ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 13 юли 2016 19:09

Nuke написа:Правилното име на отбора е Литекс. Вашето припознаване нищо не променя за нормалните хора.

Вие нямате ли мач утре та висиш още по този форум? Баси притегателното място за сини е тук! Поне да имаше какво да кажеш като Tommi например (1 бира за четката).
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Срам и позор за Кралев!

Мнениеот DANS » 13 юли 2016 19:10

КоцеМаца написа:.. Следователно кой спечели КБ .. "автентичния" ЦСКА или дружеството създадено и издържащо ЦСКА във В група?

Купата на България е спечелена от автентичният ЦСКА, независимо от къде е финансирано, то и фирма ТИТАН финансира ЦСКА, когато спечелиха Купа и Суперкупа, но, фирма ТИТАН не е носител на тези отличия! ИЛИ БЪРКАМ?

Автентичният ЦСКА трябва да играе по право за Суперкупата на България! Самозванците от Литекс нямат това право!

САМО ЦСКА! ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 юли 2016 19:15

DANS написа:
Red_Neck написа:ДАНСче, нещо незаконно ли е станало, братле?
Що си тъй кахърен?
Нали не беше морално да ощетяваме Държавата?
Що наду кавала от другата страна?

Концесийката немаше ли .... едни условия за инвестиции и плащане на сметки?
От 2012 до днес ..... инвестицийки виде ли, бре?

Аз винаги съм бил да не се ощетява държавата, но ти говориш на изуст и не си запознат със случая!

ММС се счита за ощетено, защото Паслар не им признава дължимите данъци и такси от концесионера, след което същото това ММС харизва базите на ГОСПОДАРЯТ на Паслар, а именнно ГГ! Пълен абсурд!

Греда ! Паслар няма думата по въпроса с данъците и таксите .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 13 юли 2016 19:16

***cska*** написа:Баба Дора се наигра, Коцев се оздрави...Сега остава да се напише една молба декларация за "озеленителите", че се разкайват, посипват си главата с пепел и желаят да се върнат на Армията за предстоящия сезон, за да наблюдават спектаклите изнесени от ЦСКА! :lol:

Има грешка -има прошка :!: :)
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 юли 2016 19:19

DANS написа:
Що си тъй кахърен?

Аз винаги съм бил да не се ощетява държавата, но ти говориш на изуст и не си запознат със случая!

ММС се счита за ощетено, защото Паслар не им признава дължимите данъци и такси от концесионера, след което същото това ММС харизва базите на ГОСПОДАРЯТ на Паслар, а именнно ГГ! Пълен абсурд!

ДАНС-че, ... тез 900 каймета .... за една нощ ли се натрупаха ... или за един месец, та Пасларя ти е виновен?

... а инвестицийки за последните 4 години имаше ли? .... що мълчиш?

Братле, ... много ни търпяха .... и БФС, и НАП, и ММС .... затова сме на този хал!
Цапни една биричка ... не мой се коси ...... ЦСКА ще го има ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 13 юли 2016 19:20

Old_death написа:
DANS написа:
Що си тъй кахърен?

По молба на Паслар, съдът не признава това задължение! По-горе съм го написал!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юли 2016 19:21

dreben23 написа:Я, виж, Божката се отказал като разбрал, че нема ги базите, опа, още една теза издъхна окончателно- тезата, че само Гришата искал базите! :lol:

Естествено, кой тъпак ще плаща борчовете на ЦСКА, а в същото време клубът няма да може да си играе на Армията, там ще играе някакъв циция, преместил просто отбора на Ловеч в София. Най-нормалното решение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 юли 2016 19:21

DANS написа:
Old_death написа:
DANS написа:
Що си тъй кахърен?

Решението е взето от съдът , а не от Паслар . Разликата между двете твърдения е огромна .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 юли 2016 19:27

DANS написа:

Па той Пасларя, ...... за бая неща се молеше на съда, ... ама за много малко му върза .... ;)

Що го черниш човечеца? ....... ;)

Лупарата ако си беше изпълнявал договора, щеше ли да го има този казус?

.... ама последно, ..... Кралев законно ли къса договора или незаконно? Важно ми е, ...... кажи!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 13 юли 2016 19:27

КоцеМаца написа:.. Следователно кой спечели КБ .. "автентичния" ЦСКА или дружеството създадено и издържащо ЦСКА във В група?

Купата на България е спечелена от автентичният ЦСКА, независимо от къде е финансирано, то и фирма ТИТАН финансира ЦСКА, когато спечелиха Купа и Суперкупа, но, фирма ТИТАН не е носител на тези отличия! ИЛИ БЪРКАМ?

Автентичният ЦСКА трябва да играе по право за Суперкупата на България! Самозванците от Литекс нямат това право!

САМО ЦСКА! ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

Върни се в “Архив”