Долно уйно написа:ММС го начука стабилно на Ганчев.
Начука го на истинския ЦСКА.
Как да е, очакваше се, неслучайно Гриша Ганчев вече 2 пъти публично направи фелацио на Бойко Борисов.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Долно уйно написа:ММС го начука стабилно на Ганчев.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
baraba написа:CSKA69 написа:Отдавна не бях чувал Русев в толкова минорен тон да съобщава новина за ЦСКАОстанах обаче с впечатлението, че и гонга вече са припознали новия ЦСКА! Нещата си идват на мястото
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АРМЕЙЦИ!
Войната с Бошкооофф/Шиши вече е спечелена на 90% , поредна победа за феновете на ЦСКА , вчера цяла България разбра , кой подкрепя ЦСКА и е против плановете на .... "КОЙ"Честито ! Само ЦСКА
baraba написа:vaskonti написа:ЦСКА било идея, начин на живот и тем подобни.
Ок, така да е.
До преди 2-3 месеца ПФК ЦСКА АД беше идея, начин на живот, изпълнен с червената идея. Какво се случи, че изведнъж всичко това изчезна от този конкретен клуб?
По-интересния въпрос - какво се случи, че на някои им се привидя червената идея да извира от симбиозата между Етрополе и Литекс? По какъв начин тази идея се въплати в това обединение, кое събитие ви накара да видите дори някакъв нюанс на червеното в това НЕЩО?
1212312321 пъти ви се обясни , че ние НЕ слагаме знак за равенство м/у ОТБОР и ТД , а вие ги смятате за едно и също , за това няма да разберете , каквото и да ви обясняваме
vaskonti написа:crvena.zvezda написа:vaskonti написа:ЦСКА било идея, начин на живот и тем подобни.
Ок, така да е.
До преди 2-3 месеца ПФК ЦСКА АД беше идея, начин на живот, изпълнен с червената идея. Какво се случи, че изведнъж всичко това изчезна от този конкретен клуб?
По-интересния въпрос - какво се случи, че на някои им се привидя червената идея да извира от симбиозата между Етрополе и Литекс? По какъв начин тази идея се въплати в това обединение, кое събитие ви накара да видите дори някакъв нюанс на червеното в това НЕЩО?
Какво ти пречи симбиозата на две търговски дружества!?Без симбиоза-А областна!Къде видя дори нюанс на червеното в това НЕЩО!
Не ми пречи симбиозата между две дружества. Няма да ми пречи и да са 22. Питам ви как успяхте да видите нещо червено в случая?
1982 написа:Долно уйно написа:ММС го начука стабилно на Ганчев.
Как да е, очакваше се, неслучайно Гриша Ганчев вече 2 пъти публично направи фелацио на Бойко Борисов.
Сега тази сума ще я вкарат в условията и който спечели търга ще трябва да ги плати
Единствената законова възможност след прекратяване на договорите за двете бази с ПФК ЦСКА АД е процедура за отдаване под наем на ст. „Българска армия“ и тренировъчна база „Панчарево“ чрез търг, която ММС ще обяви в най-кратки възможни срокове. Погасяването на задължението от 929 109, 14 лв. ще бъде включено като задължително условие за бъдещия ползвател.
crvena.zvezda написа:vaskonti написа:crvena.zvezda написа:vaskonti написа:ЦСКА било идея, начин на живот и тем подобни.
Ок, така да е.
Какво ти пречи симбиозата на две търговски дружества!?Без симбиоза-А областна!Къде видя дори нюанс на червеното в това НЕЩО!
Не ми пречи симбиозата между две дружества. Няма да ми пречи и да са 22. Питам ви как успяхте да видите нещо червено в случая?
Търговските дружества са безцветни![]()
А аз те питам,какво щеше да е червеното в АД-то представляващо отбор с името ЦСКА,в А областна група
1982 написа:Долно уйно написа:ММС го начука стабилно на Ганчев.
kolokolo написа:MMС прекратява договорите на ПФК ЦСКА АД за ползване на ст. „Българска армия“ и спортна база „Панчарево“
http://mpes.government.bg/Pages/Press/News/Default.aspx?evntid=We0gP0sS%2Fiw%3D
Всичко свърши , озеленители !!! Добре се подлагахне на цялата паплач мразеща ЦСКА , време е да напуснете Армията и никога да не се върнете .

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта