа !
Васко ,хич не се чуди ,ами на 23-ти този месец слагай шалчето и на "Армията" !
Последна промяна от percival на 13 юли 2016 20:52, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 13 юли 2016 20:52

И последно, само ще кажа, една голяма част от моя живот, а и на много приятели , приключи днес. ЦСКА остава без истински фенове. Тези които не го оставиха когато беше по В група, когато, когато години наред не беше печелил нищо, когато това днес през годините бе на косъм да се случи. Тези които бяха с него когато имаше по 500 човека публика на армията. Тези които заради него жертваха младостта си, ходейки по гостувания по всички краища на България, а и на Европа.Тези които не правеха пари от обичта на другите към отбора. Тези които даваха последните си пари за билети, за бензин. Тези, които заради ЦСКА прекарваха дълги нощи по районните , я заради някоя тъпа факла или за друга тъпотия. Тези които бранеха честта на отбора си независимо от всичко . Тези които заради отбора си и в това което вярват не веднъж и два пъти влизаха в битки.Тези , които не пребиваха други армейци. Без да искам да ви обидя, но за мен фенове на новия отбор ще бъдат предимно хора, които са армейци най-вече на маса, в интернет или пък когато играем с левски или в европа. Повечето от припознаващите няма да подкрепяте отбора в безсмислен мач на -5 градуса. Или когато примерно по телевизията дават дерби от висшата лига, а ние играем с Верея примерно. Вие предадохте за обещания клубът , който обичахме повече от много неща на света. За вас са важни едни ценности, за нас други. Спечелихте. Както такива като вас , печелят навсякъде където и да има малко остатъци от нашата култура. Пожелавам ви много победи, много емоции с новия стадион. Знам , че много хора ще се радват, такижа като нас няма да ги има. И тях ги разбирам. Искам да благодаря на момчетата с които съм бил рамо до рамо последните най-вече ужасни 4-5 години, които не се предаваха никога. Тези които бяха в сектора когато бяхме по 50 100 човека. ЗА мен беше чест да сме заедно. Не съжаляжам, че така съм изживял живота си.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 13 юли 2016 21:04

ceBep написа:И последно, само ще кажа, една голяма част от моя живот, а и на много приятели , приключи днес. ЦСКА остава без истински фенове. Тези които не го оставиха когато беше по В група, когато, когато години наред не беше печелил нищо, когато това днес през годините бе на косъм да се случи. Тези които бяха с него когато имаше по 500 човека публика на армията. Тези които заради него жертваха младостта си, ходейки по гостувания по всички краища на България, а и на Европа.Тези които не правеха пари от обичта на другите към отбора. Тези които даваха последните си пари за билети, за бензин. Тези, които заради ЦСКА прекарваха дълги нощи по районните , я заради някоя тъпа факла или за друга тъпотия. Тези които бранеха честта на отбора си независимо от всичко . Тези които заради отбора си и в това което вярват не веднъж и два пъти влизаха в битки.Тези , които не пребиваха други армейци. Без да искам да ви обидя, но за мен фенове на новия отбор ще бъдат предимно хора, които са армейци най-вече на маса, в интернет или пък когато играем с левски или в европа. Повечето от припознаващите няма да подкрепяте отбора в безсмислен мач на -5 градуса. Или когато примерно по телевизията дават дерби от висшата лига, а ние играем с Верея примерно. Вие предадохте за обещания клубът , който обичахме повече от много неща на света. За вас са важни едни ценности, за нас други. Спечелихте. Както такива като вас , печелят навсякъде където и да има малко остатъци от нашата култура. Пожелавам ви много победи, много емоции с новия стадион. Знам , че много хора ще се радват, такижа като нас няма да ги има. И тях ги разбирам. Искам да благодаря на момчетата с които съм бил рамо до рамо последните най-вече ужасни 4-5 години, които не се предаваха никога. Тези които бяха в сектора когато бяхме по 50 100 човека. ЗА мен беше чест да сме заедно. Не съжаляжам, че така съм изживял живота си.

Ццц... споко бе човек. Нищо толкова не се е случило. Малко ще има подигравки.... и до там. След месец, два или пет никой няма да се сеща за Литекс. Всяко чудо за три дни. Някой да се сеща, че Берое не е Берое а е Олимпик Тетевен? Някой да се сеща, че Локо Пд е Велбъжд или, че Ботев е Металик? Така и след време всички ще подкрепяте ЦСКА, левскарите ще скандират "бий чорбата по главата", вие ще викате рук за Левски и кще се забрави всичко. Вероятно ти и твоите съмишленици след година, две или пет отново ще сте на стадиона.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 юли 2016 21:05

percival написа:
vaskonti написа:
percival написа:
vaskonti написа:Нали държиш да се прави разлика между отбор и АД? Темата е за историята на отбора, не на АД-то.

Ами какви глупости пишеш тогава ? Или както ти отърва ? Един път така ,един път онака ?

Кое е както ми отърва? Историята на ЦСКА - СОФИЯ започва от 1921г. и това може да бъде проследено! Не е ли така?

Е съда казва ,че не е !!зва .че АД-то на Божков не е наследник на ПФК ЦСКА до 1999г !! Иначе има данни ,че АС23 е създаден и 1913 година ,иди му хвани края ! Важното е историята да продължи и тя продължа !
Васко ,хич не се чуди ,ами на 23-ти този месец слагай шалчето и на "Армията" !

Съдът говори за АД-то, не за отбора и клуба в този смисъл, който влагате вие. Темата тук касае не АД, а касае същия този отбор и клуб. Историята на ЦСКА - СОФИЯ няма връзка с ПФК ЦСКА, няма връзка с предишното ФК ЦСКА, няма връзка със Средец, ЦДНА и т.н. Кажи ми каква е връзката? ЦСКА - СОФИЯ има връзка с друг отбор, не ли така? В крайна сметка няма как да съчетаете две различни истории, нямащи никакви допирни точки. Наследявате или едната или другата история.

Аз чудене нямам. Няма как това нещо да го приема за ЦСКА, не и ей така, от нищото, както правите вие. Разбирам, че искате ЦСКА да изглежда по подобен начин, да има отбор и стадион, но да гепиш друг клуб и то докато твоя още е жив...това какво е?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юли 2016 21:07

Да напомним още веднъж как се прави по белия свят, там, където ги няма мутрите и ДС ....

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2016/07/06/2791059_kitaiski_konsorcium_kupuva_80_ot_milan/

Купувачът е китайски консорциум от все още неназовани фирми, които поемат отговорността да инвестират поне 400 млн. евро в следващите две години, което сочи, че сделката най-вероятно е била на стойност 750 млн. евро, включващи и дълговете на клуба.

А дълговете, както знаем, са близо 250 млн. евра.

Няма прекръстени Фиорентина и Кремонезе, па преместени в Милано, па припознати ...... въобще, няма кyрвенски истории.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 юли 2016 21:07

ceBep написа:Литекс подкрепян от ФЕН КЛУБ ДУПНИЦА и т.н. ще играе на Армията... 4 титли..

1948-2016... Сбогом, ОБИЧ МОЯ!

1999-2016....3 титли.Не е хубаво да припознаваш "чуждата" история за своя по вашия "морал"! :mrgreen:

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 13 юли 2016 21:09

1982 написа:Да напомним още веднъж как се прави по белия свят, там, където ги няма мутрите и ДС ....

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2016/07/06/2791059_kitaiski_konsorcium_kupuva_80_ot_milan/

Купувачът е китайски консорциум от все още неназовани фирми, които поемат отговорността да инвестират поне 400 млн. евро в следващите две години, което сочи, че сделката най-вероятно е била на стойност 750 млн. евро, включващи и дълговете на клуба.

А дълговете, както знаем, са близо 250 млн. евра.

Няма прекръстени Фиорентина и Кремонезе, па преместени в Милано, па припознати ...... въобще, няма кyрвенски истории.

И 1млн. пъти да ти се обяснява за Милан, ти пак ще дъвчеш същите глупости.То при това положение няма как и да разбереш какво става с ЦСКА и сделките с дружествата!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 юли 2016 21:10

гражданин от село написа:
ceBep написа:Литекс подкрепян от ФЕН КЛУБ ДУПНИЦА и т.н. ще играе на Армията... 4 титли..

1948-2016... Сбогом, ОБИЧ МОЯ!

1999-2016....3 титли.Не е хубаво да припознаваш "чуждата" история за своя по вашия "морал"! :mrgreen:

Да ти напомня вашата мантра - да правим разлика между отбор и АД.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”