Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот milen.hristov » 18 ное 2011 23:03

Levski 1914 написа:Добре де, кому е нужно всяка една тема, без значение от заглавието и да се превръща в (анти)тема за Гонзо? Ще го кажа за пореден път, защото голяма част от хората, които плюят по Гонзо са "за" връщането на Наско и Мъри в клуба...
Колкото и да обиждате Гонзо, на този етап те няма да се върнат в клуба :!:

Не си прав , Фифи и Играта например не искат Сираков

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 ное 2011 23:11

ehh написа:Наистина е голяма тъпня цялото това плюене, при условие, че в момента Гонзо е по-нисък от тревата. Спокойно, поемете дъх, Гонзо вече не е треньор, по всичко изглежда, че правомощията му са ограничени и леко са му свили сърмите. Така че нека насочим повече позитивни мисли към отбора, колкото обратното.
Колкото до нашия модератор милен.христов, то той стана известен във форума ни точно с непрестанния душ от плюнки по Гонзо точно преди да стане модератор. Малко се беше поспрял след като стана мод, но сега май пак се активира.

Прочети мненията ми след мачча с Бате Борисов и преди онзи мач с ЦСКА ,тогава виж кои плюят и как го защитавам аз.Нещо което съм правил и на стадиона срещу моите ''любимци'' от люлин бойс и сз,тогава те го плюеха сега му целуват бузите

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 ное 2011 23:15

b0b000 написа:Трите мнения на ehh, Levski1914 и Rivaldo10 имам чувството, че аз съм ги писал ! Пълно единомислие ! :)
Към zlobul : Пиши си за Гонзо, но в ТЕМАТА ЗА ГОНЗО. Не искам като отворя раздела за Н.Костов да чета за Гонзо, в раздела за ДЮШ пак за Гонзо, във Всекидневната тема - Гонзо.
Искам като отворя съответния раздел да чета мнения, които са по темата и затова искам и от модератора малко да си свърши работа и да трие или премества излишните изказвания.

САМО ЛЕВСКИ !

Нормално е лицето Иванов да бъде споменаван във всяка тема,все пак той е директор и е избрал треньора както и носи най-голямата отговорност за успехите и неуспехите на ДЮШ.
Вярно понякга се стига до отклоняване от темата повече ,и аз нееднократно съм писал след което да се пие по нея

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 18 ное 2011 23:41

За момемента всичко е чудно с новото тренерче :mrgreen: Само да не му дойде в повече родната действителност.Дебютът му беше срещу отбор с една от най-селските публики в страната, а на прескоференцията след мача го почнаха с ултра скандален въпрос, зададен от бесен селски бек-"Ще подарити ли по идно тьелье на бригадата от Шумьен?" надали в Украйна са го почнали с същия въпрос на първата пресконференция :mrgreen:

Отделно, че всеки ден получава медийни атаки от всякакви сайтчета :!:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 19 ное 2011 08:08

За него май си беше по-добре да стои в чужбина. НО за нас левскарите дойде точно в момент, когато любимия ни отбор беше навлазъл дълбоко в блатото. Дано издържи на напрежението. И най-важното Гонзо и Батков да не му се месат в работата. ;)
Изображение

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 19 ное 2011 11:24

След вчерашната пресконференция съм вече тотално убеден-НЯМА по-спокоен тип от Ники Костов:)
Дано запази спокойствието -своето и в отбора!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 ное 2011 11:27

olfix написа:След вчерашната пресконференция съм вече тотално убеден-НЯМА по-спокоен тип от Ники Костов:)
Дано запази спокойствието -своето и в отбора!

А предвид, "касата е празна", дано не го накарат да се махне.
С трици маймуни не се ловят и Ники Костов, дали ще търпи магариите на Батков?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 ное 2011 12:02

metodito написа:А предвид, "касата е празна", дано не го накарат да се махне.

Мисля си, че Костов е запознат с финансовото състояние на Левски и в този аспект, едвали очаква някви чудеса, като селекция през зимната пауза.
На такива мисли ме навеждат последните действия на треньора ни, който привика солиден и нечуван брой ( за последните години ) юноши да се подготвят с първия отбор. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 ное 2011 20:15

THE G.A.M.E написа:

Мисля си, че Костов е запознат с финансовото състояние на Левски и в този аспект, едвали очаква някви чудеса, като селекция през зимната пауза.
На такива мисли ме навеждат последните действия на треньора ни, който привика солиден и нечуван брой ( за последните години ) юноши да се подготвят с първия отбор. ;)

... естествено,че е запознат!И за мен е напълно в състояние да ни научи да играем футбол на ниво"средно европейско",което е и реалната цел за Левски в момента...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 ное 2011 20:21

Синьо сърце написа:
THE G.A.M.E написа:

... естествено,че е запознат!И за мен е напълно в състояние да ни научи да играем футбол на ниво"средно европейско",което е и реалната цел за Левски в момента...

Напълно съгласен!Стига сме "решавали" проблемите чрез наливане на поредната порция пари!Време е някой да "поработи" с футболистите!

Върни се в “Архив”