Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот sin4ec » 07 сеп 2013 21:21

daniel875 написа:
daduradam написа:За какво изобщо говорим тогава ? БСП-то трябва да им целуват краката на тези некадърници, защото само благодарение на тях са на власт...

Ако в България имаше силна "дясна" позиция, БСП в това положение, в което се намира от доста години, няма никакъв шанс. Лошото е друго, че социалистите нямат конкуренция в "ляво", което е необходимо за тях повече. Най - добре е да имат съперничество и с "десни", и с "леви", за да си видят грешките и да ги отстранят най - после, защото Станишев води партията към гибел.
Колкото и да има потенциал в БСП, той няма как да се покаже пред обществото, че може, докато не се смени председателя, и то да стане от солиден човек.
Както съм казал, за мен най - добре ще е БКП да се възроди, но в по - съвременен вариант, а не "тъмният" от 1945 до 1960 година. Това май никой не го желае.

Не е само до Станишев...Наистина са много проблемите там, а потенциалът е голям. Да, разкараха няколко маймуни като начало, но е само начало... Е, сега им е паднал шанс да се докажат и да получат подкрепа от места и хора, от които не са очаквали! Но тази подкрепа трябва да се оправдае, инак...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 сеп 2013 21:33

sin4ec написа:Онзи разкара ли се? Пфф, ебати досадата...

Благодарете ми! Обясних му човека, че тук сме се събрали все бетонни глави и няма шанс - все на камък ще удря. Предложих му да отиде в хандбала - това му е професията. :?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 сеп 2013 21:37

NOMER14 написа:

Благодарете ми! Обясних му човека, че тук сме се събрали все бетонни глави и няма шанс - все на камък ще удря. Предложих му да отиде в хандбала - това му е професията. :?

Благодарим! :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 сеп 2013 21:43

daduradam написа:
Както съм казал, за мен най - добре ще е БКП да се възроди, но в по - съвременен вариант, а не "тъмният" от 1945 до 1960 година. Това май никой не го желае.

Българска КОМУНИСТИЧЕСКА партия ? Не мерси, за някакъв социализъм от типа на скандинавския бих направил компромис, но комунисти никога не бих подкрепил...
Да направиш от сини - подкрепящи кабинета, се иска огромен антиталант и анти всичко. Но е факт!

За съжаление....

Едно време мечтаехме за развит социализъм. Ако нашият стане такъв, какъвто е в Скандинавия, ще е прекрасно, но пътят е дълъг и никой няма да го позволи. Дано сегашният кабинет да си върши работата, да защитава повече интересите на народа! Затова толкова хората му гласувахме доверие. Ние всъщност го назначихме. БСП е длъжна да го оправдае.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 сеп 2013 21:46

sin4ec написа:
NOMER14 написа:

Благодарим! :)

Не си е тръгнал съвсем. Явно и неговата глава е от бетон или чугун, щом като пише в темата за патриотизма ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 сеп 2013 22:01

http://www.blitz.bg/news/article/221040
Ето тук една статия на Волгин. Не ми е бил никога особено симпатичен, но е умен и прозорлив, спор няма. В случая обаче все едно е влизал тук и възпроизвежда тезата, която аз застъпвам в продължение на месеци. Лика-прилика, даже и някои епитети са същите, няма майтап! :)
Което е нормално. Всеки що-годе мислещ човек, наблюдавайки събитията, ще стигне до тези изводи. Просто това са реалностите. Нямам претенции да съм с неговата начетеност и журналистическа култура и поглед на нещата, но тези работи ги казвам тук отколе...
Е, ако бачкаш в ТВ ЕВРОПА, е друга работа! Там всичко започва и свършва с ГЕРБ, няма такова чудо. Канал 3 не ги следя вече, Мегалан са ги отебали и с право.
Та общо-взето правителството спечели битката. Факт. Обаче му предстои истинската-да докаже, че става и върши работа. Не пред ония-а пред нас. Защото провали ли се пред нас, седмица му е много. Ще ви изметем като руски танк-циганска колиба!
Опичайте си акъла!

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 08 сеп 2013 07:14

А какво стана с обвиненията на прокуратурата срещу Цветанов, някой има ли инфо, или някакви други тефтери да са извадили
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 сеп 2013 10:53

ДПС предложи Пеевски за ДАНС, призна Станишев

Курвата на доган си призна. Не че не знаехме.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 сеп 2013 12:26

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 15:10

Малко полезна информация за антинкомунистите!Нека видим кои са водещите в комунистическите медии за манипулация и дезиформация:
Николай Бареков, Юлиан Вучков, Волгин , Георги Коритаров -агент Алберт, Велизар Енчев , Слави Трифонов , Стефан Солаков , Теодор Ангелов, Генка Шикерова,Константин Карджов, Мария Игнатова, Димитър Рачков, Васил Васлиев - Зуека , Росен Петров,Лора Крумова, Десисава Стоянова, Александър Кадиев,Ана Цолова ,Виктор Николаев, Люба Колезич, Милен Цветков, Сашо Диков , Гала Будева и всички други останали без иключение са комунисти и денонощно от сутрин до вечер ви заливат с болшевишко-комунистическа помия! Затова ми затварят телефона, като ми чуят гласа - по нареждане на комунистическите престъпници, защото ги страх,че изнасям престъпленията им на бял свят!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Архив”